انجمن‌های فارسی اوبونتو

کمک و پشتیبانی => سایر توزیع‌های گنو/لینوکس => ردهت/فدورا => نویسنده: mr.amir138396 در 17 امرداد 1400، 11:56 ب‌ظ

عنوان: میکروفون ندارم فدورا 34 (هدست )
ارسال شده توسط: mr.amir138396 در 17 امرداد 1400، 11:56 ب‌ظ
 
 سلام من فدورا 34 دارم ولی اصلن میکروفون ندارم تا الان 2 - 3 نمره بخار نبود میکروفون ازم کم شده لطفا بگین این خراب شده رو از کجا درست کنم تمام منابع انگلیسی رو دیدم فایده نداره !
عنوان: پاسخ : میکروفون ندارم فدورا 34 (هدست )
ارسال شده توسط: مرتضی . م در 18 امرداد 1400، 07:37 ق‌ظ
تو خروجی dmesg میکروفن رو شناخته؟
https://ask.fedoraproject.org/t/mic-doesnt-work-after-updating-to-fedora-33/9951 (https://ask.fedoraproject.org/t/mic-doesnt-work-after-updating-to-fedora-33/9951)
عنوان: پاسخ : میکروفون ندارم فدورا 34 (هدست )
ارسال شده توسط: mr.amir138396 در 18 امرداد 1400، 08:49 ق‌ظ
تو خروجی dmesg میکروفن رو شناخته؟
https://ask.fedoraproject.org/t/mic-doesnt-work-after-updating-to-fedora-33/9951 (https://ask.fedoraproject.org/t/mic-doesnt-work-after-updating-to-fedora-33/9951)

 
  همچین فایلی نیست /etc/modprobe.d/blacklist-local.conf

عنوان: پاسخ : میکروفون ندارم فدورا 34 (هدست )
ارسال شده توسط: Dragon- در 18 امرداد 1400، 09:01 ق‌ظ
خب درستش کنید. مشکلی نداره.
عنوان: پاسخ : میکروفون ندارم فدورا 34 (هدست )
ارسال شده توسط: mr.amir138396 در 18 امرداد 1400، 09:02 ق‌ظ
خب درستش کنید. مشکلی نداره.

 مساله اینجاست چطوری ؟
عنوان: پاسخ : میکروفون ندارم فدورا 34 (هدست )
ارسال شده توسط: Dragon- در 18 امرداد 1400، 09:11 ق‌ظ
همونجا گفته. با یه ویرایشگر متن این فایل رو بسازید. به دسترسی روت هم نیاز دارید. مثلا اینجوری با nano درستش کنید و داخلش چیز‌های لازم رو بنویسید. بعد هم با ctrl + o ذخیره کنید و با ctrl + x خارج بشید. اسمش هم حتما لازم نیست blacklist-local.conf باشه. فقط پسوند conf. مهم هست که وجود داشته باشه.
sudo nano /etc/modprobe.d/blacklist-local.conf
عنوان: پاسخ : میکروفون ندارم فدورا 34 (هدست )
ارسال شده توسط: mr.amir138396 در 18 امرداد 1400، 10:44 ق‌ظ
همونجا گفته. با یه ویرایشگر متن این فایل رو بسازید. به دسترسی روت هم نیاز دارید. مثلا اینجوری با nano درستش کنید و داخلش چیز‌های لازم رو بنویسید. بعد هم با ctrl + o ذخیره کنید و با ctrl + x خارج بشید. اسمش هم حتما لازم نیست blacklist-local.conf باشه. فقط پسوند conf. مهم هست که وجود داشته باشه.
sudo nano /etc/modprobe.d/blacklist-local.conf

 یعنی میگید کهفقط این دو خط رو بنویسم تمومه ؟
عنوان: پاسخ : میکروفون ندارم فدورا 34 (هدست )
ارسال شده توسط: Dragon- در 18 امرداد 1400، 11:12 ق‌ظ
اون فایل رو درست کنید و داخلش اون چیزی که اونجا نوشته رو بنویسید. بعد کامپیوتر رو خاموش روشن کنید. باید درست بشه.
اگه نشد، دستور زیر رو هم بزنید تا initramfs برای همه کرنل‌هایی که دارید آپدیت بشه و بعد دوباره کامپیوتر رو خاموش روشن کنید.
sudo update-initramfs -u -k all
عنوان: پاسخ : میکروفون ندارم فدورا 34 (هدست )
ارسال شده توسط: mr.amir138396 در 18 امرداد 1400، 11:43 ب‌ظ
اون فایل رو درست کنید و داخلش اون چیزی که اونجا نوشته رو بنویسید. بعد کامپیوتر رو خاموش روشن کنید. باید درست بشه.
اگه نشد، دستور زیر رو هم بزنید تا initramfs برای همه کرنل‌هایی که دارید آپدیت بشه و بعد دوباره کامپیوتر رو خاموش روشن کنید.
sudo update-initramfs -u -k all

 نچ نشد !
 
 تمامی فایل های پوشه نوشته هایی شبیه به این دارند
 # This kernel module can be automatically loaded by non-root users. To
# enhance system security, the module is blacklisted by default to ensure
# system administrators make the module available for use as needed.
# See https://access.redhat.com/articles/3760101 for more details.
#
# Remove the blacklist by adding a comment # at the start of the line.
blacklist atm
عنوان: پاسخ : میکروفون ندارم فدورا 34 (هدست )
ارسال شده توسط: mr.amir138396 در 19 امرداد 1400، 11:46 ب‌ظ
 
 الو چرا کسی پاسخ گو نیست ؟
عنوان: پاسخ : میکروفون ندارم فدورا 34 (هدست )
ارسال شده توسط: Mehr32 در 20 امرداد 1400، 01:44 ب‌ظ

 الو چرا کسی پاسخ گو نیست ؟
چون کسی حتما کسی به این مشکل بر نخورده و یا راه حلی براش پیدا نکرده و نمیدونه
عنوان: پاسخ : میکروفون ندارم فدورا 34 (هدست )
ارسال شده توسط: Dragon- در 20 امرداد 1400، 02:14 ب‌ظ

 الو چرا کسی پاسخ گو نیست ؟
اون فایل رو درست کردید؟ فرقی نکرد؟
اون نوشته‌هایی که با # شروع میشن، تاثیری ندارند. فقط عملکردی شبیه به توضیح ایفا می‌کنند.
حواسم نبود که فدورا به طور پیش‌فرض از dracut استفاده می‌کنه. پس دستور update-initramfs توی فدورا وجود نداره. به‌جاش از دستور زیر استفاده کنید.
sudo dracut -f
خروجی دستورات زیر رو هم بزارید.
ls /etc/modprobe.d
cat /etc/modeprobe.d/*