انجمن‌های فارسی اوبونتو

جامعه کاربران => پروژه‌ها => توزیع آریوس => نویسنده: mFat در 14 شهریور 1390، 02:11 ب‌ظ

عنوان: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: mFat در 14 شهریور 1390، 02:11 ب‌ظ
نسخه 32 بیت آریوس 3.0.1 هم منتشر شد.

برای توضیحات بیشتر خبر انتشار نسخه 64 بیت رو بخونید:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,24122.0.html

دریافت:
http://sourceforge.net/projects/arios/files/3.0.1/i386/Iranian-edition/
عنوان: پاسخ به: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: identi در 21 مهر 1390، 01:56 ب‌ظ
حداقل فضای لازم برای نصب اریوس چقدره؟ می‌خوام به روت فقط فضایی رو اختصاص بدم که بعد از نصب اریوس اشغال میشه!
عنوان: پاسخ به: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: mFat در 21 مهر 1390، 02:21 ب‌ظ
حدود ۹ گیگ. من پیشنهاد می‌کنم شما پارتیشن حداقل ۱۲ گیگی اختصاص بدید تا بعدا با نصب نرم‌افزار و پر شدن home‌مشکلی ایجاد نشه
عنوان: پاسخ به: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: identi در 23 مهر 1390، 06:33 ب‌ظ
ممنون. من 12 گیگ دادم و روی سیستمی با مشخصات زیر نصب کردم:
LSPCI:
00:00.0 Memory controller: nVidia Corporation CK804 Memory Controller (rev a4)
00:01.0 ISA bridge: nVidia Corporation CK804 ISA Bridge (rev f1)
00:01.1 SMBus: nVidia Corporation CK804 SMBus (rev a2)
00:02.0 USB Controller: nVidia Corporation CK804 USB Controller (rev a2)
00:02.1 USB Controller: nVidia Corporation CK804 USB Controller (rev a4)
00:04.0 Multimedia audio controller: nVidia Corporation CK804 AC'97 Audio Controller (rev a2)
00:06.0 IDE interface: nVidia Corporation CK804 IDE (rev f3)
00:07.0 IDE interface: nVidia Corporation CK804 Serial ATA Controller (rev f3)
00:08.0 IDE interface: nVidia Corporation CK804 Serial ATA Controller (rev f3)
00:09.0 PCI bridge: nVidia Corporation CK804 PCI Bridge (rev f2)
00:0a.0 Bridge: nVidia Corporation CK804 Ethernet Controller (rev f3)
00:0b.0 PCI bridge: nVidia Corporation CK804 PCIE Bridge (rev f3)
00:0c.0 PCI bridge: nVidia Corporation CK804 PCIE Bridge (rev f3)
00:0d.0 PCI bridge: nVidia Corporation CK804 PCIE Bridge (rev f3)
00:0e.0 PCI bridge: nVidia Corporation CK804 PCIE Bridge (rev a3)
00:18.0 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] HyperTransport Technology Configuration
00:18.1 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] Address Map
00:18.2 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] DRAM Controller
00:18.3 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] Miscellaneous Control
01:08.0 Communication controller: Conexant Systems, Inc. SoftV92 SpeakerPhone SoftRing Modem with SmartSP (rev 01)
05:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation G72 [GeForce 7300 LE] rev a1
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

