انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سلام دوستان کمک کنید شما با تجربه تر هستید.  (دفعات بازدید: 763 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ali rh

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 11
  • جنسیت : پسر
سلام عزیزان من امروز قصد داشتم برای اولین بار لینوکس نصب کنم ولی به یک مشکل بر خوردم لود قبل از نصب خیلی
طول کشید و خطا های عکس پایین رو نمایش می داد به ترتیب و سیستم هنگ می کرد.
فکر کردم بخاطر این باشه که با rufus ریختم تو فلش و رفتم یه DVD خریدم رایت زدم باز هم همون خطا های قبلی.
اینم خطا هایی که نمایش داد.






امید وارم بتونید بخونیدشون خطا ها برای گراپ هستن.
« آخرین ویرایش: 31 خرداد 1396، 04:14 ب‌ظ توسط Ali rh »

آفلاین saeed mahjoob

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 288
  • جنسیت : پسر
  • ubuntu MATE 17.10/ voidlinux e17/ alphinelinux
درود اگر ممکن است مشخصات سیستم و نام توزیع را بنویسد
ارور صحیح است !
apt remove gnome

آفلاین Ali rh

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 11
  • جنسیت : پسر
درود اگر ممکن است مشخصات سیستم و نام توزیع را بنویسد
ارور صحیح است !
توزیع من
KDE NEON هست ابدیت اخر
ولی در خطا ها اگه دقت کنید خط دوم یا سوم نوشته
16.04.1UBUNTU
سخت افزار منم
CPU A10 8650 AMD
RAM 16 GB DDr4
GPU R9 280 X
HDD 1TB
بقیه سخت افزارم الان اطلاعات دقیقی یادم نیست.
« آخرین ویرایش: 27 خرداد 1396، 12:05 ب‌ظ توسط Ali rh »

آفلاین geeksesi | javad

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 427
  • جنسیت : پسر
  • GeekSesi.xyz
    • GeekSesi
اول اینکه لطفا املاء صحیح کلماتو بنویسید ( الان یه عده میایین سر این قضیه بحث راه می ندازن )
---- اشتباه شد -----
سوم اینکه خب شاید مشکل از iso ای باشه که دانلود کردید داخل ویندوز ( و یا یه سیستم عامل لایو) sha رو تست کنید روی iso ببینید سالمه یا نه برای راهنمایی می تونید اینجا رو بخونید : https://www.raymond.cc/blog/7-tools-verify-file-integrity-using-md5-sha1-hashes/
چارم اینکه ایا می تونید سیستم عامل رو به صورت لایو اجرا کنید یا نه همون اول موقع بوت شدن ایزو چنین مشکلی براتون پیش میایید ؟
توزیع های دیگه گنو/لینوکس رو تست کنید ( ترجیحا اوبونتو رو تست کنید )

:)
« آخرین ویرایش: 27 خرداد 1396، 02:33 ب‌ظ توسط geeksesi | javad »
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
Geek Səsi

آفلاین سلمان م.

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 3493
  • جنسیت : پسر
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
دوم اینکه kde neon میزکار هست توزیع نیست توزیعتون گمون کنم kubuntu باشه
کی‌دی‌ئی نئون اسم یه توزیع بر پایه‌ی اوبونتو هست.

https://neon.kde.org
چگونه هوشمندانه سوال کنیم
قوانین و خط مشیِ رفتاری در انجمن‌های فارسی اوبونتو
دانیال: اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Ali rh

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 11
  • جنسیت : پسر
اول اینکه لطفا املاء صحیح کلماتو بنویسید ( الان یه عده میایین سر این قضیه بحث راه می ندازن )
دوم اینکه kde neon میزکار هست توزیع نیست توزیعتون گمون کنم kubuntu باشه
سوم اینکه خب شاید مشکل از iso ای باشه که دانلود کردید داخل ویندوز ( و یا یه سیستم عامل لایو) sha رو تست کنید روی iso ببینید سالمه یا نه برای راهنمایی می تونید اینجا رو بخونید : https://www.raymond.cc/blog/7-tools-verify-file-integrity-using-md5-sha1-hashes/
چارم اینکه ایا می تونید سیستم عامل رو به صورت لایو اجرا کنید یا نه همون اول موقع بوت شدن ایزو چنین مشکلی براتون پیش میایید ؟
توزیع های دیگه گنو/لینوکس رو تست کنید ( ترجیحا اوبونتو رو تست کنید )

