انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: گراب بوت نمی شود  (دفعات بازدید: 285 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ghasemi.hussein

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 32
  • جنسیت : پسر
گراب بوت نمی شود
« : 08 خرداد 1396، 05:04 ب‌ظ »
سلام
ویندوز ۱۰ داشتم. کنارش اوبونتو ۱۶.۰۴ نصب کردم. بوتم پارتیشن جدا داره چون می خوام توزیع های مختلفی رو امتحان کنم و پاک کنم.(تا جایی که من سرچ کردم گویا اینطوری کمتر مشکل گراب بر می خورم!)
بعد از نصب مستقیم رفت رو ویندوز. با فلش اوبونتو اومدم بالا و فلگ boot رو از system reserved partition ویندوز به پارتیشن بوتم تغییر دادم. الان کلا هیچی بوت نمیشه.
چه کار کنم گراب بیاد؟
آپدیت: پارتیشن بوتم  sda8 هست و اول دیسک نیست. ربطی داره؟
آپدیت۲: پارتیشن روتم روی sda7هست. یعنی قبل از پارتیشن بوت. اشکال داره؟
« آخرین ویرایش: 08 خرداد 1396، 05:19 ب‌ظ توسط ghasemi.hussein »

آفلاین آقای مهران

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 453
  • جنسیت : پسر
  • آزادی نرم افزار حق مسلم ماست!
پاسخ : گراب بوت نمی شود
« پاسخ #1 : 08 خرداد 1396، 08:05 ب‌ظ »
سلام تا جایی که من میدونم و امتحان کردم اوبونتو 16.04 رو اگه بخوایی روی ویندوز 10 نصب کنی اصلا مشکلی پیش نمیاد و خودش راست و ریس میکنه!
حتما فلش یا دی وی دی اوبونتو رو داری لایو بیار بالا و با این برو جلو
http://linuxihaa.ir/%D8%A8%D9%88%D8%AA-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D8%A8/
« آخرین ویرایش: 08 خرداد 1396، 08:11 ب‌ظ توسط آقای مهران »
با هم و با کاربران جدیدتر ، مهربان تر باشیم.
دانیال بهزادی: اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن
من ازادی خودم رو ولو در سختی، به بودن توی زندون طلایی ویندزد ترجیح می‌دم.

آفلاین ghasemi.hussein

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 32
  • جنسیت : پسر
پاسخ : گراب بوت نمی شود
« پاسخ #2 : 08 خرداد 1396، 09:16 ب‌ظ »
سلام. ممنون که وقت گذاشتین
این لینکی که گذاشتین مربوط به وقتی هست که گراب بوت بشه بعد یه سیستم عامل را نشناسه. اما لپتاب من اصلا گراب رو بوت نمی کنه. یعنی اگه دیسک لایو رو نزنم کلا هیچ سیستم عاملی بوت نمی شه.

آپدیت: گراب رو از اول نصب کردم. مشکل حل شد. امااینکه چرا این مشکل به وجود اومد معلوم نیست.
« آخرین ویرایش: 08 خرداد 1396، 10:13 ب‌ظ توسط ghasemi.hussein »