انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۰٫۱۰ منتشر شد.
انتظار می‌ره همهٔ اعضا هرچه زودتر به این نگارش ارتقا پیدا کنند. همهٔ پاسخ‌ها از این به بعد، بر پایهٔ اوبونتو ۲۰٫۱۰ خواهد بود.

نویسنده موضوع: مشکل پس از آپگرید از ۱۴٫۱۰ به ۱۵٫۰۴  (دفعات بازدید: 3144 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین QMA

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 75
  • جنسیت : پسر
مشکل پس از آپگرید از ۱۴٫۱۰ به ۱۵٫۰۴
« : 07 اردیبهشت 1394، 07:27 ب‌ظ »
سلام خسته نباشید

بعد از آپگرید اوبونتو از ۱۴٫۱۰ به ۱۵٫۰۴ مشکلاتی پیش اومد که نمونش رو در عکس زیر میبینید ](*,)



از طریق زیر آپگرید کردم :(



حالا به نظرتون چیکار باید بکنم؟

آفلاین Риал Краесис

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • جنسیت : پسر
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
پاسخ : مشکل پس از آپگرید از ۱۴٫۱۰ به ۱۵٫۰۴
« پاسخ #1 : 07 اردیبهشت 1394، 07:52 ب‌ظ »
سلام خسته نباشید

بعد از آپگرید اوبونتو از ۱۴٫۱۰ به ۱۵٫۰۴ مشکلاتی پیش اومد که نمونش رو در عکس زیر میبینید ](*,)



از طریق زیر آپگرید کردم :(



حالا به نظرتون چیکار باید بکنم؟
فکر میکنم مشکل از کش ایکن ها باشه بهتره اونو از نو بسازید.


If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین QMA

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 75
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل پس از آپگرید از ۱۴٫۱۰ به ۱۵٫۰۴
« پاسخ #2 : 07 اردیبهشت 1394، 07:54 ب‌ظ »


ممکنه بیشتر راهنمایی کنید؟ :o

آفلاین Риал Краесис

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • جنسیت : پسر
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
پاسخ : مشکل پس از آپگرید از ۱۴٫۱۰ به ۱۵٫۰۴
« پاسخ #3 : 07 اردیبهشت 1394، 08:33 ب‌ظ »


ممکنه بیشتر راهنمایی کنید؟ :o
منظورم فایل index.theme داخل پوشه های ایکن ها بود.
با این دستور:
gtk-update-icon-cache [--force] [--ignore-theme-index] [ --index-only | --include-image-data ] [--source NAME ] [--quiet] [--validate] PATH


If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 13254
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • صفحهٔ ویکی
پاسخ : مشکل پس از آپگرید از ۱۴٫۱۰ به ۱۵٫۰۴
« پاسخ #4 : 08 اردیبهشت 1394، 01:12 ق‌ظ »
با همه‌ی تم‌ها این مشکل رو داری یا یه تم خاص؟
اوبونتو ۱۴.۱۰ از ناتیلوس ۳.۱۰ استفاده می‌کرد و ۱۵.۰۴ از ۳.۱۴. طبیعیه که تم‌هاشون با هم سازگار نباشه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین QMA

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 75
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل پس از آپگرید از ۱۴٫۱۰ به ۱۵٫۰۴
« پاسخ #5 : 08 اردیبهشت 1394، 10:30 ق‌ظ »
با همه‌ی تم‌ها این مشکل رو داری یا یه تم خاص؟
اوبونتو ۱۴.۱۰ از ناتیلوس ۳.۱۰ استفاده می‌کرد و ۱۵.۰۴ از ۳.۱۴. طبیعیه که تم‌هاشون با هم سازگار نباشه

والا از تم استفاده نمیکنم فقط آیکون نصب کردم :(
آیکونم میذارم روی دیفالت مشکل برطرف نمیشه
این مشکل توی ستینگ هم هست اگر خواستید براتون عکسشو بذارم :'(

آفلاین کیهان

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1046
  • Debian User
    • کیهان
پاسخ : مشکل پس از آپگرید از ۱۴٫۱۰ به ۱۵٫۰۴
« پاسخ #6 : 10 اردیبهشت 1394، 03:34 ب‌ظ »
با یوزر جدید هم اینطوریه؟

آفلاین QMA

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 75
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل پس از آپگرید از ۱۴٫۱۰ به ۱۵٫۰۴
« پاسخ #7 : 11 اردیبهشت 1394، 01:26 ب‌ظ »
مشکل از آیکونها بود
البته بعد از نصب مجدد اوبونتو 15.04 متوجه شدم ](*,)

ممنون که وقت گذاشتید ;)