انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید


 خبرها، اتفاقات و تصاویر مربوط به مربوط به جشن انتشار را با هشتگ ufest1804 در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

نویسنده موضوع: مشکل عجیب اتصال به سایتها با اینترنت ایرانسل!  (دفعات بازدید: 5515 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین A. Ekramian

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
  • جنسیت : پسر
طرح مسئله و مشکل دقیق صورت نگرفته ولی یک مسئله‌ای که یکی از دوستان بنده باهاش درگیر بود و شرایط مشابه سؤالات مطرح شده داشت (اینترنت ایرانسل و سرعت بسیار پایین لود صفحات وب و ...)
با بررسی که اون موقع انجام دادم این بود که اوبونتو به طور پیش‌فرض زمانی که پروسه‌ی DNS lookup رو انجام میده چنانچه برای دامنه‌ی درخواستی آدرس آی‌پی Ipv6 نسخه‌ی ۶ ثبت شده باشه درخواست‌ها برای اون آی‌پی ارسال میشه. (نمی‌دونم از کدوم نسخه این قابلیت فعال شده ولی نسخه‌های قدیمی این مشکلو نداشتن)
مشکل دوست بنده با غیر فعال کردن آی‌پی‌های نسخه‌ی ۶ در DNS lookup حل شد.

آفلاین benyamin.sfs

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 52
  • جنسیت : پسر
خب من به تازگی آرچ نصب کردم. باید بگم این مشکل توی آرچ تا حد زیادی وجود نداره و تقریبا با هیچ سایتی مشکل نداشتم روی اینترنت ایرانسل. هم راحت با نهایت سرعت دانلود شد و هم راحت وب‌گردی کردم.
پس این‌طور که مشخصه این مشکل روی توزیع‌ها و سیستم عامل‌های دیگه نیست و صرفا مشکل از اوبونتو هست که امیدوارم درستش کنن.
به هر حال این چند روزی که آرچ نصب کردم خیلی ازش خوشم اومده و قصد دارم بمونم روش. چندتا از مشکلاتی که روی اوبونتو داشتم رو اینجا اصلا خبری ازش نیست.
داداش منم خیلی مشکل دارم با اوبونتو
اصلا هر کاری میکنم اذیت میکنه
مثلا نصب نرم افزار ها آپدیت کردن اوبنتو ونرم افزار ها حذف نرم افزار ها دیگه خیلی رو اعصابمه نسخه بهتری شما سراغ نداری واسه یک برنامه نویس مبتدی بعد منابع آموزشی هم داشته باشه
« آخرین ویرایش: 09 امرداد 1397، 04:40 ب‌ظ توسط benyamin.sfs »

آفلاین M9476

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 5
  • جنسیت : پسر
سلام منم این مشکل رو دارم !
با اموزشی که تو اینترنت جستوجو کردم سعی کردم هم تو فایل کانفینگ و هم تو گراب ipv6 رو غیرفعال کنم !
منتهی الان باز هم مشکلم پابرجاست و بعضی وقتا خیلی خسته کننده میشه

آفلاین arkidie

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 113
  • جنسیت : پسر
  • pureOS | heads | freak trips
    • درباره ی یه خل و چل
سلام منم این مشکل رو دارم !
با اموزشی که تو اینترنت جستوجو کردم سعی کردم هم تو فایل کانفینگ و هم تو گراب ipv6 رو غیرفعال کنم !
منتهی الان باز هم مشکلم پابرجاست و بعضی وقتا خیلی خسته کننده میشه
لینوکس لیبره  نصب کنید :)
linux-libre,don't panic because you have to be developed without linus
سانسور کنید! زندگی کنید!