سیستم به اینترنت دسترسی نداره و وقتی میخوام که درایور کارت گرافیک(nVidia G72, 7300 LE) را با استفاده از لانچری که روی دسکتاپ هستش نصب کنم بعد از دو تا آلارم(یکی اینکه "آپدیت نکرده باشین!" و یکی اینکه "فایلها توی cashe ریخته خواهند شد")، ابزار additional drivers از طریق ترمینال اجرا میشه و وقتی میزنم اکتیو این ارور را میگیرم:
System error: Failed to fetch http://ir.archive.ubuntu.com/ubuntu/pool/mail/n/nvidia-settings/nvidia-settings_270.29-0ubuntu1_i386.deb Could not resolve 'ir.archive.ubuntu.com'
طبیعیه که میخواد دانلود کنه و من روی این سیستم موردنظر نت ندارم. ولی چرا دانلود؟ مگه قرار نیست درایور را بدون دانلود بنصبه؟!
عنوان: پاسخ به: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: مهران رهباردار (mehionline) در 23 مهر 1390، 06:36 ب‌ظ
آقای فتاحی فراموش کردن اون پکیج رو تو آریوس بزارن  :)
عنوان: پاسخ به: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: identi در 23 مهر 1390، 06:50 ب‌ظ
آقای فتاحی فراموش کردن اون پکیج رو تو آریوس بزارن  :)
:o
شوخی نکنین سکته می‌کنم :'(. بعد سه روز با این اینترنت نفتی 1.5 گیگ دانلود کردم به فقط به امید همین درایور گرافیک و کدکها واسه سیستمی که نت نداره!
 ??? یعنی چی یادشون رفته؟! >:D  ](*,)
بابا حداقل اینجا یا توی سایتش یا مستنداتش این نکته را یکی میگفت!
کاش 11.10 دانلود کرده بودم +درایور گرافیک

چندتا سوالم داشتم:
دو تا پنل awn وجود داره! میخوام اونی که بالای صفحه هست را حذف کنم چه طوری؟

پنل گنوم را چه طوری برگردونم. البته شاید ربطی به این تاپیک نداشته باشه ولی گفتم چون موضوع آریوسه اینجا بپرسم!

آریوس قرار بوده بازی روش نصب باشه! ولی من منوی Games را ندیدم!

یک سوال هم در مورد حذف مدخلهای اضافی مثل مدخل Previous linux Versions  از منوی گراب توی یک تاپیک دیگه طرح کردم که پاسخی بهش داده نشد. اگه کسی پاسخش را می دونه دریغ نکنه
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
یک دنیا ممنون.
عنوان: پاسخ به: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: مهران رهباردار (mehionline) در 23 مهر 1390، 06:53 ب‌ظ
به خودشون ایمیل زدم ! منتظر جوابشونم!
عنوان: پاسخ به: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: identi در 23 مهر 1390، 07:04 ب‌ظ
ممنون. کاش اینی که گفتین نباشه  [-o<
Alt+F2 چرا کار نمیکنه؟ میانبرش تغییر کرده یا کلاً حذف رفته؟
واویلا: گیمپ هم که نداره!
ویرایش: خدا رو شکر گویا این یکی(گیمپ) هستش! ولی چرا با اسم Gnu Image Manipulation Program؟
بازی هم گویا چندتایی داره => مدخلش پیشفرض فعال نبود. با alacarte اضافش میکنم ولی میپره دوباره؟!

