انجمن‌های فارسی اوبونتو

کمک و پشتیبانی => انجمن عمومی => نویسنده: BiG در 11 دی 1400، 07:05 ب‌ظ

عنوان: ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: BiG در 11 دی 1400، 07:05 ب‌ظ
ویم ;D

محیط خشک و بی کیفیت خیلی مزخرفه.
آدم ویرایشگر می خواد که یک محیط جذاب داشته باشه + آماده هر استفاده ای باشه نه این که یک روز کامل وقت بزاری ببینی چطور می تونی یک متن ساده ویرایش کنی و چجوری شکل اون چیزیش کنی که نیازت رو برطرف می کنه که برطرف نمی کنه.
هرچی باهاش کار می کنم بیشتر ازش متنفر میشم.
بالاخره vscode هم خودش جزء محبوب ترین هاست.
من خودم به شخصه خیلی vscode و ویژوال استودیو رو خیلی دوست دارم. اصلا یه حس عجیبی هنگام کار باهاشون بهت دست میده (البته ویژوال استودیو رو زیاد خوشم نمیاد چون هم سنگینه هم اوپن سورس نیس و کرک هم که دزدیه ماهم که دزد نیستیم، روی ویندوز فقط می تونم ازش استفاده کنم)
فکر اینکه با موس نخوای کار کنی آدمو دیوونه می کنه.
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: behDev در 11 دی 1400، 07:48 ب‌ظ
ویم ;D

محیط خشک و بی کیفیت خیلی مزخرفه.
...
نظرت خیلی خیلی چرت و پرت بود!
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: BiG در 11 دی 1400، 07:56 ب‌ظ
نظر همه که باهم یکی نیست! به نظر هم احترام بزاریم.
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: behDev در 11 دی 1400، 08:03 ب‌ظ
نظر همه که باهم یکی نیست! به نظر هم احترام بزاریم.
اگه فکر میکنی محیط ویم مزخرفه، بهتره عکسای این لینک (https://www.google.com/search?q=+vim&tbm=isch&ved=2ahUKEwie-Yns_JD1AhXYgaQKHYDAAiwQ2-cCegQIABAA&oq=+vim&gs_lcp=CgNpbWcQAzIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgQIABBDMgUIABCABDIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgUIABCABDIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgUIABCABDoGCAAQCBAeOggIABAIEAcQHlDxFljxFmDMGmgAcAB4AIABpQKIAaoEkgEDMi0ymAEAoAEBqgELZ3dzLXdpei1pbWfAAQE&sclient=img&ei=mYHQYd7IBtiDkgWAgYvgAg&bih=597&biw=1329&client=firefox-b-d) رو ببینی و به اشتباهت پی ببری.
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: 🇮🇷 در 11 دی 1400، 08:23 ب‌ظ
ویم ;D

محیط خشک و بی کیفیت خیلی مزخرفه.
آدم ویرایشگر می خواد که یک محیط جذاب داشته باشه + آماده هر استفاده ای باشه نه این که یک روز کامل وقت بزاری ببینی چطور می تونی یک متن ساده ویرایش کنی و چجوری شکل اون چیزیش کنی که نیازت رو برطرف می کنه که برطرف نمی کنه.
هرچی باهاش کار می کنم بیشتر ازش متنفر میشم.
بالاخره vscode هم خودش جزء محبوب ترین هاست.
من خودم به شخصه خیلی vscode و ویژوال استودیو رو خیلی دوست دارم. اصلا یه حس عجیبی هنگام کار باهاشون بهت دست میده (البته ویژوال استودیو رو زیاد خوشم نمیاد چون هم سنگینه هم اوپن سورس نیس و کرک هم که دزدیه ماهم که دزد نیستیم، روی ویندوز فقط می تونم ازش استفاده کنم)
فکر اینکه با موس نخوای کار کنی آدمو دیوونه می کنه.
نظرتون کاملا اشتباهه.
۱- ظاهرش خشک نیست. تم های بسیار زیبایی داره
۲- یه روز وقت میذاری ولی در عوض مدت‌ها راحتی
۳- این عادت اشتباه شماست که نمیتونید بدون موس کار کنید. غیرگرافیکی بودن ویم باعث میشه سرعت کار بالا بره
۴- تصویر نئوویمم رو پیوست میکنم. میتونه از اینم بهتر میشه
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: nixoeen در 11 دی 1400، 08:34 ب‌ظ
محیط خشک و بی کیفیت خیلی مزخرفه.
موضوع خشک بودن ممکنه درست باشه. ابزاره دیگه. مثلا چکش و انبردست هم خشکه و آنچنان جذاب نیست. بی‌کیفیت بودنش رو ولی از کجا متوجه شدید؟
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: Mehr32 در 11 دی 1400، 09:45 ب‌ظ
ویم ;D

محیط خشک و بی کیفیت خیلی مزخرفه.
آدم ویرایشگر می خواد که یک محیط جذاب داشته باشه + آماده هر استفاده ای باشه نه این که یک روز کامل وقت بزاری ببینی چطور می تونی یک متن ساده ویرایش کنی و چجوری شکل اون چیزیش کنی که نیازت رو برطرف می کنه که برطرف نمی کنه.
هرچی باهاش کار می کنم بیشتر ازش متنفر میشم.
بالاخره vscode هم خودش جزء محبوب ترین هاست.
من خودم به شخصه خیلی vscode و ویژوال استودیو رو خیلی دوست دارم. اصلا یه حس عجیبی هنگام کار باهاشون بهت دست میده (البته ویژوال استودیو رو زیاد خوشم نمیاد چون هم سنگینه هم اوپن سورس نیس و کرک هم که دزدیه ماهم که دزد نیستیم، روی ویندوز فقط می تونم ازش استفاده کنم)
فکر اینکه با موس نخوای کار کنی آدمو دیوونه می کنه.
زود قضاوت نکن زود قضاوت نکن
ویم بهترین کد ادیتور است بهترین
فقط اموزش ویم اقای امیر صمیمی در سایت یا اپارتشون رو ببینید تا نظرتون عوض. بشه
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: Mehr32 در 11 دی 1400، 09:46 ب‌ظ
ویم ;D

محیط خشک و بی کیفیت خیلی مزخرفه.
آدم ویرایشگر می خواد که یک محیط جذاب داشته باشه + آماده هر استفاده ای باشه نه این که یک روز کامل وقت بزاری ببینی چطور می تونی یک متن ساده ویرایش کنی و چجوری شکل اون چیزیش کنی که نیازت رو برطرف می کنه که برطرف نمی کنه.
هرچی باهاش کار می کنم بیشتر ازش متنفر میشم.
بالاخره vscode هم خودش جزء محبوب ترین هاست.
من خودم به شخصه خیلی vscode و ویژوال استودیو رو خیلی دوست دارم. اصلا یه حس عجیبی هنگام کار باهاشون بهت دست میده (البته ویژوال استودیو رو زیاد خوشم نمیاد چون هم سنگینه هم اوپن سورس نیس و کرک هم که دزدیه ماهم که دزد نیستیم، روی ویندوز فقط می تونم ازش استفاده کنم)
فکر اینکه با موس نخوای کار کنی آدمو دیوونه می کنه.
نظرتون کاملا اشتباهه.
۱- ظاهرش خشک نیست. تم های بسیار زیبایی داره
۲- یه روز وقت میذاری ولی در عوض مدت‌ها راحتی
۳- این عادت اشتباه شماست که نمیتونید بدون موس کار کنید. غیرگرافیکی بودن ویم باعث میشه سرعت کار بالا بره
۴- تصویر نئوویمم رو پیوست میکنم. میتونه از اینم بهتر میشه
نسبت به ویم من هنوز هم خشکه  ;D
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: سودو در 11 دی 1400، 10:53 ب‌ظ
ویم ;D

