انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید


 خبرها، اتفاقات و تصاویر مربوط به مربوط به جشن انتشار را با هشتگ ufest1804 در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

نویسنده موضوع: مشکل در باز کردن گیت هاب با کروم  (دفعات بازدید: 3921 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین فرهاد محمدی مجد

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 850
  • جنسیت : پسر
  • اوبونتو و فدورا + GNOME Shell
پاسخ : مشکل در باز کردن گیت هاب با کروم
« پاسخ #15 : 14 شهریور 1397، 07:23 ب‌ظ »
خب به نظرتون چیکار باید کرد برای رفع این مشکل، توی فروم‌های غیر ایرانی خیلی گشتم و اصلا راه حلی پیدا نکردم...
والا من تخصصی در این زمینه ندارم و هیچوقت از کرومیوم استفاده نمیکنم، از طرفی نه با گیت هاب کار دارم و نه گیت لب، از فایرفاکس هم استفاده میکنم که هر دو را باز میکند. :biggrin: :popcorn:
نام کاربری اصلی و نخست من Fedora-Red Hat است ولی دیدم بهتره با نام حقیقیم فعالیت کنم. این اولین حساب کاربری من در این انجمن نیست، در خرداد 1392 تصمیم به استفاده از گنو/لینوکس گرفتم و همان زمان در اینجا عضو شدم و تا 1-2 سال فعالیت می‌کردم ولی به دلایلی دیگه ادامه ندادم.

آفلاین mrsfdri

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 1
پاسخ : مشکل در باز کردن گیت هاب با کروم
« پاسخ #16 : 28 شهریور 1397، 06:13 ب‌ظ »
افزونه ی Fiddler را نصب کنید مشکل برطرف میشود
این مشکل در Opera هم وجود دارد که با نصب همین افزونه مشکل برطرف میشود

لینک نصب افزونه
https://chrome.google.com/webstore/detail/fiddler/enjcffeclhdfkaddbindblcpimfajmna

آفلاین AmirZare

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 147
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در باز کردن گیت هاب با کروم
« پاسخ #17 : 28 شهریور 1397، 10:15 ب‌ظ »
افزونه ی Fiddler را نصب کنید مشکل برطرف میشود
این مشکل در Opera هم وجود دارد که با نصب همین افزونه مشکل برطرف میشود

لینک نصب افزونه
https://chrome.google.com/webstore/detail/fiddler/enjcffeclhdfkaddbindblcpimfajmna
ممنون، ولی مشکل من حل نشد. ( کرومیوم )
با فیلتر شکن و بدون فیلتر شکن هم امتحان کردم.

آفلاین امیر حسین کریمی

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
  • جنسیت : پسر
  • Silence like Ocean
پاسخ : مشکل در باز کردن گیت هاب با کروم
« پاسخ #18 : 03 آذر 1397، 02:41 ب‌ظ »
دوستان من هم همین مشکل رو دارم. راه حل درستی پیدا نکردم ولی بعضی وقت ها با تور بالا میاد و بعضی وقت ها هم نه.
معمولا من با ترمینال دقیقا همون آدرس گیتهاب رو با curl لود میکنم و بعد از اون با رفرش صفحه مشکل حل میشه بعضی وقت ها هم کار نمیکنه...

افزونه ی Fiddler را نصب کنید مشکل برطرف میشود
این مشکل در Opera هم وجود دارد که با نصب همین افزونه مشکل برطرف میشود

لینک نصب افزونه
https://chrome.google.com/webstore/detail/fiddler/enjcffeclhdfkaddbindblcpimfajmna
ببخشید ولی این افزونه برای jsfiddle هست میشه بفرمائید چه ارتباطی به این موضوع داره؟

آفلاین امیر حسین کریمی

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
  • جنسیت : پسر
  • Silence like Ocean
پاسخ : مشکل در باز کردن گیت هاب با کروم
« پاسخ #19 : 03 آذر 1397، 03:03 ب‌ظ »
سلام، دوستان من قبلا به پشتیبانی گیت هاب ایمیل زدم و پاسخ دادند که با ابزار TraceRoute آدرس گیت هاب رو trace کنم و خروجی رو براشون بفرستم که این کار رو هم انجام دادم و در پاسخ گفتند مشکل از ISP هست و پکت موقع route شدن به مشکل بر میخوره از اونجایی که من اینترنت فوق العاده مخابرات دارم و هیچ کدوم از مسئولان پشتیبانی این ISP از این چیزا سر در نمیارن ترجیح دادم بیخیال شم و تو فکر تغییر ISP هستم...

* توهین نمیکنم به کسانی که تو مخابرات ایران فعالیت دارند ولی تجربه شخصی بنده در برخورد هایی که با مسئولین مخابرات و همینطور بخش پشتیبانی اینترنت این شرکت داشتم همیشه به یه نتیجه رسیدم و اون هم نا آگاهی و نا بلد بودن این افراد در زمینه ای که دقیقا باید متخصص باشند بوده...