عنوان: پاسخ به: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: مهران رهباردار (mehionline) در 23 مهر 1390، 07:13 ب‌ظ
با عرض تاسف باید بگم که همونیه که گفتم !
عنوان: پاسخ به: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: مهران رهباردار (mehionline) در 23 مهر 1390، 07:15 ب‌ظ
اون پکیج رو میتونید از روی یک کامپیوتر دیگه دانلود کنید و نصبش کنید و دوباره نصاب درایورهارو بیارید فکر کنم مشکل حل بشه حجم پکیج کمتر از 1 مگه
اینم آدرسش : http://packages.ubuntu.com/natty/nvidia-settings
عنوان: پاسخ به: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: identi در 23 مهر 1390، 08:20 ب‌ظ
خوب من از لینکی که دادین فایل دبی به حجم کمتر از 1مگ گرفتم و وقتی خواستم نصب کنم در اجرای اولیه گفتش یکی عینش هست ولی گزینه‌ی install داشت نه reinstall که منم زدم و نصب شد و بعد رفتم سراغ ادیشنال درایورز و از سه تا پیشنهادی که توی عکس زیر هست:
(http://www.up.vatandownload.com/images/dsk801ulvnujngwstxgp.png)
وسطی را Active کردم و ریستارت کردم و الان یک دسکتاپ دارم با یک موس فقط! هیچی روش نیست نه منویی نه فایلی و Alt+Ctrl+T هم کار نمیکنه که ترمینال باز شه(Alt+F6هم کار نمیکنه) که از شل بتونم کاری بکنم  ](*,)
کلا داستانم شده مثل این دوستمون:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,25342.0/topicseen.html
عنوان: پاسخ به: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: مهران رهباردار (mehionline) در 23 مهر 1390، 08:36 ب‌ظ
از لاگین منیجر هنگام وارد کردن پسورد از نوار پایینی محیط رو arios-2d یا gnome-classic انتخاب کن مشکل حل میشه !
عنوان: پاسخ به: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: identi در 23 مهر 1390، 09:53 ب‌ظ
از لاگین منیجر هنگام وارد کردن پسورد از نوار پایینی محیط رو arios-2d یا gnome-classic انتخاب کن مشکل حل میشه !
روی سیتسم یکی از اقوام نصب کرد (بعد از کلی کلاس درباب گنو/لینوکس کلاً آبروم رفت با این مشکلات)
برای همین Automatically login را موقع نصب انتخاب کردم و اینطوریه که GDM نمایش داده نمیشه!
کلاً اوضاع خیلی خرابه! با مدخل ریکاوری از منوی گراب هم که میرم جلو نوشته ها خوانا نیست در واقع خش خشیه هیچ قابل تشخیص نیست!!! یک بار هم که شانسی بعد از 10-20بار ریستارت نوشته ها خوب بود وقتی مدخل "شکست گرافیک" را انتخاب می‌کنم یک منو باز و بسته شد و هیچ اتفاقی نیافتاد؟ ](*,)
عنوان: پاسخ به: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: mFat در 23 مهر 1390، 10:30 ب‌ظ
دوست عزیز ابتدا با یه CD لایو بالا بیایید و از داخل پارتیشنی که آریوس نصب شده فایل
/etc/X11/xorg.confرو پاک کنید.

بعد
این راهنما رو امتحان کنید و نتیجه رو اطلاع بدید.
http://blog.triumphovermadness.com/2010/05/ubuntu-1004-lts-on-hp-elitebook-8440p.html
عنوان: پاسخ به: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: identi در 24 مهر 1390، 12:10 ق‌ظ
ممنون که پاسخ دادین!
یک نکته بگم بعد از بوجود امدن این مشکل یک بار خود سیستم و یکبار بخش ریکاوری بدون مشکل لود شد و فقط همون یکبار از بین ده ها بار ریستارت!
من xorg.conf را پاک کردم و ریستارت. فرقی نکرد و با اینکار موقع لود شدن، لوگوی اوبونتو جای لوگوی آریوس رو گرفت!
* این تجربه زیادم بد نبود. یک نکته بهم یاد داد که با ویرایش فایل xorg.conf میشه یک ریمستر با آرم شخصی داشت! اگه درست متوجه شدم میشه کامل تر توضیح بدین. مثلا تصویر متحرکی که موقع لود شدن نمایش داده میشه مربوط به عکسیه که استفاده میشه(مثلا یک عکس gif) یا خود اوبونتو این کار را میکنه؟(منظورم نقطه هاییه که زیر آرم اوبونتو پر و خالی میشن یا دایره ای که دور اریوس میچرخه). کلا جزییاتی در این مورد اگه بدید ممنون میشم!

توی لینکی که دادین گفته:
after installation, hit shift during boot to get grub screen
change 'quiet splash' to 'nosplash nomodeset' on line that starts with 'linux'
crtl-x to continue booting
فایده ای نداشت. بازم یک دسکتاپ خالی که کلیک راست هم روش کار نمی کنه.

1. کلاً داستان چیه؟ مشکل از اوبونتو برای مچ شدن با کارت گرافیک منه یا درایور برای مچ شدن با اوبونتو مشکل داره یا موضوع چیز دیگه است؟

