انجمن‌های فارسی اوبونتو

جامعه کاربران => هنر و طراحی => نویسنده: پالاس ایرانی در 18 تیر 1395، 09:11 ب‌ظ

عنوان: مشکل مصرف منابع زیاد توسط inkscape و gimp
ارسال شده توسط: پالاس ایرانی در 18 تیر 1395، 09:11 ب‌ظ
سلام
گیمپ و اینک اسکیپ به شدت منابع لپتاپ منو به کار میگیرن و نمیتونم درست کارهامو انجام بدم.
از اوبونتو ۱۶.۰۴ استفاده میکنم و هر دو برنامه تا به امروز آپدیت هستند.
تو این لحظه که عکس گرفتم توی گیمپ ۴-۵ تا عکس ۳۰۰*۲۰۰ بازه و توی این اسکیپ ۲-۳ تا فایل سبک در حد لوگو و آیکون
کسی میدونه چرا دارن این بلا رو سر من میارن این دو تا؟
عنوان: پاسخ : مشکل مصرف منابع زیاد توسط inkscape و gimp
ارسال شده توسط: دانیال بهزادی در 19 تیر 1395، 03:01 ب‌ظ
خیلی غیر طبیعیه اینک‌اسکیپ این‌قدر حافظه مصرف کنه. من ندیدم تا حالا!
عنوان: پاسخ : مشکل مصرف منابع زیاد توسط inkscape و gimp
ارسال شده توسط: Geek در 19 تیر 1395، 05:00 ب‌ظ
روی چه تصویری کار میکنی؟
وضع کیفیت، حجم و فرمت تصویر چیه؟
آیا از همون ابتدای باز شدن این مشکل هست یا مثلا بعد از باز کردن یه فایل حجیم این اتفاق رخ میده؟

ممکنه یه باگی باشه مثل این:
https://bugs.launchpad.net/inkscape/+bug/1424000
عنوان: پاسخ : مشکل مصرف منابع زیاد توسط inkscape و gimp
ارسال شده توسط: پالاس ایرانی در 20 تیر 1395، 06:04 ب‌ظ
روی چه تصویری کار میکنی؟
وضع کیفیت، حجم و فرمت تصویر چیه؟
آیا از همون ابتدای باز شدن این مشکل هست یا مثلا بعد از باز کردن یه فایل حجیم این اتفاق رخ میده؟

ممکنه یه باگی باشه مثل این:
https://bugs.launchpad.net/inkscape/+bug/1424000
یکهو وسط کار میره بالا نمیدونم چرا. فایل ها هم سبک هستن همونطور که گفتم:
نقل‌قول
تو این لحظه که عکس گرفتم توی گیمپ ۴-۵ تا عکس ۳۰۰*۲۰۰ بازه و توی این اسکیپ ۲-۳ تا فایل سبک در حد لوگو و آیکون
گرافیک لپتاپ جدیدم amd و اوبنتو نشناختتش. ممکنه به دلیل ضعیف بودن گرافیکم باشه. الان داره از اینتل استفاده میکنه.
عنوان: پاسخ : مشکل مصرف منابع زیاد توسط inkscape و gimp
ارسال شده توسط: undefined در 21 تیر 1395، 10:03 ب‌ظ
من قبلا با گیمپ این مشکل (کندی) رو داشتم ،ولی inkscape فکر میکنم خیلی سبک تر از این حرفاست.

از خط فرمان بازشون کن ببین توی اون موقعی که وسط کار یکدفعه مصرف CPU بالا میره پیغامی چیزی نمیاد؟

روی مدیر پنجره های سبکی مثل Fluxbox و Openbox بازشون کن ببین بازم مشکل  سر جاشه؟ (مشکل حافظه نه، این مشکل که باعث مختل شدن کارات میشن رو میگم)

اگر استراتژی قبلی به مزاقت خوش اومد اون کرومیوم رو هم با dillo (و تلگرام هم با نسخه خط فرمان تلگرام)جایگزین کن سیستمت بتونه یه نفس عمیق بکشه!