آفلاین A. Ekramian

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
  • جنسیت : پسر
سلام منم این مشکل رو دارم !
با اموزشی که تو اینترنت جستوجو کردم سعی کردم هم تو فایل کانفینگ و هم تو گراب ipv6 رو غیرفعال کنم !
منتهی الان باز هم مشکلم پابرجاست و بعضی وقتا خیلی خسته کننده میشه
توی گراب چجوری IPv6 غیر فعال میشه؟! گراب که اصلا بوت لودره!!!!
میشه خروجی پینگ زیر رو قرار بدید:
ping -c 4 google.com
خروجی این دستور هم قرار بدید:
cat /etc/gai.conf

آفلاین M9476

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 5
  • جنسیت : پسر
سلام منم این مشکل رو دارم !
با اموزشی که تو اینترنت جستوجو کردم سعی کردم هم تو فایل کانفینگ و هم تو گراب ipv6 رو غیرفعال کنم !
منتهی الان باز هم مشکلم پابرجاست و بعضی وقتا خیلی خسته کننده میشه
توی گراب چجوری IPv6 غیر فعال میشه؟! گراب که اصلا بوت لودره!!!!
میشه خروجی پینگ زیر رو قرار بدید:
ping -c 4 google.com
خروجی این دستور هم قرار بدید:
cat /etc/gai.conf

سلام  ::)

قبلا یک سری سرچ کردم و با اموزش ها تصمیم گرفتم ivp6 رو غیرفعال کنم.

برای پرونده sysctl.conf

برای پرونده gia.conf

برای پرونده گراب که موقع بالا اومدن ipv6 غیرفعال باشه


تو بعضی سایت ها مشکل دارم حالا نمیشه اینجا مطرح کنم ولی تو موبایل یا تبلتم بدون مشکل باز میشه ! حتی تو اوبونتو که دارم پینگ میگیرم و جواب میده ! مطمعن هستم که پروکسی ندارم و تنظیمات پروکسی غیرفعال هست ! DNS هم مال گوگل رو ست کردم تو فایل interfaces ولی همچنان تو بعضی سایتا مشکل دارم و واقعا نمیدونم چطور باید این مشکل به نظر ساده ولی خسته کننده رو حل کنم در حالی که ادرس سایت ها تو بقیه سیستم عامل ها و بقیه دیوایس ها به راحتی باز میشه.

آفلاین A. Ekramian

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
  • جنسیت : پسر
سلام  ::)

قبلا یک سری سرچ کردم و با اموزش ها تصمیم گرفتم ivp6 رو غیرفعال کنم.

برای پرونده sysctl.conf

برای پرونده gia.conf

برای پرونده گراب که موقع بالا اومدن ipv6 غیرفعال باشه


تو بعضی سایت ها مشکل دارم حالا نمیشه اینجا مطرح کنم ولی تو موبایل یا تبلتم بدون مشکل باز میشه ! حتی تو اوبونتو که دارم پینگ میگیرم و جواب میده ! مطمعن هستم که پروکسی ندارم و تنظیمات پروکسی غیرفعال هست ! DNS هم مال گوگل رو ست کردم تو فایل interfaces ولی همچنان تو بعضی سایتا مشکل دارم و واقعا نمیدونم چطور باید این مشکل به نظر ساده ولی خسته کننده رو حل کنم در حالی که ادرس سایت ها تو بقیه سیستم عامل ها و بقیه دیوایس ها به راحتی باز میشه.

برای غیرفعال کردن ipv6 همون روش اول کفایت می‌کنه. ممنون که خروجی‌ها رو قرار دادید فقط خروجی ping هم بی‌زحمت قرار بدید.
ای کاش خروجی gai رو کامل قرار میدادید.
« آخرین ویرایش: 12 امرداد 1397، 10:44 ب‌ظ توسط A. Ekramian »

آفلاین M9476

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 5
  • جنسیت : پسر
سلام  ::)

برای غیرفعال کردن ipv6 همون روش اول کفایت می‌کنه. ممنون که خروجی‌ها رو قرار دادید فقط خروجی ping هم بی‌زحمت قرار بدید.
ای کاش خروجی gai رو کامل قرار میدادید.

