انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: یک شبه راهنما برای Samba  (دفعات بازدید: 36125 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید محمود رضا سجادی

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
  • جنسیت : پسر
    • مرکز برنامه نویسی ایران
پاسخ به: یک شبه راهنما برای Samba
« پاسخ #15 : 29 آبان 1387، 08:39 ب‌ظ »
سلام - من اوبونتو 8.10 که نصب کردم خودش شبکه را پیکر بندی کرد و به راحتی وارد کلاینت های ویندوز می شدم ولی الان بعد از چند روز کار خود به خود به هم ریخته و نه کلاینت ها و نه پرینتر را نشان می دهد.
دستور نصب سامبا هم زدم ولی نصب نمی کند- نیاز فوری دارم توضیح دهید ممنون می شم

دوست عزیز از طریق آی پی میتونی به کامپیوتر ها وصل بشی؟؟؟؟؟

smb://192.168.1.1 یا هر آی پی دیگه ای که داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممکنه نشون نده ولی با زدن آی پی بهشون دسترسی داشته باشی

میتونی ping 192.168.1.1 رو البته با آیپی ای که میخای بهش وصل بشی هم امتهان بکنی

تو پست قبلیم تو همین عنوان مفصل توضیح دادم

جوابش رو بذار تا بدونم اصلا کامپیوترهات همدیگه رو میبینن یا نه
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR

آفلاین اسماعیل اکبری

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 189
    • مرکز خدمات انفورماتیک ساینا
پاسخ به: یک شبه راهنما برای Samba
« پاسخ #16 : 30 آبان 1387، 04:57 ب‌ظ »
mahmood.sajjadi ممنون که راهنماییم کردی .ping گرفتم ولی به  آی پی وصل نمی شه. اون دستوری که گفتی اونم کار نکرد  ](*,)
من و تو می توانیم ...

آفلاین سید محمود رضا سجادی

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
  • جنسیت : پسر
    • مرکز برنامه نویسی ایران
پاسخ به: یک شبه راهنما برای Samba
« پاسخ #17 : 02 آذر 1387، 09:23 ب‌ظ »
mahmood.sajjadi ممنون که راهنماییم کردی .ping گرفتم ولی به  آی پی وصل نمی شه. اون دستوری که گفتی اونم کار نکرد  ](*,)

سلام عزیز جان
این به اون معنی هستش که خانه از پایبست ویران است
یعنی یا کابل cat5 شما (کابل شبکه) مشکل داره ویا کارت شبکه شما (حداقل یکیش) مشکل سخت افزاری داره یا در بهترین حالت دراورش اصلا نصب نیست
اگر دستگاه تستر داری یا یه شبکه سالم دیگه دم دستت داری اول از همه یه سر به کابلت بزن و با تستر(tester) ویا جایگزین کردن اون در یک شبکه که سالم است از سلامت کابلت مطمین بشو
بعدش به همین روش میتونی دونه دونه کامپیوتر هاتو در شبکه سالم قرار بدی تا از سلامت کارت شبکه هات اطمینان پیداکنی
حالا مشکل رو فهمیدی
راه های دیگه ای هم وجود داره اما واسه شبکه های کوچیک خانگی اینی که گفتم به نظر من بهترین راه واسه تست کردن شبکه هست چون خیلی راحت تره (به نظر من)

اگر مشکل از یکی از کامپیوتر ها بود - نه از کابل - باید یه جوری از سلامت سخت افزاری مطمین بشی
این کار رو با چک کردن درایور میشه انجام داد
بعدش دیگه شبکه شما درست میشه
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR

آفلاین اسماعیل اکبری

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 189
    • مرکز خدمات انفورماتیک ساینا
پاسخ به: یک شبه راهنما برای Samba
« پاسخ #18 : 10 آذر 1387، 07:46 ب‌ظ »
mahmood.sajjadi ممنون که راهنماییم کردی .ping گرفتم ولی به  آی پی وصل نمی شه. اون دستوری که گفتی اونم کار نکرد  ](*,)

سلام عزیز جان
این به اون معنی هستش که خانه از پایبست ویران است
یعنی یا کابل cat5 شما (کابل شبکه) مشکل داره ویا کارت شبکه شما (حداقل یکیش) مشکل سخت افزاری داره یا در بهترین حالت دراورش اصلا نصب نیست
اگر دستگاه تستر داری یا یه شبکه سالم دیگه دم دستت داری اول از همه یه سر به کابلت بزن و با تستر(tester) ویا جایگزین کردن اون در یک شبکه که سالم است از سلامت کابلت مطمین بشو
بعدش به همین روش میتونی دونه دونه کامپیوتر هاتو در شبکه سالم قرار بدی تا از سلامت کارت شبکه هات اطمینان پیداکنی
حالا مشکل رو فهمیدی
راه های دیگه ای هم وجود داره اما واسه شبکه های کوچیک خانگی اینی که گفتم به نظر من بهترین راه واسه تست کردن شبکه هست چون خیلی راحت تره (به نظر من)

اگر مشکل از یکی از کامپیوتر ها بود - نه از کابل - باید یه جوری از سلامت سخت افزاری مطمین بشی
این کار رو با چک کردن درایور میشه انجام داد
بعدش دیگه شبکه شما درست میشه
ممنون از راهنماییتون ولی من از طریق همین کابل Cat5 و کارت شبکه به اینترنت وصلم. من وقتی اوبونتو 8.10 رو نصب می کنم همه چی اوکی هست بعد از آپدیت چند تا برنامه همه شبکه داخلی بهم میریزه
من و تو می توانیم ...

