انجمن‌های فارسی اوبونتو

جامعه کاربران => پیشنهادات و انتقادات => نویسنده: مرتضی . م در 16 خرداد 1401، 07:09 ب‌ظ

عنوان: افزایش محدودیت حجم
ارسال شده توسط: مرتضی . م در 16 خرداد 1401، 07:09 ب‌ظ
سلام
اگر امکانش هست محدودیت فایل برای آپلود رو تا دو مگ بزارید هرکس از صفحه اش عکس میگیره مجبور میشه حجمش رو کم کنه (به خصوص برای تاپیک نماگرفت)
عنوان: پاسخ : افزایش محدودیت حجم
ارسال شده توسط: سودو در 16 خرداد 1401، 07:25 ب‌ظ
پیش پای شما سر این مورد گفتگو شد ، باید اندازه نماگرفت هاتونو کاهش بدید : )
عنوان: پاسخ : افزایش محدودیت حجم
ارسال شده توسط: محمد فنجون ☕ در 16 خرداد 1401، 07:58 ب‌ظ
تو همون تاپیک دوتا ابزار خیلی کاربردی تحت cli معرفی کردم، که خیلی راحت و سریع کمپرس می‌کرد، نمی‌دونم چرا به دل و قلوهٔ اعضا گرفته شد. 🤔
عنوان: پاسخ : افزایش محدودیت حجم
ارسال شده توسط: مرتضی . م در 16 خرداد 1401، 08:02 ب‌ظ
پیش پای شما سر این مورد گفتگو شد ، باید اندازه نماگرفت هاتونو کاهش بدید : )
منطقا باید کاهش بدیم دیگه! ولی اگه یه بار بحث شده پس هیچی. لطفا این تاپیک حذف بشه. عذرخواهی می‌کنم که تاپیک تکراری زدم
تو همون تاپیک دوتا ابزار خیلی کاربردی تحت cli معرفی کردم، که خیلی راحت و سریع کمپرس می‌کرد، نمی‌دونم چرا به دل و قلوهٔ اعضا گرفته شد. 🤔
ابزارش که هست! راحت ترینش همون convert ولی خب یه مرحله اضافیه دیگه
عنوان: پاسخ : افزایش محدودیت حجم
ارسال شده توسط: aboldom در 16 خرداد 1401، 09:09 ب‌ظ
نقل‌قول
ابزارش که هست! راحت ترینش همون convert ولی خب یه مرحله اضافیه دیگه
ولی  اگه کیفیت عکس فرق آنچنانی نداره بهتر نیست حجمش کم باشه؟ بالاخره هم برای سرور ها بهتره هم برای کاربر(:
عنوان: پاسخ : افزایش محدودیت حجم
ارسال شده توسط: دانیال بهزادی در 16 خرداد 1401، 10:26 ب‌ظ
جدی برام سواله چه‌طوری نماگرفت می‌گیرین که بیش‌تر از یک مگابایت می‌شه؟
مت با دو تا نمایشگر هم به نیم مگابایت نمی‌رسه نماگرفت‌هام.
عنوان: پاسخ : افزایش محدودیت حجم
ارسال شده توسط: سودو در 16 خرداد 1401، 10:27 ب‌ظ
فکر کنم ایشون میخواست تصویر زمینه ای باکیفیت بفرسته اینجا برای دوستی
عنوان: پاسخ : افزایش محدودیت حجم
ارسال شده توسط: محمد فنجون ☕ در 16 خرداد 1401، 10:42 ب‌ظ
جدی برام سواله چه‌طوری نماگرفت می‌گیرین که بیش‌تر از یک مگابایت می‌شه؟
مت با دو تا نمایشگر هم به نیم مگابایت نمی‌رسه نماگرفت‌هام.
نمی‌دونم ساز و کارت رو، اما برای مانیتور ۲۱ اینچی من هم رو گنوم حجمش تا ۲.۲ مگابایت می‌ره.
عنوان: پاسخ : افزایش محدودیت حجم
ارسال شده توسط: مرتضی . م در 16 خرداد 1401، 11:56 ب‌ظ
جدی برام سواله چه‌طوری نماگرفت می‌گیرین که بیش‌تر از یک مگابایت می‌شه؟
مت با دو تا نمایشگر هم به نیم مگابایت نمی‌رسه نماگرفت‌هام.
ما والا کار خاصی نمی‌کنیم! PrtScr میزنیم
عنوان: پاسخ : افزایش محدودیت حجم
ارسال شده توسط: دانیال بهزادی در 17 خرداد 1401، 11:25 ق‌ظ
این PrtScr من توی گنوم: کم‌تر از ۲۰۰ کیلوبایت.
یعنی پنج‌تا از این، باز هم به یک مگابایت نمی‌رسه!
عنوان: پاسخ : افزایش محدودیت حجم
ارسال شده توسط: norouzi90 در 17 خرداد 1401، 11:36 ق‌ظ
با سلام و احترام.
به راحتی با تبدیل فرمت پیش فرض ذخیره سازی عکس های گرفته شده اسکرین شات سیستمتان از فرمت png. به فرمت jpg. می توانید،
سایز فایل هایتان را به مقدار قابل توجهی کاهش بدهید و نیازی به هیچ کار اضافی دیگری از قبیل convert و غیره نیست.
مثلا من از صفحه اصلی ام یکبار با فرمت png. اسکرین شات گرفتم که  ، سایز فایل شد: 1.3 مگا بایت .( عکس test-png )
ولی وقتیکه از همان صفحه اصلی ام با فرمت jpg. اسکرین شات گرفتم ، سایز فایل شد: 98.4 کیلو بایت.( عکس test-jpg )