:)
دوست من KDE NEON یه توزیع
برای همه توزیع ها همین اتفاق می افتد بجز suse و manjaro من الان یک هفت هست سعی دارم یک نسخه لینوکس نصب کنم.
چون تازه کار هستم و هیچ چیز از لینوکس نمی دونم.
از اوبونتو شروع کردم گراپ اجرا می شد ولی بعد از انتخاب گزینه های درون گراب خطا هایی که عکس دادم به من نشون می داد.
برای همین یکم جست و جو کردم تا بیشتر در مورد لینوکس بدونم شاید مشکلم رو پیدا کنم. خوب نشد نفهمیدم.  Boot من هم Legacy هست. و UEFI نیست.
برای همین شروع کردم به دانلود توزیع ها( برای این که هم حدف پیدا کنم هم مشکل رو روی همه برسی کنم)، میزکار KDE رو توی ماشین مجازی دیدم و خوشم امد. پس توزیع هایی رو آزمایش کردم که این میزکار رو دارن و به neon رسیدم و الان واقعا خسته شدم نمی دونم چیکار کنم واسه همین توی چند انجمن مربوط به لینوکس سوال پرسیدم که تا الان فقط شما جواب دادید.
« آخرین ویرایش: 27 خرداد 1396، 11:58 ق‌ظ توسط Ali rh »

آفلاین آقای مهران

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 453
  • جنسیت : پسر
  • آزادی نرم افزار حق مسلم ماست!
دوست عزیز به قدری غلط املایی و اشکالات نگارشی دارید که اصلا آدم حوصله نمی کنه بخونه چی نوشتید و توضیحاتتون خیلی ناقصه. به همین دلیل زمان زیادی طول میکشه بقیه به پرسش شما پاسخ بدن.

amd-vi: completion-wait loop timed out
من باجستجوی ارور مربوطه در نت به این پیج رسیدم : لینک

یکی از پاسخ ها اینه :
Ok guys, solved. I discovered if you enable legacy
support on bios and boot your flash drive on UEFI
works without problems (make sure have disabled
virtualization). I had been with the problem around
one week. thanks for your replies, grettings.

برای enable legacy support on bios هم سرچ کردم و این بود نتیجه :
1.Completely shut down your computer.
2.Power on the system. As soon as the first logo screen appears, immediately press F2 to enter the BIOS.
3.Use the right arrow key to select Boot.
4.With Boot Mode highlighted, press Enter, and then use the down arrow to select Legacy BIOS.
5.Press Enter.
6.Press F10, and select Yes to save the change and exit the BIOS.

احتمالا با انجام این مراحل ، مشکل حل بشه ولی اگر نمی دونید UEFI چیه (مثل من!) حتما در این مورد تحقیق کنید ، الان شاید مشکل حل بشه اما وقتی شما ندونی فلان چیز چیه این مشکل در روز های بعد با فرمی جدید جلوی راه شما سبز میشه!

اگر مشکل حل شد به عنوان تاپیک حل شد اضافه کنید وگرنه همین جا اعلام کنید تا دوستان بیشتر راهنمایی تون بکنن.
با هم و با کاربران جدیدتر ، مهربان تر باشیم.
دانیال بهزادی: اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن
من ازادی خودم رو ولو در سختی، به بودن توی زندون طلایی ویندزد ترجیح می‌دم.

آفلاین Fedora-Red Hat

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 210
  • جنسیت : پسر
خیلی ناقص و بد توضیح دادید، آیا توزیع را نصب کرده اید و بعد از نصب و نمایش منوی گراب، در مرحله بوت این ارورها ظاهر شده اند؟

آفلاین Ali rh

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 11
  • جنسیت : پسر
خیلی ناقص و بد توضیح دادید، آیا توزیع را نصب کرده اید و بعد از نصب و نمایش منوی گراب، در مرحله بوت این ارورها ظاهر شده اند؟
دوست من شما مطمئن هستی پست رو خوندی؟ من در اول پست نوشتم لود قبل از نصب.
در Grub
خطا ها و سخت افزارم هم نوشتم.
نمی دونم چی کمه هرچی کمه بگید خوب من امدم کمک کنید چیزی کمه خوب باید بنویسم تا جواب بگیرم.
« آخرین ویرایش: 31 خرداد 1396، 01:32 ب‌ظ توسط Ali rh »