بله ببخشید یادم رفته ظاهرا :P
فقط نمیدونم ایا درست و صحیح پست میزارم یا نه که معذرت میخوام
خروجی دستور gai

m_9476@9476:~$ cat /etc/gai.conf
# Configuration for getaddrinfo(3).
#
# So far only configuration for the destination address sorting is needed.
# RFC 3484 governs the sorting.  But the RFC also says that system
# administrators should be able to overwrite the defaults.  This can be
# achieved here.
#
# All lines have an initial identifier specifying the option followed by
# up to two values.  Information specified in this file replaces the
# default information.  Complete absence of data of one kind causes the
# appropriate default information to be used.  The supported commands include:
#
# reload  <yes|no>
#    If set to yes, each getaddrinfo(3) call will check whether this file
#    changed and if necessary reload.  This option should not really be
#    used.  There are possible runtime problems.  The default is no.
#
# label   <mask>   <value>
#    Add another rule to the RFC 3484 label table.  See section 2.1 in
#    RFC 3484.  The default is:
#
#label ::1/128       0
#label ::/0          1
#label 2002::/16     2
#label ::/96         3
#label ::ffff:0:0/96 4
#label fec0::/10     5
#label fc00::/7      6
#label 2001:0::/32   7
#
#    This default differs from the tables given in RFC 3484 by handling
#    (now obsolete) site-local IPv6 addresses and Unique Local Addresses.
#    The reason for this difference is that these addresses are never
#    NATed while IPv4 site-local addresses most probably are.  Given
#    the precedence of IPv6 over IPv4 (see below) on machines having only
#    site-local IPv4 and IPv6 addresses a lookup for a global address would
#    see the IPv6 be preferred.  The result is a long delay because the
#    site-local IPv6 addresses cannot be used while the IPv4 address is
#    (at least for the foreseeable future) NATed.  We also treat Teredo
#    tunnels special.
#
# precedence  <mask>   <value>
#    Add another rule to the RFC 3484 precedence table.  See section 2.1
#    and 10.3 in RFC 3484.  The default is:
#
#precedence  ::1/128       50
#precedence  ::/0          40
#precedence  2002::/16     30
#precedence ::/96          20
#precedence ::ffff:0:0/96  10
#
#    For sites which prefer IPv4 connections change the last line to
#
precedence ::ffff:0:0/96  100

#
# scopev4  <mask>  <value>
#    Add another rule to the RFC 6724 scope table for IPv4 addresses.
#    By default the scope IDs described in section 3.2 in RFC 6724 are
#    used.  Changing these defaults should hardly ever be necessary.
#    The defaults are equivalent to:
#
#scopev4 ::ffff:169.254.0.0/112  2
#scopev4 ::ffff:127.0.0.0/104    2
#scopev4 ::ffff:0.0.0.0/96       14

و خروجی پینگ

m_9476@9476:~$ ping -c 4 google.com
PING google.com (172.217.18.14) 56(84) bytes of data.
64 bytes from fra02s19-in-f14.1e100.net (172.217.18.14): icmp_seq=1 ttl=46 time=94.2 ms
64 bytes from fra02s19-in-f14.1e100.net (172.217.18.14): icmp_seq=2 ttl=46 time=92.2 ms
64 bytes from fra02s19-in-f14.1e100.net (172.217.18.14): icmp_seq=3 ttl=46 time=141 ms
64 bytes from fra02s19-in-f14.1e100.net (172.217.18.14): icmp_seq=4 ttl=46 time=95.7 ms

--- google.com ping statistics ---
4 packets transmitted, 4 received, 0% packet loss, time 3003ms
rtt min/avg/max/mdev = 92.270/105.849/141.036/20.356 ms

