انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید


 خبرها، اتفاقات و تصاویر مربوط به مربوط به جشن انتشار را با هشتگ ufest1804 در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

نویسنده موضوع: Compute device در بلندر  (دفعات بازدید: 1944 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین yaiiaj

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 104
  • جنسیت : پسر
Compute device در بلندر
« : 01 اردیبهشت 1394، 04:27 ب‌ظ »
سلام
توی user preferences منوی system توی قسمت Compute device ، کارت گرافیکم توی لیست دیده نمیشه ، فقط cpu توی لیست هست. معنیش اینه که کارت گرافیکم نصب نیست؟؟
مدل کارت گرافیکم Nvidia GForce GT 520 هست و توی additional drivers هم این درایور نصب هست(پیوست).
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
تا اوبـونتـو هــست زنــدگـی باید کــرد

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 12592
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • صفحهٔ ویکی
پاسخ : Compute device در بلندر
« پاسخ #1 : 01 اردیبهشت 1394، 04:46 ب‌ظ »
لپ‌تاپ شما دو کارت گرافیکه‌است. یعنی یه کارت گرافیک روی پردازنده داری و یه کارت گرافیک اضافی انویدیا.
توصیه من اینه که اون گزینه‌ای که نوشته testing رو نصب کنی و بعد از داخل تنظمیات انویدیا، کارت گرافیک رو خاموش کنی.
این‌جوری مصرف باتری و گرمای لپ‌تاپت هم کم می‌شه. همین کارت گرافیک اینتل جواب‌گوی کارت هست در حد زیادی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین 不眠症

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 191
  • جنسیت : پسر
    • lazygeek
پاسخ : Compute device در بلندر
« پاسخ #2 : 01 اردیبهشت 1394، 05:13 ب‌ظ »
نقل‌قول
این‌جوری مصرف باتری و گرمای لپ‌تاپت هم کم می‌شه. همین کارت گرافیک اینتل جواب‌گوی کارت هست در حد زیادی
متاسفانه پاک کردن صورت مساله راه حل مناسبی نیست! وقتی کارهای گرافیکی و مخصوصا بلندر میشه گرافیک اینتل اصلا جوابگو نیست!

توی بخش compute device دوتا تب هست یکی none و دیگری رو شما ببین چی نوشته؟

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 12592
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • صفحهٔ ویکی
پاسخ : Compute device در بلندر
« پاسخ #3 : 01 اردیبهشت 1394، 05:16 ب‌ظ »
خب اگه نیار داری بهش می‌تونی خاموشش نکنی. همین الآن لپ‌تاپت داره از اینتل استفاده می‌کنه و کاری به انویدیا نداره اصلاً. با مشکلی مواجه شدی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین yaiiaj

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 104
  • جنسیت : پسر
پاسخ : Compute device در بلندر
« پاسخ #4 : 01 اردیبهشت 1394، 07:04 ب‌ظ »
ممنون از راهنماییهاتون دوستان.
من با لپ تاپ کار نمی کنم با pc دارم کار می کنم.

نقل‌قول
توی بخش compute device دوتا تب هست یکی none و دیگری رو شما ببین چی نوشته؟

وقتی با ویندوز کار می کنم به جز None دو گزینه دیگه هم هست به اسم CUDA که مدل کارت گرافیکم توش هست و cpu. ولی توی اوبونتو فقط cpu رو دارم.
« آخرین ویرایش: 01 اردیبهشت 1394، 07:06 ب‌ظ توسط Yahya Janani »
تا اوبـونتـو هــست زنــدگـی باید کــرد

آفلاین nixoeen

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 3853
  • جنسیت : پسر
  • masoft قدیم
پاسخ : Compute device در بلندر
« پاسخ #5 : 01 اردیبهشت 1394، 07:36 ب‌ظ »
توی Additional Drivers گزینه اول رو انتخاب کنید.

آفلاین yaiiaj

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 104
  • جنسیت : پسر
پاسخ : Compute device در بلندر
« پاسخ #6 : 01 اردیبهشت 1394، 08:03 ب‌ظ »
ممنون از لطفت.
انجام دادم و ریبوت کردم ولی بازم کارت گرافیکم به لیست compute device اضافه نشده.
کار دیگه ای هست که باید انجام بدم؟
تا اوبـونتـو هــست زنــدگـی باید کــرد

آفلاین 不眠症

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 191
  • جنسیت : پسر
    • lazygeek
پاسخ : Compute device در بلندر
« پاسخ #7 : 01 اردیبهشت 1394، 08:25 ب‌ظ »
از راهنمایی زیر استفاده کنید ضمن اینکه نسخه نصبی بلندر هم استفاده کنید
http://blender.stackexchange.com/questions/7485/enabling-gpu-rendering-for-cycles
« آخرین ویرایش: 01 اردیبهشت 1394، 08:28 ب‌ظ توسط Insomnia »

آفلاین yaiiaj

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 104
  • جنسیت : پسر
پاسخ : Compute device در بلندر
« پاسخ #8 : 02 اردیبهشت 1394، 02:47 ق‌ظ »
آقا خیلی ممنون بابت لینک، خیلی خوب بود!
با توجه به این لینک تنها مشکل من نداشتن نسخه نصبی هست که باید سورس کد رو بگیرم و کامپایل و نصب کنم چون هم گرافیکم nividia هست و هم آپدیته.
نصب میکنم خبر میدم.
بازم ممنون
تا اوبـونتـو هــست زنــدگـی باید کــرد