=== ویرایش ===
دوستان من همین الان که داشتم تست میکردم تو کروم رفتم به آدرس chrome://net-internals قسمت DNS و کش رو پاک کردم و با رفرش کردن صفحه بالا اومد.
البته لازم به ذکر هست که بگم با تور بالا اومد و بدون اون تست نکردم.
« آخرین ویرایش: 03 آذر 1397، 03:07 ب‌ظ توسط امیر حسین کریمی »

آفلاین فرهاد محمدی مجد

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 850
  • جنسیت : پسر
  • اوبونتو و فدورا + GNOME Shell
پاسخ : مشکل در باز کردن گیت هاب با کروم
« پاسخ #20 : 03 آذر 1397، 03:47 ب‌ظ »
سلام، دوستان من قبلا به پشتیبانی گیت هاب ایمیل زدم و پاسخ دادند که با ابزار TraceRoute آدرس گیت هاب رو trace کنم و خروجی رو براشون بفرستم که این کار رو هم انجام دادم و در پاسخ گفتند مشکل از ISP هست و پکت موقع route شدن به مشکل بر میخوره از اونجایی که من اینترنت فوق العاده مخابرات دارم و هیچ کدوم از مسئولان پشتیبانی این ISP از این چیزا سر در نمیارن ترجیح دادم بیخیال شم و تو فکر تغییر ISP هستم...

* توهین نمیکنم به کسانی که تو مخابرات ایران فعالیت دارند ولی تجربه شخصی بنده در برخورد هایی که با مسئولین مخابرات و همینطور بخش پشتیبانی اینترنت این شرکت داشتم همیشه به یه نتیجه رسیدم و اون هم نا آگاهی و نا بلد بودن این افراد در زمینه ای که دقیقا باید متخصص باشند بوده...


=== ویرایش ===
دوستان من همین الان که داشتم تست میکردم تو کروم رفتم به آدرس chrome://net-internals قسمت DNS و کش رو پاک کردم و با رفرش کردن صفحه بالا اومد.
البته لازم به ذکر هست که بگم با تور بالا اومد و بدون اون تست نکردم.

این مشکل هیچ ربطی به ISP نداره، من از اینترنت ثابت مخابرات و مرورگر فایرفاکس استفاده میکنم و هیچ مشکلی با ورود به گیت هاب بدون تور یا هر نوع فیل کش دیگری یا در سناریوهای مختلف ندارم، مشکل از مرورگر کروم/کرومیوم است، با تغییر مرورگر خود به یک مرورگر استانداردتر مشکل حل خواهد شد.
نام کاربری اصلی و نخست من Fedora-Red Hat است ولی دیدم بهتره با نام حقیقیم فعالیت کنم. این اولین حساب کاربری من در این انجمن نیست، در خرداد 1392 تصمیم به استفاده از گنو/لینوکس گرفتم و همان زمان در اینجا عضو شدم و تا 1-2 سال فعالیت می‌کردم ولی به دلایلی دیگه ادامه ندادم.

آفلاین امیر حسین کریمی

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
  • جنسیت : پسر
  • Silence like Ocean
پاسخ : مشکل در باز کردن گیت هاب با کروم
« پاسخ #21 : 03 آذر 1397، 04:08 ب‌ظ »
سلام، دوستان من قبلا به پشتیبانی گیت هاب ایمیل زدم و پاسخ دادند که با ابزار TraceRoute آدرس گیت هاب رو trace کنم و خروجی رو براشون بفرستم که این کار رو هم انجام دادم و در پاسخ گفتند مشکل از ISP هست و پکت موقع route شدن به مشکل بر میخوره از اونجایی که من اینترنت فوق العاده مخابرات دارم و هیچ کدوم از مسئولان پشتیبانی این ISP از این چیزا سر در نمیارن ترجیح دادم بیخیال شم و تو فکر تغییر ISP هستم...

* توهین نمیکنم به کسانی که تو مخابرات ایران فعالیت دارند ولی تجربه شخصی بنده در برخورد هایی که با مسئولین مخابرات و همینطور بخش پشتیبانی اینترنت این شرکت داشتم همیشه به یه نتیجه رسیدم و اون هم نا آگاهی و نا بلد بودن این افراد در زمینه ای که دقیقا باید متخصص باشند بوده...


=== ویرایش ===
دوستان من همین الان که داشتم تست میکردم تو کروم رفتم به آدرس chrome://net-internals قسمت DNS و کش رو پاک کردم و با رفرش کردن صفحه بالا اومد.
البته لازم به ذکر هست که بگم با تور بالا اومد و بدون اون تست نکردم.

