انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: روشن شدن خودکار رایانه با استفاده از rtcwake  (دفعات بازدید: 10872 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین milad.ir86

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 421
  • جنسیت : پسر
  • الا خدایا گره گشایا به چاره جویی مرا مدد کن
من از ترفند خوب آقای اسماعیلی با عنوان "روشن شدن خودکار رایانه با استفاده از rtcwake" استفاده کردم.ولی برای سیستم من که ویندوز۷ رو هم دارم متاسفانه پنجره Grub بدون شمارش معکوس میشه.و منتظر انتخاب گزینه یا زدن دکمه Enter شماست.
برای اینکه منو گراب نشون داده نشه.این کارها رو انجام دادم :
sudo nano /etc/default/grubمقادیر زیر رو تغییر دادم :
GRUB_HIDDEN_TIMEOUT=0
GRUB_HIDDEN_TIMEOUT_QUIET=true
GRUB_TIMEOUT=0

سپس فایل زیر رو تغییر دادم :
sudo gedit /etc/grub.d/30_os-proberگزینه set timeout=10 را پیدا کردم.
if [ "\${timeout}" = 0 ]; then
  set timeout=10
مقدار ۱۰ رو به صفر تغییر دادم.و ذخیره کردم.
در پایان دستور زیر رو نوشتم:
sudo update-grub
انتظار دارم.الان دیگه منوی گراب برای همیشه نشون داده نشه.
ولی منوی گراب شانسی شده.یه بار نشونش میده.یه بار دیگه نشون نمیده! گاهی هستش و شمارش معکوس داره و اتوماتیک وارد ubuntu میشه.گاهی نیستش.و گاهی هست ولی شمارش معکوس نداره و روی منو گیر میکنه و این خیلی بده.و منتظر زدن دکمه enter میمونه.علتش رو هم نمیدونم.گراب های قدیمی تر میشد کاری کرد فقط وقتی که کاربر shift رو نگه میداره منو نشون داده بشه.ولی گراب۲ ظاهرا توی این قسمت مشکل داره.فکر میکنم در رابطه با این موضوع یه باگ هم ثبت شده.ولی نتیجه و راه حلی رو پیدا نکردم.
لطفا راهنمایی کنید.چه کار کنم منوی گراب برای همیشه نشون داده نشه.و فقط با دکمه shift ظاهر بشه. یا اینکه اگر بشه کاری کرد که منوی گراب نشون داده بشه.ولی همیشه شمارش معکوس داشته باشه و بعد از چند ثانیه وارد ubuntu بشه این هم کار راه اندازه.ولی بعضی وقت ها شمارش معکوسش کار نمیکنه !!!



***

برای دستور rtcwake هم من از دستور زیر استفاده میکنم.
rtcwake -m disk -s 14400
با این دستور کامپیوتر هایبرنت میشه.بعد از ۱۴۴۰۰ ثانیه (یا ۴ ساعت بعد) روشن میشه.گاهی هم منوی گراب مزاحم روشن شدن ubuntu میشه.خوشبختانه.این دستور کمک میکنه پنجره Login هم password نخواد و سیستم آماده به کار بشه...ولی مشکل منوی گراب هنوز وجود داره.
« آخرین ویرایش: 06 دی 1393، 09:56 ق‌ظ توسط میلاد فشی »
There is a thing in the life.That is stronger than nuclear bomb.that is animus of human

آفلاین Риал Краесис

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • جنسیت : پسر
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
من وقتی مثلا دستور sudo rtcwake - m off -s 180 رو برای تست اجرا میکنم پسوردمو میگیره ولی با ارور زیر مواجه میشم:
sudo: rtcwake: command not found


If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین آرمان اسماعیلی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1259
  • جنسیت : پسر
من وقتی مثلا دستور sudo rtcwake - m off -s 180 رو برای تست اجرا میکنم پسوردمو میگیره ولی با ارور زیر مواجه میشم:
sudo: rtcwake: command not found
چه توزیعی دارید؟ rtcwake نصب نیست. نصبش کنید.

...
یا اینکه اگر بشه کاری کرد که منوی گراب نشون داده بشه.ولی همیشه شمارش معکوس داشته باشه و بعد از چند ثانیه وارد ubuntu بشه این هم کار راه اندازه.ولی بعضی وقت ها شمارش معکوسش کار نمیکنه !!![/b]
...
در حالت عادی هم همینطوره. کانفیگش رو هم که دستکاری کرده‌ید بازم جواب نداده! ولی خودم که تا حالا به چنین باگی نخورده‌م.
هوشمندانه بپرسیم: http://wiki.ubuntu.ir/SmartQuestions
برای کسانی که بلد نیستند جست‌و‌جو کنند: http://lmgtfy.com و http://usethefuckinggoogle.com
یه سایت جالب: http://100mb.nl

آفلاین Риал Краесис

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • جنسیت : پسر
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
من وقتی مثلا دستور sudo rtcwake - m off -s 180 رو برای تست اجرا میکنم پسوردمو میگیره ولی با ارور زیر مواجه میشم:
sudo: rtcwake: command not found
چه توزیعی دارید؟ rtcwake نصب نیست. نصبش کنید.