آفلاین A. Ekramian

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
  • جنسیت : پسر
بله ببخشید یادم رفته ظاهرا :P
فقط نمیدونم ایا درست و صحیح پست میزارم یا نه که معذرت میخوام
ممنون. همین روش خوبه و درست.
به نظر که همه‌چی درست میاد.
میشه دقیق‌تر مشکل رو توضیح بدید! سایت‌هایی که مشکل دارن چجوری باز میشن؟! آیا لود صفحات خیلی طول میکشه و مرورگر مداوم در حال انتظاره یا سریعا خطا میده؟! اگه خطا میده چه خطایی دقیقا؟! آیا برای همه‌ی مرورگرها همینطوره؟! کروم،فایرفاکس، ...
میشه بپرسم دقیقا چه سایتی هستند؟! (آدرسشون) میشه خروجی پینگ برای این سایت‌ها رو قرار بدید.
آیا این سایت‌ها با دستور wget سریع لود میشن یا با این دستور هم طول میکشه؟!

خروجی دستورات زیر رو هم محض احتیاط قید کنید:

ping -6 -c 4 ipv6.google.com
sudo ifconfig
sudo route -n
sudo route -6n
sudo iptables -L -vn
cat /etc/resolv.conf

آفلاین M9476

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 5
  • جنسیت : پسر
بله ببخشید یادم رفته ظاهرا :P
فقط نمیدونم ایا درست و صحیح پست میزارم یا نه که معذرت میخوام
ممنون. همین روش خوبه و درست.
به نظر که همه‌چی درست میاد.
میشه دقیق‌تر مشکل رو توضیح بدید! سایت‌هایی که مشکل دارن چجوری باز میشن؟! آیا لود صفحات خیلی طول میکشه و مرورگر مداوم در حال انتظاره یا سریعا خطا میده؟! اگه خطا میده چه خطایی دقیقا؟! آیا برای همه‌ی مرورگرها همینطوره؟! کروم،فایرفاکس، ...
میشه بپرسم دقیقا چه سایتی هستند؟! (آدرسشون) میشه خروجی پینگ برای این سایت‌ها رو قرار بدید.
آیا این سایت‌ها با دستور wget سریع لود میشن یا با این دستور هم طول میکشه؟!

خروجی دستورات زیر رو هم محض احتیاط قید کنید:

ping -6 -c 4 ipv6.google.com
sudo ifconfig
sudo route -n
sudo route -6n
sudo iptables -L -vn
cat /etc/resolv.conf

ظاهرا که همه چیز درسته !
از دیشب به تنظیمات دست نزدم و امروز مشکلای دیروز رو ندارم ! درحالی که بارها سیستم رو روشن خاموش کردم دیروز و نمیشه گفت به دلیل اعمال تغییرات بعده ریستارت بوده ...

ظاهرا یه مشکل از شبکه ایرانسل میتونه باشه :(

آفلاین hamotahari

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 2
بله ببخشید یادم رفته ظاهرا :P
فقط نمیدونم ایا درست و صحیح پست میزارم یا نه که معذرت میخوام
ممنون. همین روش خوبه و درست.
به نظر که همه‌چی درست میاد.
میشه دقیق‌تر مشکل رو توضیح بدید! سایت‌هایی که مشکل دارن چجوری باز میشن؟! آیا لود صفحات خیلی طول میکشه و مرورگر مداوم در حال انتظاره یا سریعا خطا میده؟! اگه خطا میده چه خطایی دقیقا؟! آیا برای همه‌ی مرورگرها همینطوره؟! کروم،فایرفاکس، ...
میشه بپرسم دقیقا چه سایتی هستند؟! (آدرسشون) میشه خروجی پینگ برای این سایت‌ها رو قرار بدید.
آیا این سایت‌ها با دستور wget سریع لود میشن یا با این دستور هم طول میکشه؟!