2. من اگه دوباره از اول نصب کنم با همین مسئله مواجه میشم؟ چرا نصاب درایور کارت گرافیک آریوس برای اینستال کردن درایور با مشکلی که بالا گفتم مواجه شد؟ نبودن همون پکیجی که mehionline اشاره کردن علتشه؟
2-1. الان باید روی سیستم پکیجهای Ati و... هم باشه. اونها رو چه طوری پاک کنم؟
2-2. توی ادیشنال درایور کدوم را باید نصب کنم(تصویر زیر):
(http://www.up.vatandownload.com/images/dsk801ulvnujngwstxgp.png)
من اول بالایی را اکتیو کردم بعد دیدم وسطی زده: Recommended اونو زدم(که اکتیو شد و قبلی غیراکتیو) و بعد از ریستارت که گفتم چه بلایی سرم اومد؟! این رو میخواستم بگم که توی تلاشهام برای ورود به سیستم یک بار موفق شدم که اومدم این بار از ادیشنال درایور پیشنهاد سومی(3D) را اکتیو کنم که:
System error: Failed to fetch http://ir.archive.ubuntu.com/ubuntu/pool/mail/n/nvidia-settings/nvidia-settings_270.29-0ubuntu1_i386.deb Could not resolve 'ir.archive.ubuntu.com'
درحالی که مشکل این پیغام برای اون دوتا گزینه ی دیگه بعد از نصب اون بسته ی دب حل رفته بود!
(شد قصه ی حسین کرد)

3. هم توی اجرای لایو و هم بعد از نصب مدخل Games توی زبانه ی Applications نیست؟ با گذاشتن تیکها توی terminal>alacarte هم نمیاد!

4. میانبر RUN که در اوبونتو Alt + F2 هستش تغییر کرده؟

5. پنل بالایی awn را چه طوری پاک کنم. قبل که میتونستم وارد شم تیک استارت آپش را که برمیداشتم از اون یک پنل awn(سمت چپی)هم برداشته می شد؟!

6. این مدخل Previous linux Versions که توی گراب هست هسته‌های قبلی رو لود میکنه؟ مگه نرم افزارهایی که روی اریوس نصب شدن سازگاریشون با کرنل پیش فرض چک نشده که کرنل های قدیمی هم نگه داشته شدن؟ این کرنلها را با سیناپتیک پاک کنم مشکلی که پیش نمی آد(البته اگه بتونم لاگین کنم!)
این مدخل را چه طوری پاک کنم(با پاک کردن جزئیات ان مدخل از توی Grub.cfg میشه از منوی گراب برش داشت؟ مشکلی پیش نمیاد؟)
این بنده خدایی که واسش نصب کردم مشکل حرکتی داره می ترسم موقع انتخاب بین اوبونتو/ویندوز این مدخلهای اضافه را اینتر کنه! واسه داداشمم که اوبونتو نصب کردم همین مشکل را داره. سرش نمیشه هی memtest و ... رو میزنه.

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
Oops یک روز کابوس وار بود!!!
(منظورم اریوس نیست. منظور خودمم که تا تجربه ام بالا نرفته دیگه از این کارا نکنم واسه کسی گنو بنصبم)
عنوان: پاسخ به: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: mFat در 24 مهر 1390، 11:49 ق‌ظ
بعد از پاک کردن xorg.conf سیستم چه وضعیتی داره؟ دسکتاپ همچنان خالیه یا کلا محیط گرافیکی لود نمیشه؟

ضمنا فایل xorg.conf هیچ ربطی به لوگوی بوت نداره. اون چیزی که موقع بوت می‌بینید اسمش Plymouth هست و میتونید با جستجو کردن همین کلمه در گوگل راجع به اون مطالعه کنید.

۱- نباید مشکلی باشه بیشتر یه باگ به نظر میاد.
۲-بله یه بسته چند کیلوبایتی هست
http://ir.archive.ubuntu.com/ubuntu/pool/mail/n/nvidia-settings/nvidia-settings_270.29-0ubuntu1_i386.deb
که متاسفانه از قلم افتاده. شما داونلودش کنید و روی هر سیستمی که میخواهید آریوس رو نصب کنید فبل از اجرای نصاب درایور اون فایل رو کپی کنید به این مسیر:
/var/cache/apt/archives
۲-۱
sudo rm /var/cache/apt/archives/*.deb
sudo rm /opt/restricted-drivers/*.deb

۲-۲ باید وسطی رو نصب کنید هر چند امتحان کردن دو درایور دیگه هم اشکالی نداره. فقط ۱۷۳ نمیتونه کامپیز رو اجرا کنه.

۳-هیچ بازی‌ای نصب نیست و به همین خاطر گزینه games‌نمیاد

۴-بله باید با Ctrl+Space فرمانها رو اجرا کنید

۵- روی پنل بالا راست کلیک و Dock Preferences رو انتخاب کرده و دکمه remove dock رو بزنید

۶- برای حذف کرنلهای قدیمی:
sudo apt-get autoremove
sudo apt-get autoclean
sudo apt-get clean

نگران نباشید. این مشکلات خیلی پیچیده نیست. تجربه هم با برخورد کردن به این مشکلات بالا میره.
نتیجه رو اطلاع بدید.
عنوان: پاسخ به: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: identi در 24 مهر 1390، 12:08 ب‌ظ
ممنون

نقل‌قول
بعد از پاک کردن xorg.conf سیستم چه وضعیتی داره؟ کلا محیط گرافیکی لود نمیشه؟
آره.محیط گرافیکی لود میشه(موس روی صفحه است)

نقل‌قول از:
دسکتاپ همچنان خالیه؟
آره فقط بکگراند دسکتاپ و دیگه هیچی نیست هیچ ترکیبی از دکمه ها هم کار نمیکنه؟!
جالب اینجاست وقتی میگذارم به standby بره توی برگشت پسورد نمی خواد و باز همون دسکتاپ کذایی را نشان میده
میگین دوباره نصب کنم؟

نقل‌قول از: http://fa.arioslinux.org
با نصب آریوس به گنجینه‌ای از نرم‌افزارهای چندرسانه‌ای برای اجرا و ویرایش انواع فایل‌های صوتی و تصویری، نرم‌افزارهای اداری، ابزارهای وبگردی، بازی‌ها و… دست پیدا خواهید کرد به طوری که پس از نصب برای اکثر کارهای روزانه و بعضی کارهای پیچیده‌تر نیازی به نصب نرم‌افزار اضافی نخواهید داشت.
نقل‌قول
هیچ بازی‌ای نصب نیست و به همین خاطر گزینه games‌نمیاد
::) ???

ضمنا فایل xorg.conf هیچ ربطی به لوگوی بوت نداره. اون چیزی که موقع بوت می‌بینید
پس چرا وقتی پاکش کرد لوگوی اوبونتو 11.04 وقت بوت لود شدن نمایش داده شد.

نقل‌قول
بله یه بسته چند کیلوبایتی هست که از قلم افتاده.
چرا تصحیح نشده! => 3.0.2
عنوان: پاسخ به: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: identi در 24 مهر 1390، 12:17 ب‌ظ
sudo rm /var/cache/apt/archives/*.deb
sudo rm /opt/restricted-drivers/*.deb
از روی دیسک لایو بزنم آزمون-خطایی همه پکیجهای درایورهای گرافیک را از توی دوتامسیر بالا را پاک کنم؟ ببینیم چی میشه؟!
فقط اونجا مطمئناً خیلی شلوغ پلوغه! همه ی پکیجهای nvidia را چه طوری تشخیص بدم؟
عنوان: پاسخ به: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: mFat در 24 مهر 1390، 12:21 ب‌ظ
نه نیازی به این کار نیست. شما فقط بسته nvidia-settings رو کپی کن به اولی.

من اینها رو نوشتم چون خیال کردم شما بعد از نصب میخوای فضا بیخودی اشغال نشه.
عنوان: پاسخ به: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: identi در 24 مهر 1390، 12:43 ب‌ظ
نه نیازی به این کار نیست. شما فقط بسته nvidia-settings رو کپی کن به اولی.
من این بسته را از لینک زیر دانلود کردم چون بدون اون که اصلا راه انداز گرافیک کار نمیکرد!
http://packages.ubuntu.com/natty/nvidia-settings
لینکی که داده بودین پیغام The requested URL was not found on this server میده.

نقل‌قول
من اینها رو نوشتم چون خیال کردم شما بعد از نصب میخوای فضا بیخودی اشغال نشه.
دقیقا!
من به روت فضای مینیمال دادم و الان که بازی(!) نداره میخوام برای نصب بازی با حذف پکیجهای ATI  و همینطور پکیجهای اضافی nvidia که کارت گرافیکم(7300 LE) ربطی ندارن فضا را ازاد کنم! به جز پکیجهای ATI و nViidia پکیج دیگه ای هم هست؟
سوال: چرا کرنل های قدیمی هنوز توی بسته ی اریوس حفظ شده اند؟

> همه ی پکیجهای انویدیا را پاک کنم به وضعیت قبل از نصب درایور که محیط سیستم عامل لود میشد بر نمیگردم؟ امتحان نکنم؟

- الان چه کار کنم؟ دوباره از اول نصب کنم؟ یا بی خیال این 1.5 گیگ دانلود شم و برم 11.10 بگیرم و نصب کنم؟
عنوان: پاسخ به: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: mFat در 24 مهر 1390، 12:46 ب‌ظ
همون برنامه Additional Drivers رو اجرا کنید و درایوری که نصب کردید رو حذف کنید. با این کار باید به وضعیت قبل از نصب درایور برگردید. ضمنا دقت کنید اگر فایل xorg.conf دارید حتما پاکش کنید.
عنوان: پاسخ به: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: identi در 24 مهر 1390، 01:06 ب‌ظ
همون برنامه Additional Drivers رو اجرا کنید و درایوری که نصب کردید رو حذف کنید. با این کار باید به وضعیت قبل از نصب درایور برگردید.
:o
من نمیتونم با سیستم کار کنم. هیچی روی دسکتاپ نیست! چه طوری ادیشنال درایور را بازکنم ???
گفتم شاید منظورتون حالت لایوه که با دیسک لایو هم لود کردم و ادیشنال درایور را باز کردم توش اکتیو مد 3D بود که طبیعیه. ادیشنال درایور حالت لایو آخه ربطی به ادیشنال درایو سیستم نصب شده داره؟!

نقل‌قول
ضمنا دقت کنید اگر فایل xorg.conf دارید حتما پاکش کنید.
قبلا پاکش کردم
با لایو چک کردم دیگه نیست.
توی x11 الان این فایلها هست:
xorg.conf.failsafe
Xwrapper.config
Xsession.options
rgb.txt
default-display-manager
x(شورتکات)
xreset
و این فولدرها:
app-default
cursors
xinit
xkb
Xreset.d
Xresource
Xsession.d
عنوان: پاسخ به: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: mFat در 24 مهر 1390، 01:38 ب‌ظ
آهان فراموش کردم بگم که ادیشنال درایورز رو رو تو حالت متنی هم می‌تونید استفاده کنید:
jockey-text
اگر هم جواب نداد همه بسته‌های انویدیا رو پاک کنید:

sudo apt-get purge nvidia*
عنوان: پاسخ به: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: identi در 24 مهر 1390، 02:43 ب‌ظ
بیخیال تعمیرش شدم و اریوس را دوباره نصب کردم و این بار فایل دب کذایی را قبل از اجرای نصب درایور ریختم توی archives نصاب را اجرا کردم.
خطای fail زیر را داد:
[sudo] password for Soha:
/usr/lib/python2.7/dist-packages/gi/types.py:44: Warning: g_object_set_qdata: assertion `G_IS_OBJECT (object)' failed
  return info.invoke(*args)
و ادیشنال درایورز را باز کرد.
از ادیشنال درایورز به جای 173 و recommended اینبار 3D را زدم تا دوباره با مشکل قبل مواجه نشم و باز برای 3D خواست که از اینترنت دانلود کنه  >:( و این یعنی یک بسته ی دیگه هم به جز nvidia_settings نصاب درایور کمبود داره!) به بدبحتی نت جور کردم واسه سیستم که حدود یک مگی دانلود کرد ریستارت کردم و  فعلا داره کار میکنه. افکتهای کامپیز هم فعالند. خدا رو شکر.
فقط اینکه: 1. حدفاصل منوی گراب تا اجرای کامل X صفحه سیاهه یعنی از لوگوی اریوس حین لودینگ خبری نیست
2. با ریکاوری گراب که جلو می رم و Run in failsafe graphic mode را انتخاب میکنم تا با شکست گرافیک وارد محیط بشم کار نمی کنه و روی همان منوی recovery menu باقی میمونه.

و هنوز چندتا سوال برام باقی مونده که پاسخی بهشون داده نشد:

نقل‌قول از: http://fa.arioslinux.org
با نصب آریوس به گنجینه‌ای از نرم‌افزارهای چندرسانه‌ای برای اجرا و ویرایش انواع فایل‌های صوتی و تصویری، نرم‌افزارهای اداری، ابزارهای وبگردی، بازی‌ها و… دست پیدا خواهید کرد به طوری که پس از نصب برای اکثر کارهای روزانه و بعضی کارهای پیچیده‌تر نیازی به نصب نرم‌افزار اضافی نخواهید داشت.
نقل‌قول
هیچ بازی‌ای نصب نیست و به همین خاطر گزینه games‌نمیاد
1.  ::) ???

ضمنا فایل xorg.conf هیچ ربطی به لوگوی بوت نداره. اون چیزی که موقع بوت می‌بینید
2. پس چرا وقتی پاکش کردم لوگوی اوبونتو 11.04 وقت لود شدن نمایش داده شد.

نقل‌قول
بله یه بسته چند کیلوبایتی هست که از قلم افتاده.
3. چرا تصحیح نشده! => 3.0.2

4. چرا کرنل های قدیمی هنوز توی بسته ی اریوس حفظ شده اند؟
عنوان: مشکل با آریوس 3.0.1 در پی فعال کردن opengl
ارسال شده توسط: identi در 24 مهر 1390، 04:42 ب‌ظ
دوباره به مشکل خوردم
توی ccsm خواستم چرخش دسکتاپها را از روی wall بزارم روی cube باید opengl فعال بشه و بعد یک چیز دیگه هم فعال کرد که یادم نیست و با این فعال شدن الان توار بالایی دنجره ها که دکمه های کلوز و ماکسیمایز و مینیمایز داخلش هستد رفته و تسکبار پایین پنجره ها هم نیست پنجره ها و نرم افزار ها  همه شون گوشه ی بالا و سمت چپ اجرا میشن و نمی تونم پنجره ای را جابجا کنم چون اون نواری که گفتم پریده

دفعه ی قبل هم همین کار رابا ccsm کردم و بعد از ریستارت اون مشکل عجیب پیش اومد
حالا چه طوری opengl را غیرفعال کنم. اصلا چی هست این opengl؟
عنوان: پاسخ به: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: mFat در 24 مهر 1390، 04:48 ب‌ظ
شما هر چی فولدر به اسم compiz و compiz-1 توی فولدر .gconf و .config در home‌هست پاک کن.
بعد با این راهنما کامپیز رو downgrade کن. http://www.webupd8.org/2011/05/how-to-downgrade-to-compiz-086-in.html
مشکل حل میشه.
عنوان: پاسخ به: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: identi در 24 مهر 1390، 08:57 ب‌ظ
با این راهنما کامپیز رو downgrade کن. http://www.webupd8.org/2011/05/how-to-downgrade-to-compiz-086-in.html
مشکل حل میشه
اینترنت می خواست. با گوشی کانکت شدم ولی هر یکی دو دقیقه گوشی را به عنوان هارد می‌شناخت و گوشی از حالت مودم به حالتی میرفت که میشه فایل ترنسفر کرد! چرا اینطوری میشه و نمیشه یک تیکه کانکت موند؟
بیخیال شدم از اول نصبیدم. برای بار سوم دارم مرتبش میکنم خدا بخیر کنه!
این مشکل کانکت شدن را چه طوری میشه حل کرد که به همون صورت مودم گوشی باقی بمونه؟!
عنوان: پاسخ به: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: mFat در 24 مهر 1390، 09:05 ب‌ظ
راستش نمیدونم. برخورد نکردم به این مشکل تا بحال. ضمنا از مشکلات کامپیز خیلی تعجب نکنید.  تو ۱۱.۰۴ تعریفی نداره. اگر نمی‌تونید downgrade کنید، بهتره خیلی با تنظیمات کامپیز بازی نکنید.
عنوان: پاسخ به: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: identi در 24 مهر 1390، 10:19 ب‌ظ
شرمنده از این همه مزاحمت :oops:
 