محیط خشک و بی کیفیت خیلی مزخرفه.
آدم ویرایشگر می خواد که یک محیط جذاب داشته باشه + آماده هر استفاده ای باشه نه این که یک روز کامل وقت بزاری ببینی چطور می تونی یک متن ساده ویرایش کنی و چجوری شکل اون چیزیش کنی که نیازت رو برطرف می کنه که برطرف نمی کنه.
هرچی باهاش کار می کنم بیشتر ازش متنفر میشم.
بالاخره vscode هم خودش جزء محبوب ترین هاست.
من خودم به شخصه خیلی vscode و ویژوال استودیو رو خیلی دوست دارم. اصلا یه حس عجیبی هنگام کار باهاشون بهت دست میده (البته ویژوال استودیو رو زیاد خوشم نمیاد چون هم سنگینه هم اوپن سورس نیس و کرک هم که دزدیه ماهم که دزد نیستیم، روی ویندوز فقط می تونم ازش استفاده کنم)
فکر اینکه با موس نخوای کار کنی آدمو دیوونه می کنه.
نظرتون کاملا اشتباهه.
۱- ظاهرش خشک نیست. تم های بسیار زیبایی داره
۲- یه روز وقت میذاری ولی در عوض مدت‌ها راحتی
۳- این عادت اشتباه شماست که نمیتونید بدون موس کار کنید. غیرگرافیکی بودن ویم باعث میشه سرعت کار بالا بره
۴- تصویر نئوویمم رو پیوست میکنم. میتونه از اینم بهتر میشه
نسبت به ویم من هنوز هم خشکه  ;D
یه عکسم پیوست میذاشتین خب
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: BiG در 12 دی 1400، 12:21 ق‌ظ
من هرچی آموزش درباره ویم بوده رو دیدم هم از آقای جادی و هم آقای امیرصمیمی.
موس بی دلیل اختراع نشده انتخاب متن با موس بهتره یا کیبورد؟ بجای اینکه همینجوری کلید های کیبورد رو پشت هم بزنی تا برسی به نقطه مورد نظرت موس رو یک لحظه بر می داری روی اون نقطه کلیک می کنی.

افزونه های وی اس کد با پلاگین های ویم قابل مقایسه نیستند. وقتی یک فروشگاه آماده هست که با دو تا کلیک راحت افزونه میشه نصب کرد آدم اینو ول می کنه بیاد سراغ ادیتوری که باید یک ساعت بگردی ببینی برای کارت چه پلاگینی لازم داری بعد باید بری بگردی از کجا دانلودش کنی بعد بری راهنماش رو بخونی که ببینی اصلا چطور نصب میشه!
من کلی وقت گذاشتم ولی حتی نتونستم برای کار خودم ادیتورمو تنظیم کنم.

ویم برای کسایی خوبه که از موس نفرت دارن!
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: nixoeen در 12 دی 1400، 01:25 ق‌ظ
بجای اینکه همینجوری کلید های کیبورد رو پشت هم بزنی تا برسی به نقطه مورد نظرت موس رو یک لحظه بر می داری روی اون نقطه کلیک می کنی.
می‌دونستید Vim از ماوس پشتیبانی می‌کنه؟ :)

من کلی وقت گذاشتم ولی حتی نتونستم برای کار خودم ادیتورمو تنظیم کنم.
خب Vim برای تازه‌کارهایی که به صورت محدود یک ادیتور لازم دارند، مناسب نیست. کاربردش برای افرادیه که تخصصی و طولانی‌مدت برای برنامه‌نویسی و ویرایش پرونده‌ها بخوان ازش استفاده کنند.
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: BiG در 12 دی 1400، 01:40 ق‌ظ
شما می تونید روی یک نقطه کلیک کنید و ویم اونجا رو انتخاب کنه؟
اگر تونستید به ما هم بگید.

خیلی از اکستنشن های کاربردی وی اس کد رو من مشابه اون پلاگین واسه ویم ندیدم. مثلا افزونه liveserver تو ویم مشابهش رو داریم؟

Liveserver یک افزونست که باعث میشه با هر تغییر توی کد مرورگر رفرش بشه که نیازی نباشه هر دفعه رفرش کنیم.

چیزی مثل emmet رو ویم داره؟
auto close tag رو ویم داره؟
یا auto formatter؟ اصلا کلا فرمت می تونه بکنه؟
بخوام تک تک چیز هایی رو که لازم دارم رو بگم یک لیست دراز در میاد.

من اکثر برنامه نویس های حرفه ای رو دیدم که از vscode استفاده می کنند.

فارسی هم ویم حتی درست نشون نمیده! مشکل از فونت ترمینال نیست چون من فارسی رو فقط توی ویم مشکل دارم.
یک متن می خوای کپی پیست کنی یک دفعه می بینی بهم ریخته نمایش میده.

ویم بدرد موقعی می خوره که شل گرافیکی نداری مجبوری یه ویرایشگر برای ادیت داشته باشی که بنظرم نانو حتی خیلی بهتره!
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: nixoeen در 12 دی 1400، 02:45 ق‌ظ
شما می تونید روی یک نقطه کلیک کنید و ویم اونجا رو انتخاب کنه؟
اگر تونستید به ما هم بگید.
به نظرم ابتدا در حد یک ساعت وقت بذارید و Vim رو یاد بگیرید (یا حداقل در اینترنت جستجو کنید)، بعد بگید کیفیتش چطوره و به درد کجا می‌خوره :)
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: behDev در 12 دی 1400، 09:09 ق‌ظ
ببین داداش یا بگو ویم خوبه و بحث رو تموم کن یا دیگه از vscode طرفداری نکن وگرنه این موضوع میتونه ماه ها ادامه داشته باشه و اعضای این انجمن به جوش بیان!
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: 🇮🇷 در 12 دی 1400، 09:21 ق‌ظ
شما می تونید روی یک نقطه کلیک کنید و ویم اونجا رو انتخاب کنه؟
اگر تونستید به ما هم بگید.

خیلی از اکستنشن های کاربردی
شما ویم استفاده کردید؟ چون این حرفا رو کسی میتونه بزنه که فقط اسم ویم رو شنیده
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: esmaeelE در 12 دی 1400، 10:38 ق‌ظ

صفحهٔ ویم در ویکی فارسی اوبونتو (https://wiki.ubuntu.ir/wiki/%D9%88%DB%8C%D9%85)

عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: دانیال بهزادی در 12 دی 1400، 01:16 ب‌ظ
محیط خشک و بی کیفیت خیلی مزخرفه.
معیار کیفیتت چیه؟

آدم ویرایشگر می خواد که یک محیط جذاب داشته باشه
من به عنوان یک آدم، ویرایشگر رو می‌خوام که کارم سریع‌تر و راحت‌تر انجام بشه. برای محیط جذاب می‌رم تو پارک می‌شینم.

+ آماده هر استفاده ای باشه نه این که یک روز کامل وقت بزاری ببینی چطور می تونی یک متن ساده ویرایش کنی و چجوری شکل اون چیزیش کنی که نیازت رو برطرف می کنه که برطرف نمی کنه.
یک روز وقت بذاری و تا آخر عمرت راحت باشی بهتره یا یک روز وقت نذاری و همیشه مجبور باشی با انتخاب‌های دیگران کار کنی؟

بالاخره vscode هم خودش جزء محبوب ترین هاست.
محبوب بین کی؟ برا یکارهای آماتوری شاید. ولی من هیچ برنامه‌نویس خبره‌ای رو ندیدم که در پروژه‌های بزرگ جهانی کد بزنه و با ویم یا ای‌مکس کدنزنه.