آفلاین Ali rh

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 11
  • جنسیت : پسر
دوست عزیز به قدری غلط املایی و اشکالات نگارشی دارید که اصلا آدم حوصله نمی کنه بخونه چی نوشتید و توضیحاتتون خیلی ناقصه. به همین دلیل زمان زیادی طول میکشه بقیه به پرسش شما پاسخ بدن.

amd-vi: completion-wait loop timed out
من باجستجوی ارور مربوطه در نت به این پیج رسیدم : لینک

یکی از پاسخ ها اینه :
Ok guys, solved. I discovered if you enable legacy
support on bios and boot your flash drive on UEFI
works without problems (make sure have disabled
virtualization). I had been with the problem around
one week. thanks for your replies, grettings.

برای enable legacy support on bios هم سرچ کردم و این بود نتیجه :
1.Completely shut down your computer.
2.Power on the system. As soon as the first logo screen appears, immediately press F2 to enter the BIOS.
3.Use the right arrow key to select Boot.
4.With Boot Mode highlighted, press Enter, and then use the down arrow to select Legacy BIOS.
5.Press Enter.
6.Press F10, and select Yes to save the change and exit the BIOS.

احتمالا با انجام این مراحل ، مشکل حل بشه ولی اگر نمی دونید UEFI چیه (مثل من!) حتما در این مورد تحقیق کنید ، الان شاید مشکل حل بشه اما وقتی شما ندونی فلان چیز چیه این مشکل در روز های بعد با فرمی جدید جلوی راه شما سبز میشه!

اگر مشکل حل شد به عنوان تاپیک حل شد اضافه کنید وگرنه همین جا اعلام کنید تا دوستان بیشتر راهنمایی تون بکنن.
پست ها رو اصلاح کردم و سعی کردم تا جایی که امکان داره خواناتر بنویسم.
ممنون از کمکتون توی همین پست اعلام می کنم.

آفلاین Ali rh

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 11
  • جنسیت : پسر
متاسفانه با روشی که مهران جان گفتن درست نشد خودم یکم دیگه جست و جو کردم به این رسیدم. ولی نمی دونم چطور ازش استفاده کنم.
https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1448121

آفلاین Ali rh

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 11
  • جنسیت : پسر
دوستان هنوز مشکلم حل نشده هاا هیچ کس نبود کمک کنه
اخه من چطور می تونم یه کاربر لینوکس باشم وقتی حتی روی سیستمم نصب نمیشه.(حتی لایو هم اجرا نمیشه)
همه توزیع های اوبونتو ارور عکس بالا رو میدن و بقیه گروه ها بجز سوزه هم این ارور ها.

هرچی ارور رو جست و جو می کنم مشکل من رو نگفتن معمولا مشکلاتی با ارور هست شبیح به مال من ولی مشکل من نیست.
« آخرین ویرایش: 31 خرداد 1396، 03:45 ب‌ظ توسط Ali rh »

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 12520
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • صفحهٔ ویکی
رایانه رو با یک اوبونتو ۱۷.۰۴ استاندارد بیار بالا و دقیقاً خطاهایی که می‌ده رو بذار. یه سری از لپ‌تاپ‌های اسوز دردسرشون زیاده برای نصب.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Ali rh

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 11
  • جنسیت : پسر
رایانه رو با یک اوبونتو ۱۷.۰۴ استاندارد بیار بالا و دقیقاً خطاهایی که می‌ده رو بذار. یه سری از لپ‌تاپ‌های اسوز دردسرشون زیاده برای نصب.
بالا آوردم
بفرماید اینم لینک خطاها: 👇


« آخرین ویرایش: 02 تیر 1396، 06:41 ب‌ظ توسط Ali rh »

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 12520
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • صفحهٔ ویکی
موقع راه‌اندازی، این عبارت رو به انتخاب‌های کرنل اضافه کن و ببین چی می‌شه: iommu=soft
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن