انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید


 خبرها، اتفاقات و تصاویر مربوط به مربوط به جشن انتشار را با هشتگ ufest1804 در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

نویسنده موضوع: (منصرف شدم ) مشکل با setup با فرمت exe  (دفعات بازدید: 2618 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Nelliel

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2149
  • جنسیت : پسر
  • Nelliel Tu Odelschwanck
    • وبلاگ شخصی
(منصرف شدم ) مشکل با setup با فرمت exe
« : 18 خرداد 1394، 11:42 ق‌ظ »
سلام

 من یه اوپن سوزه دانلود کردم نوع دی وی دی همونی که همه ی میزکار ها را داره و نصب انتخابی 322 بیتی و 64 بیتی داره ولی وقتی فایل iso را اکسترکت کردم فایل setup اون exe بود با لیلی خواستم بوتیبل کنم نشد وقتی ستاپ را نصب میکنی یکم طول میکشه وقتی هم نصب میشه باید ریبوت کنی وقتی ریبوت کردم دیدم کنار ویندوز 8 یه اوپن سوزه هم هست رفتم روی اپن سوزه بوت کنم هر چی صبر کردم نیامد

چیکارش کنم ؟؟؟؟

چرا لینوکس فایل exe داره اخه ؟؟؟؟؟؟
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1394، 09:15 ب‌ظ توسط حسین حیدری »
وبلاگ شخصی - توییتر
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین alend

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
پاسخ : مشکل با setup لعنتی exe
« پاسخ #1 : 18 خرداد 1394، 12:44 ب‌ظ »
احتمالا برای نصب از طریق وینوز است.

آفلاین علی ۵۰۰

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 772
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل با setup لعنتی exe
« پاسخ #2 : 18 خرداد 1394، 12:53 ب‌ظ »
سلام

اول اینکه برای عنوان تاپیک معذرت میخوام اخه خیلی عصبانیم و اینکه من یه اوپن سوزه دانلود کردم نوع دی وی دی همونی که همه ی میزکار ها را داره و نصب انتخابی 322 بیتی و 64 بیتی داره ولی وقتی فایل iso را اکسترکت کردم فایل setup اون exe بود با لیلی خواستم بوتیبل کنم نشد وقتی ستاپ را نصب میکنی یکم طول میکشه وقتی هم نصب میشه باید ریبوت کنی وقتی ریبوت کردم دیدم کنار ویندوز 8 یه اوپن سوزه هم هست رفتم روی اپن سوزه بوت کنم هر چی صبر کردم نیامد

چیکارش کنم ؟؟؟؟

چرا لینوکس فایل exe داره اخه ؟؟؟؟؟؟
سلام
من هم فکر می‌کنم exe برای نصب از توی ویندوز هستش. به صورت معمولی iso رو روی دی‌وی‌دی رایت کن، بعدش هم بوت کن و توی نصب گراب هم دقت کن.
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1394، 01:41 ب‌ظ توسط علی ۵۰۰ »

آفلاین Nelliel

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2149
  • جنسیت : پسر
  • Nelliel Tu Odelschwanck
    • وبلاگ شخصی
پاسخ : مشکل با setup لعنتی exe
« پاسخ #3 : 18 خرداد 1394، 01:24 ب‌ظ »
سلام
من هم فکر می‌کنم exe برای نصب از توی ویندوز هستش. به صورت معمولی iso رو روی دی‌وی‌دی رایت کن، بعپش هم بوت کن و توی نصب گراب هم دقت کن.

با فلش نمیشه ؟؟؟؟؟
دی وی دی ندارم تازه حجمش از یک دی وی دی بیشتر 4.7 گیگ هست حجمش دی وی دی حجمش 4.32 هست
وبلاگ شخصی - توییتر
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین علی ۵۰۰

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 772
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل با setup لعنتی exe
« پاسخ #4 : 18 خرداد 1394، 01:38 ب‌ظ »
ولی دی‌وی‌دی من حجمش ۴٫۷ گیگ هستش.
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1394، 01:40 ب‌ظ توسط علی ۵۰۰ »

آفلاین Nelliel

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2149
  • جنسیت : پسر
  • Nelliel Tu Odelschwanck
    • وبلاگ شخصی
پاسخ : مشکل با setup لعنتی exe
« پاسخ #5 : 18 خرداد 1394، 01:47 ب‌ظ »
ولی دی‌وی‌دی من حجمش ۴٫۷ گیگ هستش.

روش نوشته 4.7 ولی حجم اصلیش 4.32 حتی پرینکو حالا میشه با فلش ؟؟؟؟ من که هر کار کردم با فلش نشد در ضمن من دی وی دی ندارم حتی اگه دی وی دی هم 4.7 فایل 4.7 را نمیریزن توی دی وی دی 4.7 ممکن خراب شه هیچ وقت تا ته دی وی دی را من فایل نمی ریزم چیکارش کنم؟؟؟؟
وبلاگ شخصی - توییتر
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین alireza.crs

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل با setup لعنتی exe
« پاسخ #6 : 18 خرداد 1394، 01:49 ب‌ظ »
از لحاظ فنی این فایل .exe به تنهایی چیزی نیست و باید اصل فایل های اپن سوزه کنارش باشه
یعنی باید بتونی مثل یک iso معمولی اونو رو فلش یا دی وی دی رایت کنی و استفاده کنی
یه سوال:چرا اکسترکت کردی؟کوبونتو یا اوبونتو نیست که!فقط رایت کن و بوتش کن
در مورد حجم دی وی دی هم ایزوهایی که با نام dvd دانلود میکنی طوری میسازن که قابل رایت رو دی وی دی باشه.دقیقا اندازش

آفلاین Nelliel

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2149
  • جنسیت : پسر
  • Nelliel Tu Odelschwanck
    • وبلاگ شخصی
پاسخ : مشکل با setup لعنتی exe
« پاسخ #7 : 18 خرداد 1394، 02:00 ب‌ظ »
از لحاظ فنی این فایل .exe به تنهایی چیزی نیست و باید اصل فایل های اپن سوزه کنارش باشه
یعنی باید بتونی مثل یک iso معمولی اونو رو فلش یا دی وی دی رایت کنی و استفاده کنی
یه سوال:چرا اکسترکت کردی؟کوبونتو یا اوبونتو نیست که!فقط رایت کن و بوتش کن
در مورد حجم دی وی دی هم ایزوهایی که با نام dvd دانلود میکنی طوری میسازن که قابل رایت رو دی وی دی باشه.دقیقا اندازش

دارم یه بار دیگه همین کار را میکنم دفعه ی قبل با لیلی امتحان کردم نشد این دفعه با یامی دارم امتحان میکنم نتیجه را میگم
وبلاگ شخصی - توییتر
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 12592
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • صفحهٔ ویکی
پاسخ : مشکل با setup لعنتی exe
« پاسخ #8 : 18 خرداد 1394، 02:24 ب‌ظ »
چرا از unetbootin استفاده نمی‌کنی؟ یا حتا dd؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Nelliel

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2149
  • جنسیت : پسر
  • Nelliel Tu Odelschwanck
    • وبلاگ شخصی
پاسخ : مشکل با setup لعنتی exe
« پاسخ #9 : 18 خرداد 1394، 02:27 ب‌ظ »
چرا از unetbootin استفاده نمی‌کنی؟ یا حتا dd؟

گنو/لینوکس ندارم و یامی تست شد اما بازم نشد
وبلاگ شخصی - توییتر
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین abedzadeh

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1593
  • جنسیت : پسر
  • aliila
پاسخ : مشکل با setup لعنتی exe
« پاسخ #10 : 18 خرداد 1394، 02:35 ب‌ظ »
dvd استاندارد 4.7 حجم داره
شما هم نگران این نباشید که نباید تا ته dvd پر نشه :)
به جای عذرخواهی کردن هم از همون اول عنوان درست انتخاب میکردید ، لطفا عوضش کنید
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین alireza.crs

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل با setup لعنتی exe
« پاسخ #11 : 18 خرداد 1394، 02:39 ب‌ظ »
چرا از unetbootin استفاده نمی‌کنی؟ یا حتا dd؟

گنو/لینوکس ندارم و یامی تست شد اما بازم نشد
dd نسخه ویندوز هم داره
نکته:در استفاده ازش احتیاط کنین!

آفلاین Nelliel

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2149
  • جنسیت : پسر
  • Nelliel Tu Odelschwanck
    • وبلاگ شخصی
پاسخ : مشکل با setup لعنتی exe
« پاسخ #12 : 18 خرداد 1394، 02:44 ب‌ظ »
dd نسخه ویندوز هم داره
نکته:در استفاده ازش احتیاط کنین!

فعلا دارم یه سری آموزش از توی یوتیوب میبینم اگه شد نتیجه را میگم
وبلاگ شخصی - توییتر
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین Sadrolla

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل با setup با فرمت exe
« پاسخ #13 : 18 خرداد 1394، 06:26 ب‌ظ »
سلام
unetbootin نسخه ویندوز هم داره
http://unetbootin.sourceforge.net/
این یکی هم هست
http://www.winsetupfromusb.com/
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین 藤沼

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل با setup با فرمت exe
« پاسخ #14 : 18 خرداد 1394، 06:40 ب‌ظ »
این دوستان خوب ابزار شناسمون برنامهٔ Rufus رو برای ویندوزی‌ها* ساختند و خیلی خوب هم کارِ راه‌اندازی (Booting) توزیع‌ها رو انجام می‌ده که می‌تونید از اینجا باهاش بیشتر آشنا بشید.