خروجی دستورات زیر رو هم محض احتیاط قید کنید:

ping -6 -c 4 ipv6.google.com
sudo ifconfig
sudo route -n
sudo route -6n
sudo iptables -L -vn
cat /etc/resolv.conf
سلام
برای این مشکل راه حلی پیدا نشده است؟
من اینترنت ثابت ایرانسل دارم.
برخی سایت‌ها را در اندروید باز می‌کند ولی همان را در کوبونتوی 18.04 باز نمی‌کند.
مساله DNS نیست. با wget هم چک کردم. نشانی resolve می‌شود ولی روی http گیر می‌کند، در حالی که همان صفحه را روی https درجا باز می‌کند (سایت‌ش روی هر دو پروتکل سرویس می‌دهد).

hm@pc:/tmp$ wget http://hamotahari.ir
--2018-09-21 22:15:05--  http://hamotahari.ir
Resolving hamotahari.ir (hamotahari.ir)... 138.201.46.124
Connecting to hamotahari.ir (hamotahari.ir)|138.201.46.124|:80... connected.
HTTP request sent, awaiting response...


خیلی گشتم، هیچ راه حلی پیدا نکرده‌ام. حالا ماجرا چیه نمی‌دانم.
مشکل هم دائمی نیست. بعد از یه مدت این سایت باز می‌شود و باز یه جای دیگر گیر می‌کند. بیشترین موردی که دیده‌ام مساله داشته است روی apt install بوده است بر اساس سرورهای داخل ایران (http://ir.archive.ubuntu.com/ubuntu).

آفلاین AccountDeleted

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 12
سلام
من از خط ایرانسل تجربه‌ای ندارم، اما بارها برام پیش اومده که بعضی از سایت‌ها در توزیع گنو/لینوکسم باز نمی‌شد، اما در IE به راحتی کار می‌کرد. برای مثال، چند مدت قبل  که با IE گوگل می‌کردم، وقتی روی لینک نتایج کلیک می‌کردم هیچ اتقاقی نمی‌افتاد و من باید لینک رو کپی می‌کردم و در تب جدید دوباره پیست می‌کردم.
امااین موضوع رو به این شکل برسی کردم: وقتی در مرورگر کروم مقدار User Agent رو به مقدار مرورگر IE تغییر می‌دادم، همون مشکلی که در IE داشتم پیش میومد، یعنی گوگل لینک‌ها رو باز نمی‌کرد  :D خیلی زیرکانه!
شما برسی کنید ببینید مشکلتون حل میشه، یعنی مقدار رشته User Agent مرورگرتون -مثلا کروم- رو به رشته‌ای که مقدار Windows داره تغییر بدید.
برای تغییر در کروم و فایرفاکس افزونه هست، User Agent رو جستجو کنید.
رشته ها رو از این سایت می‌تونید کپی کنید: http://www.useragentstring.com

شاید کمکی نکنه، در هر صورت خوبه نتیجه رو بنویسید. ممنون.

آفلاین Silvio Dante

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1197
  • جنسیت : پسر
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
سلام
من از خط ایرانسل تجربه‌ای ندارم، اما بارها برام پیش اومده که بعضی از سایت‌ها در توزیع گنو/لینوکسم باز نمی‌شد، اما در IE به راحتی کار می‌کرد. برای مثال، چند مدت قبل  که با IE گوگل می‌کردم، وقتی روی لینک نتایج کلیک می‌کردم هیچ اتقاقی نمی‌افتاد و من باید لینک رو کپی می‌کردم و در تب جدید دوباره پیست می‌کردم.
امااین موضوع رو به این شکل برسی کردم: وقتی در مرورگر کروم مقدار User Agent رو به مقدار مرورگر IE تغییر می‌دادم، همون مشکلی که در IE داشتم پیش میومد، یعنی گوگل لینک‌ها رو باز نمی‌کرد  :D خیلی زیرکانه!
شما برسی کنید ببینید مشکلتون حل میشه، یعنی مقدار رشته User Agent مرورگرتون -مثلا کروم- رو به رشته‌ای که مقدار Windows داره تغییر بدید.
برای تغییر در کروم و فایرفاکس افزونه هست، User Agent رو جستجو کنید.
رشته ها رو از این سایت می‌تونید کپی کنید: http://www.useragentstring.com

