انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۰.۰۴ منتشر شد.
انتظار می‌ره همهٔ اعضا هرچه زودتر به این نگارش ارتقا پیدا کنند. همهٔ پاسخ‌ها از این به بعد، بر پایهٔ اوبونتو ۲۰.۰۴ خواهد بود.

نویسنده موضوع: مشکل برقرار نشدن اتصال به اینترنت (حل شد)  (دفعات بازدید: 597 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sina.nariman

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 7
  • جنسیت : پسر
دوروز قبل لپ تاپ بنده دچار یک خاموشی ناگهانی شد‌(بدون باتریه و شارژرش کنده شد) بعد از اون فایرفاکس و تلگرام که به پروکسی متصل هستند به اینترنت متصل میشه ولی کروم باز نمیشه و چنین خطایی میده:
This site can’t be reached
google.com’s server IP address could not be found.
بروزرسان اوبونتو هم میگه به اینترنت متصل نیستید. در حالی که من همین الان دارم از فایرفاکس و پروکسی روی اون استفاده میکنم. با ترمینال هم که برنامه ای با دستور ‌‌apt-get میخوام نصب کنم ممکن نیست.
این رو هم بگم که توی تنظیمات پروکسی رو خاموش کردم.
« آخرین ویرایش: 08 امرداد 1397، 02:35 ب‌ظ توسط sina.nariman »

آفلاین A. Ekramian

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل برقرار نشدن اتصال به اینترنت
« پاسخ #1 : 07 امرداد 1397، 02:08 ب‌ظ »
خروجی دستورات زیر رو قرار بدید:
ip addr
route -n
تنظیمات پروکسی فایرفاکس هم قید کنید

آفلاین sina.nariman

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 7
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل برقرار نشدن اتصال به اینترنت
« پاسخ #2 : 07 امرداد 1397، 02:28 ب‌ظ »
خروجی دستور اول:
1: lo: <LOOPBACK,UP,LOWER_UP> mtu 65536 qdisc noqueue state UNKNOWN group default qlen 1000
    link/loopback 00:00:00:00:00:00 brd 00:00:00:00:00:00
    inet 127.0.0.1/8 scope host lo
       valid_lft forever preferred_lft forever
    inet6 ::1/128 scope host
       valid_lft forever preferred_lft forever
2: enp19s0: <NO-CARRIER,BROADCAST,MULTICAST,UP> mtu 1500 qdisc fq_codel state DOWN group default qlen 1000
    link/ether f0:4d:a2:d0:a2:36 brd ff:ff:ff:ff:ff:ff
3: wlp18s0: <BROADCAST,MULTICAST,UP,LOWER_UP> mtu 1500 qdisc mq state UP group default qlen 1000
    link/ether 00:26:c7:f5:a8:e2 brd ff:ff:ff:ff:ff:ff
    inet 192.168.1.102/24 brd 192.168.1.255 scope global dynamic wlp18s0
       valid_lft 256256sec preferred_lft 256256sec
    inet6 fe80::e226:4513:74ca:3ce4/64 scope link
       valid_lft forever preferred_lft forever
6: vboxnet0: <NO-CARRIER,BROADCAST,MULTICAST,UP> mtu 1500 qdisc fq_codel state DOWN group default qlen 1000
    link/ether 0a:00:27:00:00:00 brd ff:ff:ff:ff:ff:ff
    inet 192.168.56.1/24 brd 192.168.56.255 scope global vboxnet0
       valid_lft forever preferred_lft forever
    inet6 fe80::800:27ff:fe00:0/64 scope link
       valid_lft forever preferred_lft forever

خروجی دستور دوم:
Kernel IP routing table
Destination     Gateway         Genmask         Flags Metric Ref    Use Iface
0.0.0.0         192.168.1.1     0.0.0.0         UG    20600  0        0 wlp18s0
169.254.0.0     0.0.0.0         255.255.0.0     U     1000   0        0 wlp18s0
192.168.1.0     0.0.0.0         255.255.255.0   U     600    0        0 wlp18s0
192.168.56.0    0.0.0.0         255.255.255.0   U     0      0        0 vboxnet

برای فایرفاکس هم از تور استفاده میکنم تنظیمات پروکسی رو با foxyproxy اعمال کردم...ممنون

آفلاین sina.nariman

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 7
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل برقرار نشدن اتصال به اینترنت
« پاسخ #3 : 07 امرداد 1397، 02:30 ب‌ظ »
خروجی دستورات زیر رو قرار بدید:
ip addr
route -n
تنظیمات پروکسی فایرفاکس هم قید کنید
من عذر میخوام حواسم نبود باید نقل قول بزنم، نتایج دستوراتی که فرمودید رو ارسال کردم

آفلاین geeksesi | javad

  • High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 684
  • جنسیت : پسر
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
پاسخ : مشکل برقرار نشدن اتصال به اینترنت
« پاسخ #4 : 07 امرداد 1397، 03:42 ب‌ظ »
sudo service dnscrypt-proxy restart
این رو بزنید بعد امتحان کنید....
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین sina.nariman

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 7
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل برقرار نشدن اتصال به اینترنت
« پاسخ #5 : 07 امرداد 1397، 03:50 ب‌ظ »
sudo service dnscrypt-proxy restart
این رو بزنید بعد امتحان کنید....
اجرای دستور ناموفقه. این پیام رو میده:
Failed to restart dnscrypt-proxy.service: Unit dnscrypt-proxy.service not found.