مراحل مربوطه برای تغییر فرمت پیش فرض اسکرین شات سیستم از فرمت png. به فرمت jpg. عبارتند از:

۱- نصب بسته :  dconf-editor
۲- بقیه مراحل را هم در عکس های پایین به ترتیب مشخص شده است.
عنوان: پاسخ : افزایش محدودیت حجم
ارسال شده توسط: norouzi90 در 17 خرداد 1401، 11:37 ق‌ظ
ادامه عکسها:
عنوان: پاسخ : افزایش محدودیت حجم
ارسال شده توسط: سودو در 17 خرداد 1401، 11:42 ق‌ظ
دستورش چی میشه ؟
( البته مال png هست ولی بازم کیلوبایتیه ! )
عنوان: پاسخ : افزایش محدودیت حجم
ارسال شده توسط: norouzi90 در 17 خرداد 1401، 12:18 ب‌ظ
دستورش چی میشه ؟
( البته مال png هست ولی بازم کیلوبایتیه ! )

کار خاصی ندارد ، ابتدا بسته dconf-editor را نصب نمایید.(عکس پایینی)
(در بکارگیری این نرم افزار بایستی نهایت دقت را بکار ببرید تا بصورت سهوی به application هایتان آسیب نرسانید.)
سپس مراحلی را که در بالا گفتم ادامه بدهید. از این به بعد وقتیکه اسکرین شات می گیرید، عکس هایتان با فرمت jpg. بصورت اتوماتیک ذخیره می شود و خوبیش اینه که سایز فایل عکس به شدت در مقایسه با png. ، پایین تر است.
نیازمند دستور دیگری نمی باشد.
(من این عمل را در لینوکس مینت انجام داده ام در سایر توزیع ها بایستی خودتان امتحان نمایید. )
عنوان: پاسخ : افزایش محدودیت حجم
ارسال شده توسط: سودو در 17 خرداد 1401، 12:35 ب‌ظ
ن بزرگوار ، منظورم دستور ترمینالی همین مراحله ، میدونید که میشه بدون dcong-editor هم از طریق ترمینال این تنظیماتو انجام داد ، میخواستم دستور مال اینکارو بدونم ،
عنوان: پاسخ : افزایش محدودیت حجم
ارسال شده توسط: سودو در 17 خرداد 1401، 02:13 ب‌ظ
فک کنم با gsetting هست : )
عنوان: پاسخ : افزایش محدودیت حجم
ارسال شده توسط: آرمان اسماعیلی در 17 خرداد 1401، 04:24 ب‌ظ
این PrtScr من توی گنوم: کم‌تر از ۲۰۰ کیلوبایت.
یعنی پنج‌تا از این، باز هم به یک مگابایت نمی‌رسه!
تا اونجایی که می‌دونم تصاویر png کد شده هستن و با توجه به اینکه تصویری که گرفتید حاوی مساحت زیادی از یک رنگ ثابت و یکسانه، حجم فایل نباید زیاد بشه. اما اگه تصویری شلوغ‌تر حاوی چندین رنگ مختلف داشته باشیم خب حجم بیشتری رو اشغال می‌کنه.
اما در هر صورت نباید بیشتر از چند صد کیلوبایت بشه.
عنوان: پاسخ : افزایش محدودیت حجم
ارسال شده توسط: norouzi90 در 17 خرداد 1401، 05:20 ب‌ظ
ن بزرگوار ، منظورم دستور ترمینالی همین مراحله ، میدونید که میشه بدون dcong-editor هم از طریق ترمینال این تنظیماتو انجام داد ، میخواستم دستور مال اینکارو بدونم ،

