انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: از کار افتادن موس و کیبرد و نبودن پنل بالا و سمت چپ اوبونتو  (دفعات بازدید: 295 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mahta-parsa

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 5
سلام و خسته نباشید.
بنده روی یک سیستم دسکتاپ دو سیستم عامل اوبونتو 16.10 و ویندوز 10 را نصب نموده ام. که ابتدا هر دو سیستم عامل به خوبی کار میکردند اما به دلیل نامشخصی کارت شبکه بیسیم نصب شده روی سیستم از کار افتاد و بعد از نصب دوباره آن، سیستم عامل اوبونتو دچار مشکل شد به طوری که پس از وارد شدن به اوبونتو و وارد کردن پسورد، موس و کیبرد اصلا کار نمیکند و پنل سمت چپ و بالا (که شامل دکمه پاور و ساعت و ... است) نمایان نمی شود و تنها تصویر پس زمینه وجود دارد. پس از پاک کردن کارت شبکه نیز مشکل حل نشد. ویندوز مشکلی ندارد و فقط اوبونتو دچار مشکل شده است. آیا کارت گرافیک باید دوباره نصب شود یا خود اوبونتو؟ لطفا راهنمایی کنید. بنده به نصب اوبونتو آشنا نیستم. همچنین با استفاده از سی دی اوبونتو و بخش ترای اوبونتو، به سیستم عامل اوبونتو وارد شدم و از نصب بودن کارت گرافیک مطمئن شدم.

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 12520
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • صفحهٔ ویکی
درود.
کارت شبکه‌ات چیه؟
«پاک کردن کارت شبکه» یعنی چی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mahta-parsa

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 5
سلام
کارت شبکه بیسیم به صورت یو اس بی (مارک ایسوس) است و بنده در واقع آن را uninstall کردم که مشکل حل نشد و سپس دوباره آن را نصب کردم. سیستم عامل ویندوز که مشکلی ندارد اما سیستم عامل اوبونتو به مشکل خورده است و با سی دی اوبونتو به فایل ها دسترسی دارم. اما برای کار با اوبونتو باید بتوانم بدون سی دی از این سیستم عامل استفاده کنم که متاسفانه بعد از وارد کردن پسورد لاگین اوبونتو، موس و کیبرد از کار می افتد و تنها تصویر پس زمینه وجود دارد بدون پنل بالا و سمت چپ اوبونتو.
 

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 12520
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • صفحهٔ ویکی
منطقاً‌نباید نصب راه‌انداز در ویندوز، به اوبونتو ربطی داشته باشه و احتمالاً‌ مشکل از چیز دیگه‌ایه. وقتی اوبونتو بالا می‌آد، کلیدهای alt+ctrl+t یا alt+ctrl+F1 کار می‌کنن؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mahta-parsa

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 5
خیر ، هیچ کلیدی کار نمیکند. البته بعد از انتخاب اوبونتو از گراب صفحه لاگین که پسورد کاربر را می خواهد بدون مشکل بالا می آید و در این صفحه دکمه پاور (پنل بالا) هم کار می کند. اما بعد از وارد کردن پسورد همه چیز از کار می افتد و تنها یک پس زمینه باقی میماند. مثل اینکه فریز شده باشد. در این حالت باید سیستم را ری استارت کنم.

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 12520
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • صفحهٔ ویکی
یه کاربر جدید بساز و ببین تو اون هم این مشکل وجود داره؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mahta-parsa

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 5
بنده تازه کارم . چطور باید کاربر جدید بسازم؟ آیا باید از سی دی اوبونتو استفاده کنم؟

آفلاین mahta-parsa

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 5
مشکل حل شد. با کاربر مهمان وارد شدم که مشکلی نداشت و یک کاربر جدید ساختم. که با کاربر جدید و کاربر مهمان همه چیز درست بود فقط هنگام اتصال به شبکه سیستم عامل هنگ میکرد. بعد از کمی کار کردن با کاربر جدید وای فای از کار افتاد طوری که در ویندوز هم اتصال به شبکه قطع شد (دقیقا اتفاقی که با کاربر اول افتاده بود که با نصب دوباره کارت شبکه سیستم عامل اوبونتو بالا نمی آمد). این بار کارت شبکه را دوباره نصب نکردم و کلا کارت شبکه بیسیم را از سیستم جدا کردم. بعد از این کار تمام مشکلات حل شد. احتمالا درایور کارت شبکه بیسیم کار را خراب کرده بود.