آفلاین geeksesi | javad

  • High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 684
  • جنسیت : پسر
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
پاسخ : مشکل برقرار نشدن اتصال به اینترنت
« پاسخ #6 : 07 امرداد 1397، 04:24 ب‌ظ »
خب گفتی که با پروکسی متصل میشی بدون پروکسی نه....
خب دقیقا مشکلت همینه... این سرویس دی ان اس کریپتو رو ران کنی درست می شه ....
اول باید نصبش کنی....
می تونی پکیج شو دانلود کنی نصب کنی اگه apt کار نمی کنه....
یه سرچ کن این سرویسو بگیر نصب کن ران کن هر وقت با این مشکل مواجه شدی همین سرویسو ران کن :)
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین A. Ekramian

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل برقرار نشدن اتصال به اینترنت
« پاسخ #7 : 07 امرداد 1397، 10:56 ب‌ظ »
خروجی دستورات زیر رو قرار بدید:
ip addr
route -n
تنظیمات پروکسی فایرفاکس هم قید کنید
من عذر میخوام حواسم نبود باید نقل قول بزنم، نتایج دستوراتی که فرمودید رو ارسال کردم

اول امتحان کنید ببینید به آدرس 8.8.8.8 پینگ دارید یا خیر.
خروجی دستور زیر رو هم قرار بدید:

cat /etc/resolv.conf

آفلاین sina.nariman

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 7
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل برقرار نشدن اتصال به اینترنت
« پاسخ #8 : 08 امرداد 1397، 12:08 ق‌ظ »
خب گفتی که با پروکسی متصل میشی بدون پروکسی نه....
خب دقیقا مشکلت همینه... این سرویس دی ان اس کریپتو رو ران کنی درست می شه ....
اول باید نصبش کنی....
می تونی پکیج شو دانلود کنی نصب کنی اگه apt کار نمی کنه....
یه سرچ کن این سرویسو بگیر نصب کن ران کن هر وقت با این مشکل مواجه شدی همین سرویسو ران کن :)
ممنون سعی میکنم پیدا کنم

آفلاین sina.nariman

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 7
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل برقرار نشدن اتصال به اینترنت
« پاسخ #9 : 08 امرداد 1397، 12:11 ق‌ظ »
خروجی دستورات زیر رو قرار بدید:
ip addr
route -n
تنظیمات پروکسی فایرفاکس هم قید کنید
من عذر میخوام حواسم نبود باید نقل قول بزنم، نتایج دستوراتی که فرمودید رو ارسال کردم

اول امتحان کنید ببینید به آدرس 8.8.8.8 پینگ دارید یا خیر.
خروجی دستور زیر رو هم قرار بدید:

cat /etc/resolv.conf
بله پینگ داره و خروجی دستور:
# Dynamic resolv.conf(5) file for glibc resolver(3) generated by resolvconf(8)
#     DO NOT EDIT THIS FILE BY HAND -- YOUR CHANGES WILL BE OVERWRITTEN
# 127.0.0.53 is the systemd-resolved stub resolver.
# run "systemd-resolve --status" to see details about the actual nameservers.

آفلاین A. Ekramian

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل برقرار نشدن اتصال به اینترنت
« پاسخ #10 : 08 امرداد 1397، 01:13 ق‌ظ »
بله پینگ داره و خروجی دستور:
# Dynamic resolv.conf(5) file for glibc resolver(3) generated by resolvconf(8)
#     DO NOT EDIT THIS FILE BY HAND -- YOUR CHANGES WILL BE OVERWRITTEN
# 127.0.0.53 is the systemd-resolved stub resolver.
# run "systemd-resolve --status" to see details about the actual nameservers.

دستورات زیر رو به ترتیب وارد کنید مشکلتون بایستی حل بشه:
sudo echo "nameserver 8.8.8.8" >> /etc/resolv.conf
sudo echo "nameserver 8.8.4.4" >> /etc/resolv.conf

آفلاین sina.nariman

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 7
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل برقرار نشدن اتصال به اینترنت
« پاسخ #11 : 08 امرداد 1397، 02:34 ب‌ظ »
بله پینگ داره و خروجی دستور:
# Dynamic resolv.conf(5) file for glibc resolver(3) generated by resolvconf(8)
#     DO NOT EDIT THIS FILE BY HAND -- YOUR CHANGES WILL BE OVERWRITTEN
# 127.0.0.53 is the systemd-resolved stub resolver.
# run "systemd-resolve --status" to see details about the actual nameservers.

دستورات زیر رو به ترتیب وارد کنید مشکلتون بایستی حل بشه:
sudo echo "nameserver 8.8.8.8" >> /etc/resolv.conf
sudo echo "nameserver 8.8.4.4" >> /etc/resolv.conf
خیلی ممنون به خاطر کمکتون مشکلم حل شد. البته دستور sudo echo رو که زدم بهم این ارور رو داد:
bash: /etc/resolv.conf: Permission denied
اما به جای این از دستور:
sudo sh -c "echo nameserver 8.8.8.8 > /etc/resolv.conf"
sudo sh -c "echo nameserver 8.8.4.4 > /etc/resolv.conf"
استفاده کردم و حل شد. خیلی ممنون از راهنمایی شما.

آفلاین geeksesi | javad

  • High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 684
  • جنسیت : پسر
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
پاسخ : مشکل برقرار نشدن اتصال به اینترنت (حل شد)
« پاسخ #12 : 08 امرداد 1397، 08:03 ب‌ظ »
خب حالا که مشکلتون حل شد اون دی ان اس کریپتو رو نصب کنید با apt :)
به کار میایید حتما :)
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.