این مشکل هیچ ربطی به ISP نداره، من از اینترنت ثابت مخابرات و مرورگر فایرفاکس استفاده میکنم و هیچ مشکلی با ورود به گیت هاب بدون تور یا هر نوع فیل کش دیگری یا در سناریوهای مختلف ندارم، مشکل از مرورگر کروم/کرومیوم است، با تغییر مرورگر خود به یک مرورگر استانداردتر مشکل حل خواهد شد.

یعنی مرورگری مثل کروم و کرومیوم با تنها سایتی که مشکل دارند github هست؟ من دقیقا نمیدونم مشکل کجاست ولی یکم سخته قبول کردن این که مشکل از مرورگر باشه.

آفلاین AmirZare

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 147
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در باز کردن گیت هاب با کروم
« پاسخ #22 : 03 آذر 1397، 11:56 ب‌ظ »
این مشکل هیچ ربطی به ISP نداره، من از اینترنت ثابت مخابرات و مرورگر فایرفاکس استفاده میکنم و هیچ مشکلی با ورود به گیت هاب بدون تور یا هر نوع فیل کش دیگری یا در سناریوهای مختلف ندارم، مشکل از مرورگر کروم/کرومیوم است، با تغییر مرورگر خود به یک مرورگر استانداردتر مشکل حل خواهد شد.
با اینترنت ایرانسل و مرورگر فایرفاکس هم امتحان کردم، نشد.
احتمالا مشکل از سایته! (شایدم شگرد جدید ایرانسله)

آفلاین hamid123

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل در باز کردن گیت هاب با کروم
« پاسخ #23 : 04 آذر 1397، 12:49 ق‌ظ »
یک راه عالی برای اینکار هست./ منم خودم از همین استفاده میکنم./

یه بنده خدایی یه سرویس درست کرده که فقط کافیه dns تون رو تغییر بدین به اونی که تو سایتش نوشته (اسم سایت شکن هست https://shecan.ir/) بعد تو لینوکس فایل resolve.confe رو در مسیر /etc/resolv.conf باز کنید بعد اون قسمتی که یک آی پی نوشته رو تغییر بدین به این آی پی که تو سایت شکن گفته./ بعد تقریبا هر سایتی که ما رو تحریم کرده باشن بدون مشکل باز میکنه. مثل گیت لب. گیت هاب. گوگل آنالیتیکس . کونسول گوگل . تم فارست . کد کنیون و ... .خیلی عالیه. میتونید هم به جای اینکه با دی ان اس (همون ipیی که جلویه کلمه ی nameserver نوشته) پیش فرض سیستم جایگزینش کنید میتونید یه خط پایین این فایل اضافه کنید دقیقا عین همین خط بالاییش فقط به جای اون قسمت آی پیش، دی ان اس سایت شکن رو بذارید.

اینجوری دیگه با هر مرورگری هر چی که باشه اجرا میشه براحتی سایت ها هم باز میشن. میتونیدم البته محدودش کنید که فقط ترافیک سایت های خاصی که معرفی میکنید از این دی ان اس سایت شکن رد بشن. مثلا بگید فقط وقتی خواستم برم داخل گیت هاب بره از دی ان اس سایت شکن رد بشه. که تو سرعت هم تاثیری نداشته باشه هر چند من کندیی هم احساس نکردم در حالت معمول. ولی خب از لحاط امنیت میتونید اینکار رو هم انجام بدین. ضرری نداره.

موفق باشید. ببخشید اگه عجله ای توضیح دادم. حوصله تایپ نداشتم امشب
« آخرین ویرایش: 04 آذر 1397، 12:51 ق‌ظ توسط hamid123 »

آفلاین امیر حسین کریمی

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
  • جنسیت : پسر
  • Silence like Ocean
پاسخ : مشکل در باز کردن گیت هاب با کروم
« پاسخ #24 : 04 آذر 1397، 12:53 ق‌ظ »
یک راه عالی برای اینکار هست./ منم خودم از همین استفاده میکنم./

یه بنده خدایی یه سرویس درست کرده که فقط کافیه dns تون رو تغییر بدین به اونی که تو سایتش نوشته (اسم سایت شکن هست https://shecan.ir/) بعد تو لینوکس فایل resolve.confe رو در مسیر /etc/resolv.conf باز کنید بعد اون قسمتی که یک آی پی نوشته رو تغییر بدین به این آی پی که تو سایت شکن گفته./ بعد تقریبا هر سایتی که ما رو تحریم کرده باشن بدون مشکل باز میکنه. مثل گیت لب. گیت هاب. گوگل آنالیتیکس . کونسول گوگل . تم فارست . کد کنیون و ... .خیلی عالیه. میتونید هم به جای اینکه با دی ان اس (همون ipیی که جلویه کلمه ی nameserver نوشته) پیش فرض سیستم جایگزینش کنید میتونید یه خط پایین این فایل اضافه کنید دقیقا عین همین خط بالاییش فقط به جای اون قسمت آی پیش، دی ان اس سایت شکن رو بذارید.