فکر می کنم محتویات این فایل برای شما جالب باشد.
/usr/share/glib-2.0/schemas/org.gnome.gnome-screenshot.gschema.xml
عنوان: پاسخ : افزایش محدودیت حجم
ارسال شده توسط: دانیال بهزادی در 17 خرداد 1401، 05:47 ب‌ظ
دستورش چی میشه ؟
gsettings set org.gnome.gnome-screenshot.default-file-type 'jpg'
عنوان: پاسخ : افزایش محدودیت حجم
ارسال شده توسط: سودو در 17 خرداد 1401، 05:54 ب‌ظ
من خود برنامه گنوم اسکرین شات رو نصب ندارم ، ولی PrtSc رو میزنم اون اپ جدیدش باز میشه !
برای این اپ که رو خود شل هست ، باید کجای دستورو تغییر بدم ؟ چون gnome-screenshot نصب نیست : )
عنوان: پاسخ : افزایش محدودیت حجم
ارسال شده توسط: Mehr32 در 17 خرداد 1401، 09:07 ب‌ظ
 سلام دوستان
دوستانی که spectacle (پیش فرض کی دی ای  :D) دارند میتونند قسمت کانفیگ برند و قسمت سیو و خیلی راحت یک خورده اون نوار رو کم کنند پیش فرضش روی ۹۰ درصده
حالا هر وقت نماگرفت بگیرید خودش کم حجم میشه   ;)
میتونید فرمت و... رو هم تغییر بدید
عنوان: پاسخ : افزایش محدودیت حجم
ارسال شده توسط: darksouls در 17 خرداد 1401، 09:37 ب‌ظ
سلام دوستان  من از میز کار kde استفاده می کنم وبرنامه دیفالتش برای اینکارعالیه (spectacle) الان عکسی که گذاشتم با دو مانیتوره
عنوان: پاسخ : افزایش محدودیت حجم
ارسال شده توسط: محمد فنجون ☕ در 17 خرداد 1401، 09:58 ب‌ظ
این PrtScr من توی گنوم: کم‌تر از ۲۰۰ کیلوبایت.
یعنی پنج‌تا از این، باز هم به یک مگابایت نمی‌رسه!
من هم از صفحهٔ سایت اسکرین‌شات گرفتم و ۱۹۰ کیلوبایت حجم داشت کلا.
مسئله اینه که تو تاپیک مربوط به شخصی‌سازی دسکتاپ، از صفحه اصلی که شامل تصویر بک‌گراند هم می‌شه اسکرین‌شات گرفته می‌شه که باعث می‌شه حجم تصویر به شدت بالاتر بره.
عنوان: پاسخ : افزایش محدودیت حجم
ارسال شده توسط: محمد فنجون ☕ در 17 خرداد 1401، 09:59 ب‌ظ
سلام دوستان  من از میز کار kde استفاده می کنم وبرنامه دیفالتش برای اینکارعالیه (spectacle) الان عکسی که گذاشتم با دو مانیتوره
پنجره‌ها رو مینی‌مایز کن و از دسکتاپ و بکگراند اسکرین‌شات بگیر و حجمش رو مقایسه کن.
عنوان: پاسخ : افزایش محدودیت حجم
ارسال شده توسط: سودو در 17 خرداد 1401، 10:01 ب‌ظ
سلام دوستان  من از میز کار kde استفاده می کنم وبرنامه دیفالتش برای اینکارعالیه (spectacle) الان عکسی که گذاشتم با دو مانیتوره
داش قشنگ تب گیفو باز کردی و توروالدز رو سرچ کردی بعد اسکرین دادی ؟ سختمه باور کنم عمدی در کار نبوده 😂
عنوان: پاسخ : افزایش محدودیت حجم
ارسال شده توسط: darksouls در 18 خرداد 1401، 12:24 ق‌ظ
سلام دوستان  من از میز کار kde استفاده می کنم وبرنامه دیفالتش برای اینکارعالیه (spectacle) الان عکسی که گذاشتم با دو مانیتوره
پنجره‌ها رو مینی‌مایز کن و از دسکتاپ و بکگراند اسکرین‌شات بگیر و حجمش رو مقایسه کن.
درسته بیشتر میشه با فرمت png   ولی  گزینه jpg بزنی سو کنی حجمش کم میشه بدون هیچ برنامه ی و کلی امکانات دیگه ام داره