فکر اینکه با موس نخوای کار کنی آدمو دیوونه می کنه.
فکر این که بخوام با موشی کد بزنم، من رو دیوونه می‌کنه.

موس بی دلیل اختراع نشده انتخاب متن با موس بهتره یا کیبورد؟
معلومه که با صفحه‌کلید. تو اون فاصله‌ای که دستت رو از صفحه‌کلید برداری، ببری رو موشی، کارت رو بکنی، بعد دوباره برگردی رو صفحه‌کلید، ده بار اون کار رو با صفحه‌کلید کردی!

افزونه های وی اس کد با پلاگین های ویم قابل مقایسه نیستند.
بله. واقعاً قابل مقایسه نیستن. نه از لحاظ تعداد، نه از لحاظ کارایی!

شما می تونید روی یک نقطه کلیک کنید و ویم اونجا رو انتخاب کنه؟
بله. شما نمی‌تونید؟

خیلی از اکستنشن های کاربردی وی اس کد رو من مشابه اون پلاگین واسه ویم ندیدم. مثلا افزونه liveserver تو ویم مشابهش رو داریم؟
چیزی مثل emmet رو ویم داره؟
auto close tag رو ویم داره؟
یا auto formatter؟ اصلا کلا فرمت می تونه بکنه؟
بله. همه رو داره!

فارسی هم ویم حتی درست نشون نمیده! مشکل از فونت ترمینال نیست چون من فارسی رو فقط توی ویم مشکل دارم.
یک متن می خوای کپی پیست کنی یک دفعه می بینی بهم ریخته نمایش میده.
برگام! چی بهت دادن، گفتن ویمه؟
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: alend در 12 دی 1400، 01:25 ب‌ظ
ویرایشگر مانند لباس است هر فردی به یک نوع ویرایشگر علاقه دارد من خودم برای کد نویسی از این ویرایشگرها به ترتیب استفاده کردم:

- محیط gwbasic  ;D
- Eidt تحت dos بود یادش به خیر
- Qbasic شبیه بالایی بود  ;)
- turbo c
- turbo pascal
- visual studioبرای C#
- UltraEdit
- netbeans
- eclipse *
- clion *

الآن هم فقط از ستاره دار ها استفاده می کنم  \\:D/. برای مدت کوتاهی هم از vi استفاده کردم ولی زیاد خوشم نیامد هرچند ۲ تا قابلیت فوق العاده داشت: یکی اینکه سریع بود و یکی دیگه اینکه فایلهای خیلی حجیم را هم می تونست باز کند.



عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: alend در 12 دی 1400، 01:44 ب‌ظ
محیط خشک و بی کیفیت خیلی مزخرفه.
معیار کیفیتت چیه؟

آدم ویرایشگر می خواد که یک محیط جذاب داشته باشه
من به عنوان یک آدم، ویرایشگر رو می‌خوام که کارم سریع‌تر و راحت‌تر انجام بشه. برای محیط جذاب می‌رم تو پارک می‌شینم.

+ آماده هر استفاده ای باشه نه این که یک روز کامل وقت بزاری ببینی چطور می تونی یک متن ساده ویرایش کنی و چجوری شکل اون چیزیش کنی که نیازت رو برطرف می کنه که برطرف نمی کنه.
یک روز وقت بذاری و تا آخر عمرت راحت باشی بهتره یا یک روز وقت نذاری و همیشه مجبور باشی با انتخاب‌های دیگران کار کنی؟

بالاخره vscode هم خودش جزء محبوب ترین هاست.
محبوب بین کی؟ برا یکارهای آماتوری شاید. ولی من هیچ برنامه‌نویس خبره‌ای رو ندیدم که در پروژه‌های بزرگ جهانی کد بزنه و با ویم یا ای‌مکس کدنزنه.

فکر اینکه با موس نخوای کار کنی آدمو دیوونه می کنه.
فکر این که بخوام با موشی کد بزنم، من رو دیوونه می‌کنه.

موس بی دلیل اختراع نشده انتخاب متن با موس بهتره یا کیبورد؟
معلومه که با صفحه‌کلید. تو اون فاصله‌ای که دستت رو از صفحه‌کلید برداری، ببری رو موشی، کارت رو بکنی، بعد دوباره برگردی رو صفحه‌کلید، ده بار اون کار رو با صفحه‌کلید کردی!

افزونه های وی اس کد با پلاگین های ویم قابل مقایسه نیستند.
بله. واقعاً قابل مقایسه نیستن. نه از لحاظ تعداد، نه از لحاظ کارایی!

شما می تونید روی یک نقطه کلیک کنید و ویم اونجا رو انتخاب کنه؟
بله. شما نمی‌تونید؟

خیلی از اکستنشن های کاربردی وی اس کد رو من مشابه اون پلاگین واسه ویم ندیدم. مثلا افزونه liveserver تو ویم مشابهش رو داریم؟
چیزی مثل emmet رو ویم داره؟
auto close tag رو ویم داره؟
یا auto formatter؟ اصلا کلا فرمت می تونه بکنه؟
بله. همه رو داره!

فارسی هم ویم حتی درست نشون نمیده! مشکل از فونت ترمینال نیست چون من فارسی رو فقط توی ویم مشکل دارم.
یک متن می خوای کپی پیست کنی یک دفعه می بینی بهم ریخته نمایش میده.
برگام! چی بهت دادن، گفتن ویمه؟

https://www.creativebloq.com/advice/best-code-editors
 (https://www.creativebloq.com/advice/best-code-editors)
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: Aminavy در 12 دی 1400، 02:19 ب‌ظ
شما مجبور نیستی که از ویم استفاده کنی ادیتور توی گنو/لینوکس زیاد هست
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: Dragon- در 12 دی 1400، 04:31 ب‌ظ
شما می تونید روی یک نقطه کلیک کنید و ویم اونجا رو انتخاب کنه؟
اگر تونستید به ما هم بگید.
بله
:set mouse=a
نقل‌قول
خیلی از اکستنشن های کاربردی وی اس کد رو من مشابه اون پلاگین واسه ویم ندیدم. مثلا افزونه liveserver تو ویم مشابهش رو داریم؟

Liveserver یک افزونست که باعث میشه با هر تغییر توی کد مرورگر رفرش بشه که نیازی نباشه هر دفعه رفرش کنیم.
بله اینجا (https://github.com/turbio/bracey.vim) رو ببینید.
نقل‌قول
چیزی مثل emmet رو ویم داره؟
بله اینجا (https://github.com/turbio/bracey.vim) رو ببینید.

نقل‌قول
auto close tag رو ویم داره؟
یا auto formatter؟ اصلا کلا فرمت می تونه بکنه؟
با پلاگین می‌تونید اینها رو داشته باشید. برای مدیریت پلاگین‌ها، می‌تونید از vim-plug یا vundle یا مدیر‌پلاگین‌های دیگه استفاده کنید.
شاید برای شما بهتر باشه که از چیزی مثل coc.nvim یا spacevim یا neoclide استفاده کنید تا یه چیز آماده داشته باشید و بعضی چیز‌های اون رو مطابق نیاز خودتون، تعییر بدید. تا اینکه بخواهید ویم خام رو به چیزی که می‌خواهید، برسونید.
نقل‌قول
فارسی هم ویم حتی درست نشون نمیده! مشکل از فونت ترمینال نیست چون من فارسی رو فقط توی ویم مشکل دارم.
یک متن می خوای کپی پیست کنی یک دفعه می بینی بهم ریخته نمایش میده.
احتمالا پشتیبانی فارسی رو فعال نکردید. یا شاید چیز‌های مورد نیاز نصب نبودن. ویم از فارسی پشتیبانی می‌کنه.

