انجمن‌های فارسی اوبونتو

جامعه کاربران => هنر و طراحی => نویسنده: yaiiaj در 01 اردیبهشت 1394، 04:27 ب‌ظ

عنوان: Compute device در بلندر
ارسال شده توسط: yaiiaj در 01 اردیبهشت 1394، 04:27 ب‌ظ
سلام
توی user preferences منوی system توی قسمت Compute device ، کارت گرافیکم توی لیست دیده نمیشه ، فقط cpu توی لیست هست. معنیش اینه که کارت گرافیکم نصب نیست؟؟
مدل کارت گرافیکم Nvidia GForce GT 520 هست و توی additional drivers هم این درایور نصب هست(پیوست).
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
عنوان: پاسخ : Compute device در بلندر
ارسال شده توسط: دانیال بهزادی در 01 اردیبهشت 1394، 04:46 ب‌ظ
لپ‌تاپ شما دو کارت گرافیکه‌است. یعنی یه کارت گرافیک روی پردازنده داری و یه کارت گرافیک اضافی انویدیا.
توصیه من اینه که اون گزینه‌ای که نوشته testing رو نصب کنی و بعد از داخل تنظمیات انویدیا، کارت گرافیک رو خاموش کنی.
این‌جوری مصرف باتری و گرمای لپ‌تاپت هم کم می‌شه. همین کارت گرافیک اینتل جواب‌گوی کارت هست در حد زیادی
عنوان: پاسخ : Compute device در بلندر
ارسال شده توسط: 不眠症 در 01 اردیبهشت 1394، 05:13 ب‌ظ
نقل‌قول
این‌جوری مصرف باتری و گرمای لپ‌تاپت هم کم می‌شه. همین کارت گرافیک اینتل جواب‌گوی کارت هست در حد زیادی
متاسفانه پاک کردن صورت مساله راه حل مناسبی نیست! وقتی کارهای گرافیکی و مخصوصا بلندر میشه گرافیک اینتل اصلا جوابگو نیست!

توی بخش compute device دوتا تب هست یکی none و دیگری رو شما ببین چی نوشته؟
عنوان: پاسخ : Compute device در بلندر
ارسال شده توسط: دانیال بهزادی در 01 اردیبهشت 1394، 05:16 ب‌ظ
خب اگه نیار داری بهش می‌تونی خاموشش نکنی. همین الآن لپ‌تاپت داره از اینتل استفاده می‌کنه و کاری به انویدیا نداره اصلاً. با مشکلی مواجه شدی؟
عنوان: پاسخ : Compute device در بلندر
ارسال شده توسط: yaiiaj در 01 اردیبهشت 1394، 07:04 ب‌ظ
ممنون از راهنماییهاتون دوستان.
من با لپ تاپ کار نمی کنم با pc دارم کار می کنم.

نقل‌قول
توی بخش compute device دوتا تب هست یکی none و دیگری رو شما ببین چی نوشته؟

وقتی با ویندوز کار می کنم به جز None دو گزینه دیگه هم هست به اسم CUDA که مدل کارت گرافیکم توش هست و cpu. ولی توی اوبونتو فقط cpu رو دارم.
عنوان: پاسخ : Compute device در بلندر
ارسال شده توسط: nixoeen در 01 اردیبهشت 1394، 07:36 ب‌ظ
توی Additional Drivers گزینه اول رو انتخاب کنید.
عنوان: پاسخ : Compute device در بلندر
ارسال شده توسط: yaiiaj در 01 اردیبهشت 1394، 08:03 ب‌ظ
ممنون از لطفت.
انجام دادم و ریبوت کردم ولی بازم کارت گرافیکم به لیست compute device اضافه نشده.
کار دیگه ای هست که باید انجام بدم؟
عنوان: پاسخ : Compute device در بلندر
ارسال شده توسط: 不眠症 در 01 اردیبهشت 1394، 08:25 ب‌ظ
از راهنمایی زیر استفاده کنید ضمن اینکه نسخه نصبی بلندر هم استفاده کنید
http://blender.stackexchange.com/questions/7485/enabling-gpu-rendering-for-cycles
عنوان: پاسخ : Compute device در بلندر
ارسال شده توسط: yaiiaj در 02 اردیبهشت 1394، 02:47 ق‌ظ
آقا خیلی ممنون بابت لینک، خیلی خوب بود!
با توجه به این لینک تنها مشکل من نداشتن نسخه نصبی هست که باید سورس کد رو بگیرم و کامپایل و نصب کنم چون هم گرافیکم nividia هست و هم آپدیته.
نصب میکنم خبر میدم.
بازم ممنون