شاید کمکی نکنه، در هر صورت خوبه نتیجه رو بنویسید. ممنون.
سلام
فکر نکنم مشکل ربطی به این قضیه داشته باشه چون حتی با یه چیزی مثل aria2 هم که می‌خوای یه فایلی رو از سرور مورد نظر دانلود کنی، مشکل سرجاشه و اصلا دانلود فایل شروع هم نمیشه!
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین AccountDeleted

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 12
سلام
فکر نکنم مشکل ربطی به این قضیه داشته باشه چون حتی با یه چیزی مثل aria2 هم که می‌خوای یه فایلی رو از سرور مورد نظر دانلود کنی، مشکل سرجاشه و اصلا دانلود فایل شروع هم نمیشه!
برنامه‌هایی که به شبکه وصل میشن، معمولا اطلاعاتی  رو به سرور ارسال می‌کنن. حالا یا مرورگر، یا ایمیل یا برنامه‌های دیگه؛ اما اینکه aria2 یا wget یا برنامه‌های دیگه به‌طور پیش‌فرض، چه اطلاعاتی رو می‌فرستن نمی‌دونم. user agent برنامه aria2 و wget قابل تغییره.
« آخرین ویرایش: 11 مهر 1397، 11:34 ب‌ظ توسط beginnerA »

آفلاین hamotahari

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 2
سلام
من از خط ایرانسل تجربه‌ای ندارم، اما بارها برام پیش اومده که بعضی از سایت‌ها در توزیع گنو/لینوکسم باز نمی‌شد، اما در IE به راحتی کار می‌کرد. برای مثال، چند مدت قبل  که با IE گوگل می‌کردم، وقتی روی لینک نتایج کلیک می‌کردم هیچ اتقاقی نمی‌افتاد و من باید لینک رو کپی می‌کردم و در تب جدید دوباره پیست می‌کردم.
امااین موضوع رو به این شکل برسی کردم: وقتی در مرورگر کروم مقدار User Agent رو به مقدار مرورگر IE تغییر می‌دادم، همون مشکلی که در IE داشتم پیش میومد، یعنی گوگل لینک‌ها رو باز نمی‌کرد  :D خیلی زیرکانه!
شما برسی کنید ببینید مشکلتون حل میشه، یعنی مقدار رشته User Agent مرورگرتون -مثلا کروم- رو به رشته‌ای که مقدار Windows داره تغییر بدید.
برای تغییر در کروم و فایرفاکس افزونه هست، User Agent رو جستجو کنید.
رشته ها رو از این سایت می‌تونید کپی کنید: http://www.useragentstring.com

شاید کمکی نکنه، در هر صورت خوبه نتیجه رو بنویسید. ممنون.
سلام
علی‌القاعده به اینی که فرمودید نباید ربط داشته باشد. من خونه ای‌دی‌اس‌ال هم دارم.
با ای‌دی‌اس‌ال که وصل می‌شوم درجا وصل می‌شود. با چیزهایی شبیه ف ی ل ت ر شکن هم درست است.
موضوع طبق چیزی که من برخورد کردم و فهمیدم اینترنت ثابت ایرانسل هست. یعنی حتی روی 4g موبایل ایرانسل هم فکر کنم نیست.

با پشتیبانی‌شون، دو بار، تلفنی و از طریق چت گفتگو کردم. می‌گفتند از طرف ما نیست. خود سایت‌هایی که می‌روی شاید مساله دارند. در حالی که من دست‌کم روی دو تا سرور داخل ایران و خارج ایران که دست خودم هست و می‌دانم از طرف خودم هیچ محدودیتی روی‌شان تعریف نکرده‌ام هم مشکل را داشته‌ام.

برایم آزاردهنده شده است.