انجمن‌های فارسی اوبونتو

کمک و پشتیبانی => برنامه‌سازی => نویسنده: rahmani در 30 اردیبهشت 1398، 12:13 ب‌ظ

عنوان: آدرس دهی کلاسهای مشترک از مسیرهای گوناگون
ارسال شده توسط: rahmani در 30 اردیبهشت 1398، 12:13 ب‌ظ
سلام
برخی توابع کلاسهای برنامه از مسیرهای گوناگون فراخوانی می شوند نمیدونم برای ادرس دهی این کلاسها باید چکار کنم در ضمن تابع require را برای باز کردن بکار بردم
آرایه session که را بکار بردم نمیدونستم کجا و در چه زمانی session باید غیرفعال بشه آخر صفحه ای که session را باز کرده بودم session_destroy را نوشتم هشدار میداد
آدرس دهی از ریشه را بکار بردم و  بازهم خطا میدهد و نمیتونه را  پیدا کنه.
$pathOfURL = 'http://localhost/shares/';
پیشتر از ادرس دهی محلی مثلا (require '../../shares/example.php') را بکار برده بودم چون مسیرهای گوناگون بود مشکل داشت

بسیار سپاسگزارم
عنوان: پاسخ : آدرس دهی کلاسهای مشترک از مسیرهای گوناگون
ارسال شده توسط: nixoeen در 30 اردیبهشت 1398، 06:51 ب‌ظ
بجای آدرس‌دهی محلی، از آدرس کامل استفاده کنید.
عنوان: پاسخ : آدرس دهی کلاسهای مشترک از مسیرهای گوناگون
ارسال شده توسط: rahmani در 31 اردیبهشت 1398، 09:19 ق‌ظ
خب من هم همین کار را کردم طوری که مقدار مشترک نشانی برنامه را در متغیری ذخیره و بقیه را هم همان جا می نوشتم
$pathOfURL = 'http://localhost/new/';
  require ($pathOfURL.'employee/header.php');
اما باز هم خطا میداد!
حتی این کار را هم کردم که از متغیر استفاده نکنم
require 'http://localhost/new/employee/newEmplyee.php';
سپاسگزارم
عنوان: پاسخ : آدرس دهی کلاسهای مشترک از مسیرهای گوناگون
ارسال شده توسط: nixoeen در 31 اردیبهشت 1398، 10:27 ق‌ظ
آدرس فایل رو بدید، نه آدرس وب اون رو.
عنوان: پاسخ : آدرس دهی کلاسهای مشترک از مسیرهای گوناگون
ارسال شده توسط: rahmani در 31 اردیبهشت 1398، 10:43 ق‌ظ
وقتی برنامه روی سرور اصلی بارگذاری بشه بازهم این روش درست کار میکنه؟
عنوان: پاسخ : آدرس دهی کلاسهای مشترک از مسیرهای گوناگون
ارسال شده توسط: nixoeen در 31 اردیبهشت 1398، 08:02 ب‌ظ
اگر آدرس فایل درست باشه، بله.
عنوان: پاسخ : آدرس دهی کلاسهای مشترک از مسیرهای گوناگون
ارسال شده توسط: rahmani در 20 خرداد 1398، 09:22 ق‌ظ
سلام علیکم استاد

اگر بجای require  , include توابع require_once , include_once را بکار ببریم چطوره؟