انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۰.۰۴ منتشر شد.
انتظار می‌ره همهٔ اعضا هرچه زودتر به این نگارش ارتقا پیدا کنند. همهٔ پاسخ‌ها از این به بعد، بر پایهٔ اوبونتو ۲۰.۰۴ خواهد بود.

نویسنده موضوع: مشکل با kdemod-aqpm2-git (حل شد)  (دفعات بازدید: 2195 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیر و

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • جنسیت : پسر
  • Google is your friend
مشکل با kdemod-aqpm2-git (حل شد)
« : 03 تیر 1389، 12:35 ب‌ظ »
سلام.

من Pacman رو Upgrade کرد بعد اینجوری شد:(البته شاید هم کار دیگه ای کرده باشم!!)

[amir@ArchLinux ~]$ pacman -Syu
pacman: error while loading shared libraries: libcrypto.so.0.9.8: cannot open shared object file: No such file or directory

و اینجوری بود که مشکل شروع شد.

اینجا میگه فایل libcrypto.so.0.9.8 رو پیدا نمیکنه.

بعد توی /usr/lib فایل libcrypto.so.0.9.8 نبود و 1.0.0 بود.بعد یه symlink ساختم:
ln -s libcrypto.so.1.0.0 libcrypto.so.0.9.8

 pacman درست شد.

اما ... :
من اینو زدم:
pacman -Syuو ...:
.
.
.
:: The following packages should be upgraded first :
    pacman  
:: Do you want to cancel the current operation
:: and upgrade these packages now? [Y/n]
بعد Yes زدم و ... :
:: and upgrade these packages now? [Y/n] y

resolving dependencies...
looking for inter-conflicts...
error: failed to prepare transaction (could not satisfy dependencies)
:: kdemod-aqpm2-git: requires pacman<3.4

چکار کنم ؟ Pacman دیگه کار نمیکنه برام !

من فک کنم ورژن جدید Pacman با من مشکل داره ... Downgrade هم کردم اما مشکل حل نشد !
« آخرین ویرایش: 04 تیر 1389، 01:25 ق‌ظ توسط امیـر وارسـته »

آفلاین کرگدن

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: مشکل با Pacman
« پاسخ #1 : 03 تیر 1389، 01:55 ب‌ظ »
درود

بعضی وقت ها منابع arch خوب به روز نمیشه و میرور ها دیر تر آپدیت میشن
ترتیب میرور ها رو عوض کن ببین مشکلت حل میشه  یا نه

 Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین امیر و

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • جنسیت : پسر
  • Google is your friend
پاسخ به: مشکل با Pacman
« پاسخ #2 : 03 تیر 1389، 01:58 ب‌ظ »
این محتویات pacman.conf :
http://pastebin.com/2eY5dTZw

این هم MirrorList :
http://pastebin.com/8Zc7eq1v

کاری که گفتین رو چطوری روش پیاده کنم ؟

با بالا و پایین کردن Repo ها حل میشه ؟

آفلاین کرگدن

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: مشکل با Pacman
« پاسخ #3 : 03 تیر 1389، 02:04 ب‌ظ »
تو mirrorlist ترتیبشون رو جا به جا کنید

تو سایت arch یک قسمتی هست که وضعیت میرور ها رو چک می کنه
می تونید ببینید کدوم میرور ها زود تر به روز میشن

در ضمن مثل اینکه ریپو xdelta هم اضافه شده :)

 Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Freeman

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: مشکل با Pacman
« پاسخ #4 : 03 تیر 1389، 02:08 ب‌ظ »
این موردو تو کانال اصلی چاکرا مطرح کن این kdemod-aqpm2-git ماله ارچ نیست و ظاهرا با نسخه پکمن نمیخونه اون ماله چاکرا هست بررسی کنن در صورت لزوم درستش کنن مشگل ارتباطی با ارچ یا pacman نداره  :) تیم توسعه چاکرا باید اونو اپدیتش کنن با مخازن ارچ و نسخه پکمن بخونه وگرنه مثه الان مخزن از مخزن اصلی ارچ عقب میونه و ...

