انجمن‌های فارسی اوبونتو

کمک و پشتیبانی => برنامه‌سازی => نویسنده: kooroshrad در 22 بهمن 1397، 05:37 ب‌ظ

عنوان: خروجی نصبی در کیوت (حل شد)
ارسال شده توسط: kooroshrad در 22 بهمن 1397، 05:37 ب‌ظ
با سلام

دوستان بنده کیوت رو یاد گرفتم (طبق ویدیو های آموزشی لیندا و آپارات خودمون) \\:D/

حالا یه برنامه باهاش نوشتم و میخام فایل نصبش رو برای ابونتو بسازم.

آیا کیوت میتونه عملیات ستاپ سازی رو انجام بده ؟  :D


دوم اینکه قیمت کیوت برابر ۳۶۰۰ دلار هست و خریدش برام اصلا امکان پذیر نیست. آیا سر یال نا مبر براش پیدا میشه (چون بخش کار با نمودارها رایگان نیست) ؟

ودرنهایت یک آموزش از نحوه ساخت ستاپ (توی ابونتو و گرافیکی باشه) اگه سراغ دارین معرفی کنین
عنوان: پاسخ : خروجی نصبی در کیوت
ارسال شده توسط: سلمان م. در 22 بهمن 1397، 06:13 ب‌ظ
(چون بخش کار با نمودارها رایگان نیست) ؟

چندین سال هست که زیر پروانه GPL منتشر میشه.
https://doc.qt.io/qt-5/qtmodules.html
عنوان: پاسخ : خروجی نصبی در کیوت
ارسال شده توسط: kooroshrad در 23 بهمن 1397، 12:42 ق‌ظ
با سلام

نحوه ساخت ستاپ برنامه کیوت در ابونتو رو میتونین توضیح بدین ؟ یا یه ویدیو ازش بزارین یا لینک مناسب ارایه کنین ؟
عنوان: پاسخ : خروجی نصبی در کیوت
ارسال شده توسط: سلمان م. در 23 بهمن 1397، 02:14 ق‌ظ
با سلام

نحوه ساخت ستاپ برنامه کیوت در ابونتو رو میتونین توضیح بدین ؟ یا یه ویدیو ازش بزارین یا لینک مناسب ارایه کنین ؟
ساخت setup رو نمی‌دونم ولی اگه برای اوبونتو می‌خوای بسازی، بهتره که بسته deb بسازی.

https://www.debian.org/doc/manuals/maint-guide/index.en.html
عنوان: پاسخ : خروجی نصبی در کیوت
ارسال شده توسط: kooroshrad در 23 بهمن 1397، 03:45 ب‌ظ
سلام دوست عزیز

دقیقا میخام برنامه ای که توی محیط کیوت و تحت کامپایلر GCC نوشتم رو تبدیل به پکیج نصبی برای ابونتو بکنم.

ترسم از اینه که کتابخانه های لازمش رو همراه اصل برنامه در فایل ebian قرار ندم و ب مشکل بر بخورم.

میخاستم ببینم آیا خود کیوت عملیات ساختن رو اتوماتیک انجام میده یا نه
عنوان: پاسخ : خروجی نصبی در کیوت
ارسال شده توسط: سلمان م. در 24 بهمن 1397، 03:51 ب‌ظ
باید چک کنی و ببینی برای نسخه‌ای از اوبونتو که می‌خوای نرم‌افزارت رو منتشر کنی، چه نسخه‌ای از qt و چه ماجول‌هایی توی مخزن‌های اوبونتو هست. اگه توی مخزن بودن، به عنوان dependency توی control file اضافه می‌کنه.


اگه نبودن، باید static link کنی. که به معنی این هست باید تحت پروانه GPL منتشر کنی یا license بخری (بخاطر پروانه QT).


اینجا دنبال بسته های مورد نظرت میتونی بگردی:
https://packages.ubuntu.com/