اینجوری دیگه با هر مرورگری هر چی که باشه اجرا میشه براحتی سایت ها هم باز میشن. میتونیدم البته محدودش کنید که فقط ترافیک سایت های خاصی که معرفی میکنید از این دی ان اس سایت شکن رد بشن. مثلا بگید فقط وقتی خواستم برم داخل گیت هاب بره از دی ان اس سایت شکن رد بشه. که تو سرعت هم تاثیری نداشته باشه هر چند من کندیی هم احساس نکردم در حالت معمول. ولی خب از لحاط امنیت میتونید اینکار رو هم انجام بدین. ضرری نداره.

موفق باشید. ببخشید اگه عجله ای توضیح دادم. حوصله تایپ نداشتم امشب

سلام، این مسئله دور زدن تحریم با تغییر DNS server یکم گنگه برام. واقعا میشه؟
جدای از این موضوع تو این سایت دیدم و گفته github پشتیبانی نمیشه.
اگه با تغییر DNS میشه دسترسی داشته باشیم خب DNS Server رو میذاریم روی تور فکر کنم جواب بده.
تست میکنم اگه جواب داد اینجا اعلان میکنم.

آفلاین امیر حسین کریمی

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
  • جنسیت : پسر
  • Silence like Ocean
پاسخ : مشکل در باز کردن گیت هاب با کروم
« پاسخ #25 : 04 آذر 1397، 01:08 ق‌ظ »
دوستان من با این لینک درخواست هایی که برای dns server فرستاده میشه رو از تور رد کردم و ظاهرا جواب داد.

دقیقا نمیدونم اون دستورات چیکار میکنن ولی ظاهرا یه پورت برای dns server باز کرده تو torrc و درخواست ها رو روت میکنه به اون پورت و جالب اینه که قبلا با دستور nslookup که از github.com میگرفتم یه آی پی میداد و الان یه آی پی دیگه و مشکل اتصال هم حل شده (البته اگه دوباره مشکل پیش نیاد)

پ.ن : من فقط تا قسمت /etc/init.d/tor restart پیش رفتم و تست کردم جواب داد و فایل /etc/resolve.conf رو تغییر ندادم.
پ.ن۲ : این یکی هم هست ولی من تست نکردم
پ.ن۳ : با این لینک هم میتونید ببینید DNS Server درست ست شده یا نه. همونطور که گفتم تا اون قسمت از آموزش پیش رفتم تست کردم و دیدم dns server تغییر کرده.

آپدیت : دوستان به گفته این لینک این کار از نظر امنیتی درست نیست. من هم بعد از تست دوباره سیستم رو به حالت قبل برگردوندم با اینکه مشکل iptable داشتم ولی حلش کردم.
« آخرین ویرایش: 04 آذر 1397، 01:59 ق‌ظ توسط امیر حسین کریمی »

آفلاین lingirl

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 72
پاسخ : مشکل در باز کردن گیت هاب با کروم
« پاسخ #26 : 04 آذر 1397، 07:56 ب‌ظ »
نت مخابرات باز نمیکنه

آفلاین ابراهیم

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • جنسیت : پسر
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
پاسخ : مشکل در باز کردن گیت هاب با کروم
« پاسخ #27 : 04 آذر 1397، 11:37 ب‌ظ »
برای رفع مشکل اینترنت مخابرات و ISPهای دیگه‌ای که خودشون DNS Cache دارند، می‌تونید از شکن روی پورت ۵۳۵۳ استفاده کنید. برای این کار می‌تونید یک Ubound روی رایانهٔ خودتون راه بندازید و Forward کنید روی پورت ۵۳۵۳ شکن و بعد DNS رو روی 127.0.0.1 تنظیم کنید.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین سلمان م.

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 3929
  • جنسیت : پسر
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : مشکل در باز کردن گیت هاب با کروم
« پاسخ #28 : 04 آذر 1397، 11:56 ب‌ظ »
توصیه من به استفاده از یه VPN مطمئن هست. به سیستم‌های که داخل ایران هستن، برای رعایت حریم خصوصی، زیاد اطمینان نکنید.

آفلاین Silvio Dante

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1212
  • جنسیت : پسر
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
پاسخ : مشکل در باز کردن گیت هاب با کروم
« پاسخ #29 : 05 آذر 1397، 02:26 ق‌ظ »
توصیه من به استفاده از یه VPN مطمئن هست. به سیستم‌های که داخل ایران هستن، برای رعایت حریم خصوصی، زیاد اطمینان نکنید.
+1
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد