انجمن‌های فارسی اوبونتو

کمک و پشتیبانی => نصب، راه‌اندازی و بروزآوری => نویسنده: عرفان پورصدیقیان در 16 امرداد 1401، 10:40 ق‌ظ

عنوان: مشکل در نصب proton vpn
ارسال شده توسط: عرفان پورصدیقیان در 16 امرداد 1401، 10:40 ق‌ظ
سلام دوستان
من نام کاربری و رمز عبور پروتون را از سایت دریافت کردم و طبق دستورالعمل اونو توی ترمینال زدم. اما در آخرین مرحله یه پیام میاد و همون جا میمونه. لطفا عکس رو نگاه کنید
عنوان: پاسخ : مشکل در نصب proton vpn
ارسال شده توسط: mb در 16 امرداد 1401، 10:58 ق‌ظ
چرا TCP گزینه دوم رو انتخاب نکردین با اون تست کنید.
عنوان: پاسخ : مشکل در نصب proton vpn
ارسال شده توسط: محمد فنجون ☕ در 16 امرداد 1401، 01:12 ب‌ظ
https://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=153776.0 (https://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=153776.0)
عنوان: پاسخ : مشکل در نصب proton vpn
ارسال شده توسط: عرفان پورصدیقیان در 16 امرداد 1401، 04:30 ب‌ظ
چرا TCP گزینه دوم رو انتخاب نکردین با اون تست کنید.
اونو هم امتحان کردم. برنامه proton رو هم نصب کردم اما بعد از نصب نمیتونم پیداش کنم.
قبلا لنترن رو نصب میکردم و خیلی راحت و بی درد سر وصل میشد اما الان نصبش که میکنم اجرا نمیشه
عنوان: پاسخ : مشکل در نصب proton vpn
ارسال شده توسط: آرمان اسماعیلی در 16 امرداد 1401، 04:46 ب‌ظ
پیشنهاد می‌کنم shadowsocks رو هم امتحان کنی. بی‌دردسرترین چیزی بوده که پیدا کرده‌م.
البته با اینکه سازوکار پیچیده‌ای نداره اما نمی‌دونم چرا خیلی از کاربرا نمی‌تونن راه بندازنش. با صبر و حوصله برو جلو و یه بار برا همیشه خودتو راحت کن:
https://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=154575.0
عنوان: پاسخ : مشکل در نصب proton vpn
ارسال شده توسط: Javidnnh در 16 امرداد 1401، 10:59 ب‌ظ
پیشنهاد می‌کنم shadowsocks رو هم امتحان کنی. بی‌دردسرترین چیزی بوده که پیدا کرده‌م.
واقعا شادوساکس چیز جذابی هست با یه سورس خوب برا سرور و یه کلاینت خوب بدون نشتی دی ان اس و سرعت بالا براتون کار می کنه
عنوان: پاسخ : مشکل در نصب proton vpn
ارسال شده توسط: آرمان اسماعیلی در 16 امرداد 1401، 11:29 ب‌ظ
واقعا شادوساکس چیز جذابی هست با یه سورس خوب برا سرور و یه کلاینت خوب بدون نشتی دی ان اس و سرعت بالا براتون کار می کنه
یعنی کلاینت من مشکل داره؟ چون نشتی dns رو داره به هر حال. واسه همین خودم داخل تنظیمات network manager سرور dns تعریف کرده‌م. البته فکر می‌کنم تا زمانی که خود درخواست‌های ساناد هم رمزنگاری نشه، تغییر دادن کارساز ساناد تأثیر خاصی نداشته باشه.