تو mirrorlist ترتیبشون رو جا به جا کنید

تو سایت arch یک قسمتی هست که وضعیت میرور ها رو چک می کنه
می تونید ببینید کدوم میرور ها زود تر به روز میشن

در ضمن مثل اینکه ریپو xdelta هم اضافه شده :)

اون تنظیم پکمن رو زمانی به امیر دادم توش مخازن دلتا هم هست فقط برای 32 بیتی ولی از حالت ست شده برش داشتم بهترین میرورها هم یاد داشت کردم توش  ;D
===

اینم لیست رسمی میرورهای ارچ برای الان !

http://dl.dropbox.com/u/2840724/mirrorlist



« آخرین ویرایش: 03 تیر 1389، 02:17 ب‌ظ توسط Freeman »

آفلاین امیر و

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • جنسیت : پسر
  • Google is your friend
پاسخ به: مشکل با kdemod-aqpm2-git
« پاسخ #5 : 03 تیر 1389، 02:13 ب‌ظ »
ممنون از هر دو عزیز.

پیگیر میشم نتیجه رو میگم.

مرسی.

آفلاین کرگدن

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: مشکل با kdemod-aqpm2-git
« پاسخ #6 : 03 تیر 1389، 02:15 ب‌ظ »
البته مثل اینکه چند روزی هست ریپو چاکرا عوض شده
http://www.chakra-project.org/bbs/viewtopic.php?id=2796

البته فکر کنم دوستان چاکرا کار بهتر بدونن
ولی ریپو چاکرا رو عوض کن ببین شاید تو ریپوی جدید آپدیت شده باشه

 Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Roozbeh Shafiee

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • جنسیت : پسر
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
پاسخ به: مشکل با kdemod-aqpm2-git
« پاسخ #7 : 03 تیر 1389، 02:24 ب‌ظ »
سلام.

من Pacman رو Upgrade کرد بعد اینجوری شد:(البته شاید هم کار دیگه ای کرده باشم!!)

[amir@ArchLinux ~]$ pacman -Syu
pacman: error while loading shared libraries: libcrypto.so.0.9.8: cannot open shared object file: No such file or directory

و اینجوری بود که مشکل شروع شد.

اینجا میگه فایل libcrypto.so.0.9.8 رو پیدا نمیکنه.

بعد توی /usr/lib فایل libcrypto.so.0.9.8 نبود و 1.0.0 بود.بعد یه symlink ساختم:
ln -s libcrypto.so.1.0.0 libcrypto.so.0.9.8

 pacman درست شد.

اما ... :
من اینو زدم:
pacman -Syuو ...:
.
.
.
:: The following packages should be upgraded first :
    pacman  
:: Do you want to cancel the current operation
:: and upgrade these packages now? [Y/n]
بعد Yes زدم و ... :
:: and upgrade these packages now? [Y/n] y

resolving dependencies...
looking for inter-conflicts...
error: failed to prepare transaction (could not satisfy dependencies)
:: kdemod-aqpm2-git: requires pacman<3.4

چکار کنم ؟ Pacman دیگه کار نمیکنه برام !

من فک کنم ورژن جدید Pacman با من مشکل داره ... Downgrade هم کردم اما مشکل حل نشد !

جوابت رو توی فروم چاکرا دادم قبلا :)
http://community.chakra-project.ir/index.php?topic=78.msg419#msg419

البته مثل اینکه چند روزی هست ریپو چاکرا عوض شده
http://www.chakra-project.org/bbs/viewtopic.php?id=2796

البته فکر کنم دوستان چاکرا کار بهتر بدونن
ولی ریپو چاکرا رو عوض کن ببین شاید تو ریپوی جدید آپدیت شده باشه

کرگدن جان اون مخازن مربوط به بیس جدید چاکرا هست و در حال تکمیل شدن است . اگر از بیس آرچ هنوز برای چاکرا استفاده می کنید نیازی نیست ریپوها رو تغییر بدید ولی اگر از پکیج منیجر akabei استفاده می کنید و بیس جدید چاکرا رو می خواید تست کنید می تونید برید روی اون مخازن

ولی همچنان تاکید من روی اینه که از مخازن آرچ استفاده کنید تا chakra core آماده بشه....
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین امیر و

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • جنسیت : پسر
  • Google is your friend
پاسخ به: مشکل با kdemod-aqpm2-git
« پاسخ #8 : 04 تیر 1389، 01:07 ق‌ظ »
آقا حل شد.

kdemod-aqpm2-git رو پاک کردم و pacman رو به روز کردم.

ممنون از همه.