نقل‌قول
ویم بدرد موقعی می خوره که شل گرافیکی نداری مجبوری یه ویرایشگر برای ادیت داشته باشی که بنظرم نانو حتی خیلی بهتره!
مخالفم. خودم تقریبا هر فایل متنی رو توی ترمینال و با ویم ویرایش می‌کنم. خیلی وقته اصلا ویرایشگر‌های گرافیکی رو باز نکردم. داخل پوسته گرافیکی اینکار‌ها رو انجام میدم.
کار با nano ساده‌تر از ویم هست ولی قابلیت‌های ویم رو نداره.

به هر حال اجباری نیست از ویم استفاده کنید، می‌تونید روی همون vscodium بمونید. دلیل اینکه ویم رو زیاد پیشنهاد میدن، قابلیت‌های اون هست.
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: BiG در 12 دی 1400، 05:29 ب‌ظ
بله می دونم ویم قابلیت داره ولی کار باهاش اصلا راحت نیست.
من با vscode حال می کنم و احساس راحتی کامل رو هنگام کار باهاش دارم. این که چه ادیتوری انتخاب کنی کاملا سلیقه ایه.
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: ali-n در 12 دی 1400، 05:48 ب‌ظ
‌بله کاملا سلیقه ای هست و اینم در نظر بگیریم اکثر مایی که تازه به گنو لینوکس اومدیم فکر میکردیم هیچوقت گنو لینوکس باهاش کاملا راحت کار هامون نمیتونیم انجام بدیم و ویندوز نیازه ولی با شکستن عادت هایی که نمیتونسیم ترکش کنیم فهمیدیم در گنو لینوکس خیلی راحت ترم میشه بود
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: BiG در 12 دی 1400، 05:52 ب‌ظ
من اصلا به ویندوز عادت نداشتم که با ترک اون کار با لینوکس برام سخت بشه
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: EnriqueTTE در 12 دی 1400، 05:56 ب‌ظ
ویم خیلی خیلی خوبه.
برای کارهای ساده که نهایت دوتا فایل رو بخوام باز کنم از ویم استفاده میکنم. برای پروژه های بزرگ مثل Django هم اگر یه روشی پیدا کنم که راحت بتونم بین فایل های مختلف جابجا بشم هم از ویم استفاده میکنم. میشه از tmux استفاده کرد اما بنظرم tmux یجوریه زیاد حال نمیکنم باهاش(نیاز به راهنمایی دوستان).
من پای چرم رو خیلی دوست دارم اما اگر یک ساعت بشینی و ویم رو تنظیم کنی از صدتا پای چرم بیشتر می‌ارزه، هم سبکه هم قابلیت هاش زیاده.
برای autocomplete از kite استفاده میکنم که اصلا سنگین نیست، برعکس youcompleteme.
اگر میشد کاری کرد که وقتی زبان کیبورد فارسیه و کلید های میانبر مثل < ه > رو میزنم خودش بفهمه منظورم i هست و بره به حالت insert خیلی خوب بود.
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: BiG در 12 دی 1400، 06:01 ب‌ظ
من فایل های عادی رو با kate یا gedit باز می کنم. گاهی اوقات هم اگر لازم بود nano.

برای برنامه نویسی هم vscode.
کلا ویم چیزی نیست که من می خوام.
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: EnriqueTTE در 12 دی 1400، 06:03 ب‌ظ
من فایل های عادی رو با kate یا gedit باز می کنم. گاهی اوقات هم اگر لازم بود nano.

برای برنامه نویسی هم vscode.
کلا ویم چیزی نیست که من می خوام.
کسی شمارو مجبور نکرده از ویم استفاده کنی اما اینکه بیای و بهش حمله کنی اصلا کار خوبی نیست :)
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: BiG در 12 دی 1400، 06:05 ب‌ظ
به کسی حمله نکردم! نظرمو گفتم. دوستان بحث رو ادامه دادند و تاپیک جداگانه براش باز شد.
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: behDev در 12 دی 1400، 06:11 ب‌ظ
نظر نده.
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: EnriqueTTE در 12 دی 1400، 06:15 ب‌ظ
اینکه بی کیفیت و مزخرفه، آدمو دیوونه میکنه و ازش متنفری حمله نیست؟؟
vscode هم آنچنان که میگید خوب نیست. خودمو کشتم تا بتونم دو خط پایتون بزنم و مثل آدم بهم پیشنهاد بده و چیزای الکی نشونم نده مگه شد؟!! یه ساعت ویم رو تنظیم کردم و الان حالشو میبرم
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: EnriqueTTE در 12 دی 1400، 06:16 ب‌ظ
صفحهٔ ویم در ویکی فارسی اوبونتو (https://wiki.ubuntu.ir/wiki/%D9%88%DB%8C%D9%85)

افزونه vim-vixen که توی این صفحه گفته کار نمیکنه. به توزیع و دسکتاپم ربظی داره؟ تا الان چندتا افزونه دیگه هم بوده که کار نمیکرده. مانجارو kde دارم
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: Dragon- در 12 دی 1400، 08:51 ب‌ظ
 
نظر نده.
😐
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: BiG در 12 دی 1400، 09:02 ب‌ظ
نظر نده.
خوب شد گفتید. منتظر حرف شما بودم.

اینکه بی کیفیت و مزخرفه، آدمو دیوونه میکنه و ازش متنفری حمله نیست؟؟
vscode هم آنچنان که میگید خوب نیست. خودمو کشتم تا بتونم دو خط پایتون بزنم و مثل آدم بهم پیشنهاد بده و چیزای الکی نشونم نده مگه شد؟!! یه ساعت ویم رو تنظیم کردم و الان حالشو میبرم
شما نتونستی در عرض ۵ دقیقه میشه راهش انداخت
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: EnriqueTTE در 12 دی 1400، 09:48 ب‌ظ
شما نتونستی در عرض ۵ دقیقه میشه راهش انداخت
دقیقا همین حرفو میشه در مورد شما و ویم گفت.
اضافه کنم که حداقل دو سه ساعت درگیر بودم، چندین سایت رو چک کردم و کلی افزونه نصب کردم.

ببین مهم نیست کدوم خوبه کدوم بد، مهم اینه هرکس با کدوم ابزار راحت تره. منم از ویندوز و کلا مایکروسافت متنفرم، این نظر شخصی منه اما نمیام مثل شما دربارش بد بنویسم مگر اینکه بحثش پیش بیاد.
عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: esmaeelE در 12 دی 1400، 11:07 ب‌ظ
ویم خیلی خیلی خوبه.
برای کارهای ساده که نهایت دوتا فایل رو بخوام باز کنم از ویم استفاده میکنم. برای پروژه های بزرگ مثل Django هم اگر یه روشی پیدا کنم که راحت بتونم بین فایل های مختلف جابجا بشم هم از ویم استفاده میکنم. میشه از tmux استفاده کرد اما بنظرم tmux یجوریه زیاد حال نمیکنم باهاش(نیاز به راهنمایی دوستان).

افزونهٔ NerdTree را بیازمایید.

https://github.com/preservim/nerdtree

پس از اینکه فایل را در پنل NerdTree انتخاب کردید(با کلید‌های خود ویم کار می‌کند hjkl) اگر کلید t را بزنید tab جدیدی باز می‌شود.

با میانبرهای gt و gT می‌توانید بین تب‌ها جابه جا بشید و عقب جلو کنید.

عنوان: پاسخ : آیا ویم؟
ارسال شده توسط: EnriqueTTE در 12 دی 1400، 11:28 ب‌ظ
افزونهٔ NerdTree را بیازمایید.

https://github.com/preservim/nerdtree

پس از اینکه فایل را در پنل NerdTree انتخاب کردید(با کلید‌های خود ویم کار می‌کند hjkl) اگر کلید t را بزنید tab جدیدی باز می‌شود.

با میانبرهای gt و gT می‌توانید بین تب‌ها جابه جا بشید و عقب جلو کنید.

این افزونه رو داشتم اما نمیدونستم این قابلیت رو داره. فقط مسئله اینه وقتی با کلید t یه تب جدید باز میکنم NERDTree رو نمیبنده و باید دوباره با زدن کلید < : >‌ و نوشتن NERDTree واردش بشم و بعد با زدن کلید q ببندمش.
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: دانیال بهزادی در 13 دی 1400، 09:47 ق‌ظ
ویم خیلی خیلی خوبه.
برای کارهای ساده که نهایت دوتا فایل رو بخوام باز کنم از ویم استفاده میکنم. برای پروژه های بزرگ مثل Django هم اگر یه روشی پیدا کنم که راحت بتونم بین فایل های مختلف جابجا بشم هم از ویم استفاده میکنم. میشه از tmux استفاده کرد اما بنظرم tmux یجوریه زیاد حال نمیکنم باهاش(نیاز به راهنمایی دوستان).
از بافرها استفاده کن.
من برای مدیریت بافرهام، این‌ها رو نوشتم که شبیه فایرفاکس بشه:
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
" => Moving around, tabs, windows and buffers
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
" Smart way to move between windows
noremap <C-j> <C-W>j
noremap <C-k> <C-W>k
noremap <C-h> <C-W>h
noremap <C-l> <C-W>l

" Firefox style buffer navigation
nnoremap <C-PageUp> :bp<CR>
inoremap <C-PageUp> <Esc>:bp<CR>i
nnoremap <C-PageDown> :bn<CR>
inoremap <C-PageDown> <Esc>:bn<CR>i
nnoremap <C-w> <Esc>:bd<CR>

" Opens a new tab with the current buffer's path
" Super useful when editing files in the same directory
map <leader>te :tabedit <c-r>=expand("%:p:h")<cr>/

" Return to last edit position when opening files (You want this!)
autocmd BufReadPost *
     \ if line("'\"") > 0 && line("'\"") <= line("$") |
     \   exe "normal! g`\"" |
     \ endif

" Remember info about open buffers on close
set viminfo^=%

افزونهٔ NerdTree را بیازمایید.

https://github.com/preservim/nerdtree

پس از اینکه فایل را در پنل NerdTree انتخاب کردید(با کلید‌های خود ویم کار می‌کند hjkl) اگر کلید t را بزنید tab جدیدی باز می‌شود.

با میانبرهای gt و gT می‌توانید بین تب‌ها جابه جا بشید و عقب جلو کنید.
نردتری عالیه. فقط بهتره از زبانه‌ها توی ویم به این شکل استفاده نشه. روند کاری‌ای که داری با زبانه انجام می‌دی، تو جهان‌بینی ویم با بافرها انجام می‌شه.

اینکه بی کیفیت و مزخرفه، آدمو دیوونه میکنه و ازش متنفری حمله نیست؟؟
vscode هم آنچنان که میگید خوب نیست. خودمو کشتم تا بتونم دو خط پایتون بزنم و مثل آدم بهم پیشنهاد بده و چیزای الکی نشونم نده مگه شد؟!! یه ساعت ویم رو تنظیم کردم و الان حالشو میبرم
شما نتونستی در عرض ۵ دقیقه میشه راهش انداخت
من در هر دورهٔ پایتون، پنج شیش تا شاگرد دارم که اولش خیلی با اصرار روی vscode می‌آن جبو و من هم کاری ندارم با چی کد می‌زنن. ولی بعد از جلسه‌های شیشم و هفتم، خودشون vscode رو می‌ذارن کنار از بس کارهای اشتباهی می‌کنه.
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: Mehr32 در 13 دی 1400، 11:34 ق‌ظ
این ویم ارسی شلوغ من  ::)
امتحان کن

:set number " Display line numbers on the left side
:set ls=2 " This makes Vim show a status line even when only one window is shown
:filetype plugin on " This line enables loading the plugin files for specific file types
:set tabstop=4 " Set tabstop to tell vim how many columns a tab counts for. Linux kernel code expects each tab to be eight columns wide.
:set expandtab " When expandtab is set, hitting Tab in insert mode will produce the appropriate number of spaces.
:set softtabstop=4 " Set softtabstop to control how many columns vim uses when you hit Tab in insert mode. If softtabstop is less than tabstop and expandtab is not set, vim will use a combination of tabs and spaces to make up the desired spacing. If softtabstop equals tabstop and expandtab is not set, vim will always use tabs. When expandtab is set, vim will always use the appropriate number of spaces.
:set shiftwidth=4 " Set shiftwidth to control how many columns text is indented with the reindent operations (<< and >>) and automatic C-style indentation.
:setlocal foldmethod=indent " Set folding method
:set t_Co=256 " makes Vim use 256 colors
:set nowrap " Don't Wrap lines!
:colorscheme molokai
:set nocp " This changes the values of a LOT of options, enabling features which are not Vi compatible but really really nice
:set clipboard=unnamed
:set clipboard=unnamedplus
:set autoindent " Automatic indentation
:set cindent " This turns on C style indentation
:set si " Smart indent
:syntax enable " syntax highlighting
:set showmatch " Show matching brackets
:set hlsearch " Highlight in search
"":set ignorecase " Ignore case in search
:set noswapfile " Avoid swap files
:set mouse=a " Mouse Integration
:set cursorline " Highlight current line
:set termbidi
" auto complete for ( , " , ' , [ , {
:inoremap        (  ()<Left>
:inoremap        "  ""<Left>
:inoremap        `  ``<Left>
:inoremap        '  ''<Left>
:inoremap        [  []<Left>
:inoremap      {  {}<Left>

" auto comment and uncooment with F6 and F7 key
:autocmd FileType c,cpp,java,scala let b:comment_leader = '// '
:autocmd FileType sh,ruby,python   let b:comment_leader = '# '
:autocmd FileType vim   let b:comment_leader = '" '

:noremap <silent> #6 :<C-B>silent <C-E>s/^/<C-R>=escape(b:comment_leader,'\/')<CR>/<CR>:nohlsearch<CR> " commenting line with F6
:noremap <silent> #7 :<C-B>silent <C-E>s/^\V<C-R>=escape(b:comment_leader,'\/')<CR>//e<CR>:nohlsearch<CR> " uncommenting line with F7
:map <F5> :!python3 ./% <CR>

:noremap <silent> #3 :tabprevious<CR> " switch to previous tab with F3
:noremap <silent> #4 :tabnext<CR> " switch to next tab with F2
:map <F8> :setlocal spell! spelllang=en_us<CR> " check spelling with F8
:set pastetoggle=<F2> " Paste mode toggle with F2 Pastemode disable auto-indent and bracket auto-compelation and it helps you to paste code fro elsewhere .

"plugin

" autocomplpop setting
:set omnifunc=syntaxcomplete " This is necessary for acp plugin
:let g:acp_behaviorKeywordLength = 1 "  Length of keyword characters before the cursor, which are needed to attempt keyword completion

" airline plugin setting
:let g:airline_theme='minimalist' " set airline plugin theme
:let g:airline#extensions#tabline#enabled = 1 " showing tabs
:let g:airline_powerline_fonts = 1
if !exists('g:airline_symbols')
    let g:airline_symbols = {}
  endif
:helptags ~/.vim/pack/dist/start/vim-airline-themes/doc
let g:airline_theme='dark'

syntax on

set mouse=a

"
set encoding=utf8




set guifont=DroidSansMono\ Nerd\ Font\ 11


let g:airline_powerline_fonts = 1

"nerd


" NERDTree plugin setti

syntax on
filetype plugin indent on

let g:NERDTreeDirArrows=0
let NERDTreeShowHidden=1
:map <F9> :NERDTreeToggle<CR>

"rr
" noremap <F5> :! AsyncRun -raw python % <CR>



:map <F10> :! pylint ./%<CR>





کلید های میانبر توش معلومه مثلا اف ده پای لینت رو اجرا میکنه برای دی باگ که باید بسته پایلینت رو نصب کنید
افزونه های لازم برای کامل شده (فقط لازمه نصب بشه تنظیمشون کردم توی کد های بالا)

nerdtree
indentLine
vim-airline-themes
vim-airline
L9
AutoComplPop



این کد رو بزار توی هوم /vim./colors توی یک فایل متنی با نام mol.vim تم ویم است بسیار زیبا هماهنگ با تنظیمات بدون نیاز به فعال سازی



اروری خطایی چیزی اگه بود خودش میگه چیکار کن اگه نبود هم خوب کاری نکن


صد درصد جون من دوره اقای امیر صمیمی رو ببین زیاد نیست هفت هشت قسمته  :oops:
همه چی رو گفته


عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: Mehr32 در 13 دی 1400، 11:39 ق‌ظ
این تاپیک رو هم کامل بخون واسه نصب راحت پلاگین در ویم
https://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=152526.0

انجمن برنامه سازی هم همین سه چهار تا صفحه اخر تاپیک های خوبی داره


من با پایچارم کد زدم با وی اس کد هم کد زدم و.. ولی هیچی ویم نمیشه به قیافش نگاه نکن با ویم که کار کنی ولش نمیکنی دستور ها میانبر های بسیار بسیار کاربردی داره

از نظر من وی اس کد یک چیز مسخره هست من اون رو اصلا حساب نمیکنم چیز بیخودی است  ;D
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: EnriqueTTE در 13 دی 1400، 01:20 ب‌ظ
از بافرها استفاده کن.
من برای مدیریت بافرهام، این‌ها رو نوشتم که شبیه فایرفاکس بشه:
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
" => Moving around, tabs, windows and buffers
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
" Smart way to move between windows
noremap <C-j> <C-W>j
noremap <C-k> <C-W>k
noremap <C-h> <C-W>h
noremap <C-l> <C-W>l

" Firefox style buffer navigation
nnoremap <C-PageUp> :bp<CR>
inoremap <C-PageUp> <Esc>:bp<CR>i
nnoremap <C-PageDown> :bn<CR>
inoremap <C-PageDown> <Esc>:bn<CR>i
nnoremap <C-w> <Esc>:bd<CR>

" Opens a new tab with the current buffer's path
" Super useful when editing files in the same directory
map <leader>te :tabedit <c-r>=expand("%:p:h")<cr>/

" Return to last edit position when opening files (You want this!)
autocmd BufReadPost *
     \ if line("'\"") > 0 && line("'\"") <= line("$") |
     \   exe "normal! g`\"" |
     \ endif

" Remember info about open buffers on close
set viminfo^=%
میشه یه توضیحی بدین؟
مثلا nnoremap و inoremap چکار میکنن و چه تفاوتی باهم دارن؟
اگه امکانش هست توضیح بدین با مثال مثلا nnoremap چکار میکنه چجوری تعریف میشه و در نهایت منجر به چی میشه.
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: دانیال بهزادی در 13 دی 1400، 04:27 ب‌ظ
میشه یه توضیحی بدین؟
مثلا nnoremap و inoremap چکار میکنن و چه تفاوتی باهم دارن؟
اگه امکانش هست توضیح بدین با مثال مثلا nnoremap چکار میکنه چجوری تعریف میشه و در نهایت منجر به چی میشه.

map یه کلید رو به یه عمل نگاشت می‌کنه
remap این کار روبه صورت بازگشتی انجام می‌ده
noremap این کار روبه صورت غیربازگشتی انجام می‌ده
اگه قبل از این‌ها n بیاد، اون عمل در حالت normal انجام می‌شه و اگه i بیاد، اون عمل در حالت insert انجام می‌شه.

اگه در بالا noremap استفاده نمی‌کردم، هربار که می‌خواستم با مهار+hjkl بین پنجره‌ها جابه‌جا شم، میانگیر بسته می‌شد، چون به یه مهار+w نگاشت شده‌ان که خود مهار+w رو به ‪:bd‬ نگاشت کرده‌ام.
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: EnriqueTTE در 13 دی 1400، 05:55 ب‌ظ
لینکی ندارید برای یادگرفتن تنظیم کردن ویم؟ چجوری برای خودم یه vimrc بنویسم؟
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: Mehr32 در 13 دی 1400، 06:28 ب‌ظ
سایت اقای امیر صمیمی توضیح داده یکم مثلا تنظیم کلید میانبر و.. رو میتونید یا بگیرید و یا تنظیم الملن های مختلف
از روی کد ها بخونید یا د میگیرید
ولی فکر کنم خودش یک زبانه برای من که همین حد کفایت کرده
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: دانیال بهزادی در 14 دی 1400، 11:07 ق‌ظ
لینکی ندارید برای یادگرفتن تنظیم کردن ویم؟ چجوری برای خودم یه vimrc بنویسم؟
https://learnvimscriptthehardway.stevelosh.com
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: EnriqueTTE در 14 دی 1400، 05:54 ب‌ظ
جادی توی یکی از ویدیو هاش با موس کد رو انتخاب میکنه اما مثل visual mode انتخاب میکنه. به صورت عادی با موس کد رو انتخاب کنید شماره خط هارو هم انتخاب میکنه اما جادی میگه یه تنظیمی داره که با موس هم مثل visual mode انتخاب میکنه.
این تنظیم رو میتونید بگید منم برای خودم بزارم؟

میشه کاری کرد که صفحه رو دو قسمت کنه و هر دو قسمت یه فایل رو نشون بدن اما دنباله همدیگه باشن؟ مثلا یکی از خط ۱۰ تا ۲۰ رو نشون میده و اون یکی خط ۲۰ تا ۳۰ . اگر برم به خط ۲۵ تا ۳۵ اون یکی از ۳۵ تا ۴۵ رو نشون بده.
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: behDev در 14 دی 1400، 06:13 ب‌ظ
جادی توی یکی از ویدیو هاش با موس کد رو انتخاب میکنه اما مثل visual mode انتخاب میکنه. به صورت عادی با موس کد رو انتخاب کنید شماره خط هارو هم انتخاب میکنه اما جادی میگه یه تنظیمی داره که با موس هم مثل visual mode انتخاب میکنه.
این تنظیم رو میتونید بگید منم برای خودم بزارم؟
دستور set mouse=0 رو داخل ویم بزنید تا موس براتون فعال بشه.
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: EnriqueTTE در 14 دی 1400، 06:17 ب‌ظ
دستور set mouse=0 رو داخل ویم بزنید تا موس براتون فعال بشه.
بهم ارور میده
Error detected while processing /home/smjt2000/.vimrc:
line   65:
E539: Illegal character <0>: mouse=0
Press ENTER or type command to continue

باید بنویسم set mouse=a امادوست ندارم وقتی کلیک میکنم نشانگر میره همونجا
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: 🇮🇷 در 14 دی 1400، 06:27 ب‌ظ
جادی توی یکی از ویدیو هاش با موس کد رو انتخاب میکنه اما مثل visual mode انتخاب میکنه. به صورت عادی با موس کد رو انتخاب کنید شماره خط هارو هم انتخاب میکنه اما جادی میگه یه تنظیمی داره که با موس هم مثل visual mode انتخاب میکنه.
این تنظیم رو میتونید بگید منم برای خودم بزارم؟
set mouse=aاینو بذارید توی vimrc.