راستش نمیدونم. برخورد نکردم به این مشکل تا بحال.
میشه به خاطر اون اسکریپتیه که برای مونت خودکار پارتیشنها توش گذاشتین؟ که گوشی را بعد از یکی دو دقیقه ور رفتن باهاش بالاخره مونت میکنه و از فرم مودم خارجش میکنه!
* دوستان آریوسی! کسی تا حالا با گوشی به اینترنت روی این دیسترو کانکت شده؟

نقل‌قول
اگر نمی‌تونید downgrade کنید، بهتره خیلی با تنظیمات کامپیز بازی نکنید.
دانگرید کردم به بدبختی

نقل‌قول
ضمنا از مشکلات کامپیز خیلی تعجب نکنید.  تو ۱۱.۰۴ تعریفی نداره.
میشه از کامپیز خلاص شم و سوئیچ کنم کامل روی متاسیتی؟ چجوری؟

و سوال آخرم رو بپرسم و شما را از این مزاحمت یک روزه ام رها کنم:
قبلش یک نکته: مانیتوری که به این سیستم وصله وقتی خاموشه چراخش چشمک زن میشه
و حالا سوال=> اواخر لود شدن، چند لحظه قبل از امدن دسکتاپ یکهو مثل اینکه ریستارت میکنه چون مانیتور چراغش چشمک زن میشه و اگه سی دی رام بیرون باشه میکشه داخل اون رو مثل وقت ریستارت. و بعد دسکتاپ را بی مقدمه نمایش میده! میخواستم بپرسم چه اتفاقی می افته؟ به سیستم اسیب نمیرسونه؟
ایا به خاطر اون قضیه ی quiet splash هستش؟
الان که نصب جدید انجام دادم دیگه لازمه باز nosplash nomodeset را جایگزین کنم؟
عنوان: پاسخ به: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: mFat در 24 مهر 1390، 10:57 ب‌ظ
نقل‌قول
میشه به خاطر اون اسکریپتیه که برای مونت خودکار پارتیشنها توش گذاشتین؟ که گوشی را بعد از یکی دو دقیقه ور رفتن باهاش بالاخره مونت میکنه و از فرم مودم خارجش میکنه!
نه عزیزم اون اسکریپت فقط یک بار موقع بوت اجرا میشه
نقل‌قول
میشه از کامپیز خلاص شم و سوئیچ کنم کامل روی متاسیتی؟ چجوری؟
بله چرا نمیشه. نشست AriOS-2D رو انتخاب کنید خودش به جای کامپیز از متاسیتی استفاده می‌کنه.
نقل‌قول
و حالا سوال=> اواخر لود شدن، چند لحظه قبل از امدن دسکتاپ یکهو مثل اینکه ریستارت میکنه چون مانیتور چراغش چشمک زن میشه و اگه سی دی رام بیرون باشه میکشه داخل اون رو مثل وقت ریستارت. و بعد دسکتاپ را بی مقدمه نمایش میده! میخواستم بپرسم چه اتفاقی می افته؟ به سیستم اسیب نمیرسونه؟
ایا به خاطر اون قضیه ی quiet splash هستش؟
الان که نصب جدید انجام دادم دیگه لازمه باز nosplash nomodeset را جایگزین کنم؟
اینها که می‌گید برام عجیبه. راستش نمیدونم چرا باید اینجوری بشه.
اگر مشکلی ندارید و دسکتاپ راحت لود میشه نه نیازی نیست که اون گزینه‌ها رو اضافه کنید.
عنوان: انتشار آریوس 3.0.1
ارسال شده توسط: identi در 26 مهر 1390، 02:05 ق‌ظ
ممنون آقای فتاحی بابت وقتی که گذاشتین.
اون مشکلها هم امیدوارم به تدریج راه حلشون پیدا بشه!
یک دنیا سپاس.
موفق باشید.
عنوان: پاسخ به: انتشار آریوس 3.0.1 (32 بیت)
ارسال شده توسط: mFat در 26 مهر 1390، 07:59 ق‌ظ
خواهش می‌کنم. ببخشید کاستی‌ها رو. ایشالا آریوس رو بهترش خواهیم کرد.