...
یا اینکه اگر بشه کاری کرد که منوی گراب نشون داده بشه.ولی همیشه شمارش معکوس داشته باشه و بعد از چند ثانیه وارد ubuntu بشه این هم کار راه اندازه.ولی بعضی وقت ها شمارش معکوسش کار نمیکنه !!![/b]
...
در حالت عادی هم همینطوره. کانفیگش رو هم که دستکاری کرده‌ید بازم جواب نداده! ولی خودم که تا حالا به چنین باگی نخورده‌م.
ارچ استفاده میکنم.
فعلا که مشکل پیدا کرده بوت نمیشه.قبلا هم هرچی با دستور sudo pacman -S rtcwake سعی میکردم نصب کنم میگفت پیدا نمیشه!
« آخرین ویرایش: 21 بهمن 1393، 03:53 ب‌ظ توسط Риал Краесис »


If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین آرمان اسماعیلی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1259
  • جنسیت : پسر
^ The rtcwake command is part of the util-linux package
https://www.archlinux.org/packages/core/x86_64/util-linux

======================================
نمی‌دونم دلیل آرچ نصب کردن شما چی بوده...
هوشمندانه بپرسیم: http://wiki.ubuntu.ir/SmartQuestions
برای کسانی که بلد نیستند جست‌و‌جو کنند: http://lmgtfy.com و http://usethefuckinggoogle.com
یه سایت جالب: http://100mb.nl

آفلاین Риал Краесис

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • جنسیت : پسر
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
^ The rtcwake command is part of the util-linux package
https://www.archlinux.org/packages/core/x86_64/util-linux

======================================
نمی‌دونم دلیل آرچ نصب کردن شما چی بوده...

دلیل خاصی نداشت همینجوری! یعنی الان دیگه ارچ استفاده نکنم؟ :'( ](*,) ](*,)
خداییش تا الان مشکلی نداشتم و معمولا مشکلاتمو با یه سرچ تو نت به راحتی حل میکردم!
درضمن فکر نمیکنم درست باشه که همینجوری راه بیفتید و به هر کسی که گیر کرده بگید چرا توزیع ایکس رو انتخاب کردی و .......
« آخرین ویرایش: 21 بهمن 1393، 06:52 ب‌ظ توسط Риал Краесис »


If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین آرمان اسماعیلی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1259
  • جنسیت : پسر
^ شما هم دیگه اینقد حرص نخور موهات سفید می‌شه  :: )
هوشمندانه بپرسیم: http://wiki.ubuntu.ir/SmartQuestions
برای کسانی که بلد نیستند جست‌و‌جو کنند: http://lmgtfy.com و http://usethefuckinggoogle.com
یه سایت جالب: http://100mb.nl

آفلاین javad751

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 49
  • جنسیت : پسر
سلام
من ابونتو ۱۴.۱۰ دارم وقتی ‫‪rtcwake‬‬ ‫‪-‬‬m‬‬ ‫‪disk‬‬ ‫‪-‬‬s‬‬ ‫‪60‬‬ میزنم مینویسه این دستور پیدا نشد rtcwake‬‬: command not found
 

مشکل چیه؟؟ باید چیکار کنم؟

آفلاین jali316

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • جنسیت : پسر
  • ubuntu 16.04
پاسخ : روشن شدن خودکار رایانه با استفاده از rtcwake
« پاسخ #38 : 17 اسفند 1394، 07:39 ب‌ظ »
سلام
من ابونتو ۱۴.۱۰ دارم وقتی ‫‪rtcwake‬‬ ‫‪-‬‬m‬‬ ‫‪disk‬‬ ‫‪-‬‬s‬‬ ‫‪60‬‬ میزنم مینویسه این دستور پیدا نشد rtcwake‬‬: command not found
 

مشکل چیه؟؟ باید چیکار کنم؟
منم دقیقا همین ارور رو داشتم با این درست شد:

man rtcwake
\********** زندگی یعنی یاد دادن و آموختن ؛ ابونتو یعنی زندگی **********/

آفلاین koosha

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 725
  • جنسیت : پسر
پاسخ : روشن شدن خودکار رایانه با استفاده از rtcwake
« پاسخ #39 : 17 اسفند 1394، 07:50 ب‌ظ »
این دستور فقط راهنمای برنامه ی rtcwake رو نشون میده :)
GNU/Linux
Debian8
I3 WM

آفلاین jali316

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • جنسیت : پسر
  • ubuntu 16.04
پاسخ : روشن شدن خودکار رایانه با استفاده از rtcwake
« پاسخ #40 : 17 اسفند 1394، 08:45 ب‌ظ »
این دستور فقط راهنمای برنامه ی rtcwake رو نشون میده :)
دقیقا بعدش مثلا این رو بزن 

sudo rtcwake‬‬ ‫‪-‬‬m‬‬ ‫‪disk‬‬ ‫‪-‬‬s 60

کار می کنه من تست کردم جواب داد نمی دونم چه اتفاقی افتاده بعد man rtcwake  :o
\********** زندگی یعنی یاد دادن و آموختن ؛ ابونتو یعنی زندگی **********/