ببخشید ارسال آخرتون رو بعد از این ارسال دیدم
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: دانیال بهزادی در 15 دی 1400، 11:06 ق‌ظ
جادی توی یکی از ویدیو هاش با موس کد رو انتخاب میکنه اما مثل visual mode انتخاب میکنه. به صورت عادی با موس کد رو انتخاب کنید شماره خط هارو هم انتخاب میکنه اما جادی میگه یه تنظیمی داره که با موس هم مثل visual mode انتخاب میکنه.
این تنظیم رو میتونید بگید منم برای خودم بزارم؟
احتمالاً منظورت mouse=a است؟

میشه کاری کرد که صفحه رو دو قسمت کنه و هر دو قسمت یه فایل رو نشون بدن اما دنباله همدیگه باشن؟ مثلا یکی از خط ۱۰ تا ۲۰ رو نشون میده و اون یکی خط ۲۰ تا ۳۰ . اگر برم به خط ۲۵ تا ۳۵ اون یکی از ۳۵ تا ۴۵ رو نشون بده.
تو پیکربنید ویم، چیز آماده‌ای برای این کار ندیدم. ممکنه افزایه‌ای براش باشه. اگه نباشه هم نوشتنش خیلی سخت نیست. هرچند فکر می‌کنم کاری که مد نظرته رو می‌تونی با folding هم انجام بدی.
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: Mehr32 در 15 دی 1400، 01:02 ب‌ظ
فکر کنم افزونه ای براش بود
ولی خودم کنسول رو دو تیکه می کنم  :P
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: EnriqueTTE در 18 دی 1400، 08:44 ب‌ظ
توی لینکی که آقای بهزادی برای شخصی سازی vimrc گفتن، این عبارت رو زیاد میبینم <cr> میشه بگید یعنی چه کلیدی رو کیبورد؟
اینو میفهمم یعنی چی، من mapleader رو کاما گذاشتم. هروقت ,ev رو زدم بصورت دو تکه فایل vimrc رو باز کن، اما آخرش رو نفهمیدم. خیلی ازین عبارت استفاده کرده.
:nnoremap <leader>ev :vsplit $MYVIMRC<cr>
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: Dragon- در 18 دی 1400، 10:48 ب‌ظ
<cr> مخفف carriage return هست. این یه کاراکتر کنترلی هست مثل DEL که معمولا توسط کلید backspace یا delete تولید میشه.

معمولا کاراکتر خط جدید، به عنوان carriage return  تعریف میشه اما ممکنه هر کدوم جدا هم باشند. کاراکتر خط جدید، معمولا توسط کلید Enter وارد میشه.

با این توصیف‌ها، احتمالا وقتی که بعد یه جایی <cr> اومده، منظورش این هست که Enter رو بزنید. البته نمی‌دونم، شاید توی ویم، این یه عملکرد دیگه داشته باشه، شاید هم carriage return همون خط جدید نباشه.
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: Aminavy در 19 دی 1400، 11:59 ق‌ظ
carriage return همون r\ هست یعنی بره ابتدای خط جاری n\ همون new line هست یعنی بره ابتدای خط بعد
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: Dragon- در 19 دی 1400، 01:18 ب‌ظ
بالا گفتم که ممکنه متفاوت باشند. ولی معمولا carriage return با خط جدید یکی هست، اما به این معنی نیست که نمیشه تغییرش داد.
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: EnriqueTTE در 23 دی 1400، 10:49 ق‌ظ
اساتید میشه یه کلید رو تنظیم کرد که یه فایل cpp رو کامپایل کنه و توی یه vsplit یا یه پنجره ترمینال جدید اجراش کنه؟
مثلا اگر   leader>cr> باشه خوبه. نمیدونم چجوری تنظیم کنم.
یحوری باشه که اگر موقع کامپایل به ارور خورد ارور رو نشون بده.
با g++ باشه، gcc خیلی اذیت میکنه. وقتی اجرای برنامه تموم شد فایل باینری که ساخته رو حذف کنه.
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: Mehr32 در 23 دی 1400، 06:24 ب‌ظ
اساتید میشه یه کلید رو تنظیم کرد که یه فایل cpp رو کامپایل کنه و توی یه vsplit یا یه پنجره ترمینال جدید اجراش کنه؟
مثلا اگر   leader>cr> باشه خوبه. نمیدونم چجوری تنظیم کنم.
یحوری باشه که اگر موقع کامپایل به ارور خورد ارور رو نشون بده.
با g++ باشه، gcc خیلی اذیت میکنه. وقتی اجرای برنامه تموم شد فایل باینری که ساخته رو حذف کنه.
راستش دقیق نمیدونم
cpp چطور اجرا میشه ؟ یعنی حالت عادی چطور توی ترمینال اجراش میکنید ؟

من پایتون رو اینجوری اجرا می کنم
:map <F5> :!python3 ./% <CR>

اف ۵ که معلومه کلید میانبرم است
بعد از !: دستوری که قراره اجرا بشه
/. هم معلومه داره میگه چی اجرا بشه
بعدش هم داره میگه که همین فایل کنونی رو اجرا کنه

فکر کنم شما دستور اجراتون رو جای پایتون۳ بزارید جواب بده
بزنید میره توی صفحه دیگه کارش رو میکنه اینتر بزنید برمیگرده
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: Aminavy در 23 دی 1400، 08:22 ب‌ظ
الان من اینو گذاشتم برای C:
:map <F5> :!gcc % -o app && ./app <CR>
شما برای cpp بزارید:
:map <F5> :!g++ % -o app && ./app <CR>
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: 🇮🇷 در 23 دی 1400، 08:57 ب‌ظ
الان من اینو گذاشتم برای C:
:map <F5> :!gcc % -o app && ./app <CR>
شما برای cpp بزارید:
:map <F5> :!g++ % -o app && ./app <CR>
ایده ای دارید که چطور میشه به جای `app`، هر بار اسم فایل سی پلاس پلاس بدون پسوند `cpp.` قرار بگیره؟
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: EnriqueTTE در 23 دی 1400، 09:24 ب‌ظ
شما برای cpp بزارید:
:map <F5> :!g++ % -o app && ./app <CR>
خیلیم عالی.
میشه همین کلید F5 رو تنظیم کرد برای هر نوع فایل یه کار خاص انجام بده؟
برای پایتون از python3 استفاده بشه، برای cpp از g++ و...
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: Aminavy در 24 دی 1400، 08:54 ق‌ظ
الان من اینو گذاشتم برای C:
:map <F5> :!gcc % -o app && ./app <CR>
شما برای cpp بزارید:
:map <F5> :!g++ % -o app && ./app <CR>
ایده ای دارید که چطور میشه به جای `app`، هر بار اسم فایل سی پلاس پلاس بدون پسوند `cpp.` قرار بگیره؟
آره الان پیداش کردم:
:map <F5> :!g++ % -o %:r && ./%:r <CR>
makefile هم میتونه تو کامپایل مفید باشه مثلا یک کلید (من f6رو تنظیم کردم) رو اینجوری یرای makefile تنظیم کنید:
:map <F6> :make <CR>اگه makefile ساخته باشید دستور :make یا :!make اون رو اجرا میکنه اگه قبل هر دستور یک ! بزارید اون رو به shell میفرسته دستور :make مال خود ویم هست
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: Aminavy در 24 دی 1400، 09:11 ق‌ظ
شما برای cpp بزارید:
:map <F5> :!g++ % -o app && ./app <CR>
خیلیم عالی.
میشه همین کلید F5 رو تنظیم کرد برای هر نوع فایل یه کار خاص انجام بده؟
برای پایتون از python3 استفاده بشه، برای cpp از g++ و...
http://amirsamimi.ir/asyncrun/ (http://amirsamimi.ir/asyncrun/)

البته من از اون افزونه استفاده نکردم فقط داخل vimrc اینو گزاشتم:
:autocmd FileType python :map <F7> :!python3 % <CR>
:autocmd FileType cpp :map <F7> :!g++ % -o %:r && ./%:r <CR>
:let $PYTHONUNBUFFERED=1
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: 🇮🇷 در 24 دی 1400، 11:24 ق‌ظ
:autocmd FileType python :map <F7> :!python3 % <CR>
:autocmd FileType cpp :map <F7> :!g++ % -o %:r && ./%:r <CR>
:let $PYTHONUNBUFFERED=1
خط آخر برای چیه؟
آره الان پیداش کردم:
:map <F5> :!g++ % -o %:r && ./%:r <CR>
makefile هم میتونه تو کامپایل مفید باشه مثلا یک کلید (من f6رو تنظیم کردم) رو اینجوری یرای makefile تنظیم کنید:
:map <F6> :make <CR>اگه makefile ساخته باشید دستور :make یا :!make اون رو اجرا میکنه اگه قبل هر دستور یک ! بزارید اون رو به shell میفرسته دستور :make مال خود ویم هست
ممنون
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: saeed65555555555555555 در 24 دی 1400، 12:28 ب‌ظ
توی ویم چطور کد پایتون رو ران میکنن ؟
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: 🇮🇷 در 24 دی 1400، 12:31 ب‌ظ
توی ویم چطور کد پایتون رو ران میکنن ؟
:autocmd FileType python :map <F7> :!python3 % <CR>
:let $PYTHONUNBUFFERED=1
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: Mehr32 در 24 دی 1400، 12:44 ب‌ظ
توی ویم چطور کد پایتون رو ران میکنن ؟
ارسال های قبلی

با اون کد ها مثلا پایتون۳ رو برای فایل کنونی صدا میزنیم میاد اجرا میکنه میره  ;D
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: saeed65555555555555555 در 24 دی 1400، 01:02 ب‌ظ
توی ویم چطور کد پایتون رو ران میکنن ؟
:autocmd FileType python :map <F7> :!python3 % <CR>
:let $PYTHONUNBUFFERED=1


مرسی  ;)
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: saeed65555555555555555 در 24 دی 1400، 01:28 ب‌ظ
  :)
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: EnriqueTTE در 24 دی 1400، 09:45 ب‌ظ
http://amirsamimi.ir/asyncrun/ (http://amirsamimi.ir/asyncrun/)
البته من از اون افزونه استفاده نکردم فقط داخل vimrc اینو گزاشتم:
:autocmd FileType python :map <F7> :!python3 % <CR>
:autocmd FileType cpp :map <F7> :!g++ % -o %:r && ./%:r <CR>
:let $PYTHONUNBUFFERED=1
خیلی عالی ممنون
هرچی میگذره بیشتر عاشق ویم میشم  \\:D/
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: EnriqueTTE در 01 بهمن 1400، 07:15 ب‌ظ
داشتم فایل vimrc رو تغییر میدادم که بتونم راحت تر با split ها کار کنم، نمیدونم چی شد که تقریبا همه‌ی فایل از بین رفت و الان انگار من اصلا vimrc ندارم  ](*,)
چکار میشود انجام داد؟
میخواستم همجین چیزی اضافه کنم برای تغییر سایز اما درست کار نمیکرد:
noremap <silent> <C-Left> :vertical resize +3 <CR>
noremap <silent> <C-Right> :vertical resize -3 <CR>
noremap <silent> <C-Up> :resize +3 <CR>
noremap <silent> <C-Down> :resize -3 <CR>
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: behDev در 01 بهمن 1400، 07:22 ب‌ظ
داشتم فایل vimrc رو تغییر میدادم که بتونم راحت تر با split ها کار کنم، نمیدونم چی شد که تقریبا همه‌ی فایل از بین رفت و الان انگار من اصلا vimrc ندارم  ](*,)
چکار میشود انجام داد؟
میخواستم همجین چیزی اضافه کنم برای تغییر سایز اما درست کار نمیکرد:
noremap <silent> <C-Left> :vertical resize +3 <CR>
noremap <silent> <C-Right> :vertical resize -3 <CR>
noremap <silent> <C-Up> :resize +3 <CR>
noremap <silent> <C-Down> :resize -3 <CR>
داخل این دایرکتوری ها رو نگاه کنید، شاید ازشون بک آپ گرفته شده باشه:
‍~/.cache/vim/*
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: EnriqueTTE در 01 بهمن 1400، 07:29 ب‌ظ
داخل این دایرکتوری ها رو نگاه کنید، شاید ازشون بک آپ گرفته شده باشه:
‍~/.cache/vim/*

هیچ چیز بدرد بخوری نیست
ls -R .cache/vim/*
.cache/vim/backup:

.cache/vim/swap:
%home%smjt2000.swp

.cache/vim/undo:
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: Aminavy در 01 بهمن 1400، 07:42 ب‌ظ
اینجایه ویم آر سی کوچیک هست:
/etc/vim/vimrc
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: EnriqueTTE در 01 بهمن 1400، 08:27 ب‌ظ
اینجایه ویم آر سی کوچیک هست:
/etc/vim/vimrc
" All system-wide defaults are set in $VIMRUNTIME/archlinux.vim (usually just
" /usr/share/vim/vimfiles/archlinux.vim) and sourced by the call to :runtime
" you can find below.  If you wish to change any of those settings, you should
" do it in this file (/etc/vimrc), since archlinux.vim will be overwritten
" everytime an upgrade of the vim packages is performed.  It is recommended to
" make changes after sourcing archlinux.vim since it alters the value of the
" 'compatible' option.

" This line should not be removed as it ensures that various options are
" properly set to work with the Vim-related packages.
runtime! archlinux.vim

" If you prefer the old-style vim functionalty, add 'runtime! vimrc_example.vim'
" Or better yet, read /usr/share/vim/vim80/vimrc_example.vim or the vim manual
" and configure vim to your own liking!

" do not load defaults if ~/.vimrc is missing
"let skip_defaults_vim=1
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: EnriqueTTE در 02 بهمن 1400، 06:15 ب‌ظ
دارم از اول vimrc رو مینوسم.
یکی بگه چجوری powerline رو نصب کنم، کلی گشتم اما درست نشد. دفعه قبل هم خیلی اذیتم کرد.
عنوان: پاسخ : ویم، خوبه یا بد؟
ارسال شده توسط: sameet در 02 بهمن 1400، 10:41 ب‌ظ
منم موافقم باهات محیط خیلی خشکیه از نظر منم جالب نیست .
ولی neovim رو حتما پیشنهاد میکنم .
اینم یک لایه ای هستش که من براش نوشتم
https://github.com/VSNeoVim/VSNeoVim

خصوصیات neovim ؟
از lua پشتیبانی میکنه ( برای کانفیگ هاش )
از lsp پشتیبانی میکنه ( برای زبان برنامه نویسی )
از dap پشتیبانی میکنه ( همون دیباگر vscode بود ( تقریبا ..))
از خیلی چیز ها پشتیبانی میکنه ولی بستگی به نحوه ی کانفیگ هات داره ...