آفلاین سید محمود رضا سجادی

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
  • جنسیت : پسر
    • مرکز برنامه نویسی ایران
پاسخ به: یک شبه راهنما برای Samba
« پاسخ #19 : 12 آذر 1387، 09:45 ب‌ظ »
ممنون از راهنماییتون ولی من از طریق همین کابل Cat5 و کارت شبکه به اینترنت وصلم. من وقتی اوبونتو 8.10 رو نصب می کنم همه چی اوکی هست بعد از آپدیت چند تا برنامه همه شبکه داخلی بهم میریزه

ببین درست فهمیدم؟؟؟؟؟

شما از طریق lan هر دو تا کامپیوترت رو به اینترنت وصل کردی
هردوتا همزمان به اینترنت وصلند اما همدیگرو نمیبینند حتی ping هم نمیتونی بکنیشون؟؟؟؟؟

اگر درست فهمیده باشم و مشکل از قسمت سکیوریتیت هم نباشه و درست هم از دستور ping استفاده کرده باشی و آی پی اشتباهی نداده باشی - چون باید در هر کامپیوتر آی پی کامپیوتر دیگه رو ping کنی - در این حالت مشکلی پیش اومده که تا حالا بهش بر نخوردم و هیچ چیز در بارش نمیدونم پس نمیتونم راه حلی پیش نهاد کنم . شرمنده!!!

آخه خیلی عجیبه چون اگه به هر حالتی دو تا کامپتوتر به هم وصل باشند حد اقل جواب ping همدیگه رو میدند - حداقل تا حالا که اینطوری بوده!!!! شاید با هم قهر کردند  :D آشتیشون بده درست میشه

شوخی کردم

یه چیز دیگه هم ممکنه

اونم اینه که اون برنامه های شما یه چیز شبیه به ف ی ل ت-ر ش ک-ن باشند و یا فایر وال که در این صورت ممکنه با ساخت یه loopback ویا لایه بر روی مسیر کانکشن مانع از اتصال دو تا کامپیوتر بشن

اون برنامه ها چه برنامه هایی هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR

آفلاین اسماعیل اکبری

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 189
    • مرکز خدمات انفورماتیک ساینا
پاسخ به: یک شبه راهنما برای Samba
« پاسخ #20 : 13 آذر 1387، 10:57 ق‌ظ »
فکر کنم یا باید 8.4 استفاده کنم یا برم سراغ کوبونتو یا پارسیکس - اینم شانسه ما داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ](*,) ](*,) ](*,)
من و تو می توانیم ...

آفلاین اسماعیل اکبری

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 189
    • مرکز خدمات انفورماتیک ساینا
پاسخ به: یک شبه راهنما برای Samba
« پاسخ #21 : 13 آذر 1387، 05:22 ب‌ظ »
یک کارت LAn دیگه نصب کردم از یکیش برای اینترنت استفاده می کنم از یکی دیگه برای شبکه داخلی  :'(
من و تو می توانیم ...

آفلاین سید محمود رضا سجادی

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
  • جنسیت : پسر
    • مرکز برنامه نویسی ایران
پاسخ به: یک شبه راهنما برای Samba
« پاسخ #22 : 18 آذر 1387، 08:20 ق‌ظ »
یک کارت LAn دیگه نصب کردم از یکیش برای اینترنت استفاده می کنم از یکی دیگه برای شبکه داخلی  :'(
اونوقت هردوتا کارت شبکه مشکل دارند یا فقط شبکه داخلی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در واقع یه گیت تو شبکت داری و فقط با گیته مشکل داری
اگه کابلت اونیکی کامپیوترت رو مستقیم بزنی به اینترنت - اینترمت داری
گیتت هم اینترنت داره

حالا یه سوال - اگه تا اینجاشو درست فهمیدم به دو تا سوال زیر لطفا جواب بده :
۱)در شبکه ای که به صورت عادی داری کامپیوتر دوم که از طریق گیت وصل میشه آیا اینترنت داره و فقط قادر به دیدن گیت نیست؟
۲)اگر جواب سوال بالا نه هستش و من همه چیز رو در خطوط بالا درست فهمیدم بگو که آیا اگر جای کارت شبکه های گیت رو عوض کنی چی میشه (با توجه به اینکه همه تنظیمات رو به دقت جابجا کنی)

شما هم اینقدر زود از کوره در نرو
تحمل کن تا بروبچ با هم درستش کنن

یکم بیشتر به فروم سر بزن تا باهم مشکلت رو حل کنیم

راستشو بخای من احساسم بهم میگه مشکل یه جایی از کار خودتت
این جور مشکلا خیلی بعیده که از سیستم عامل باشه

شاید یه کاری رو یادت رفته بکنی یا کمی روش تنظیمات در اونچه که انجام میدی با ۸.۴ متفاوته و اشتباه کردی و یا به احتمال خیلی زیاد یه تنظیم امنیتی ای که به ۸.۱ اضافه شده داره جلوتو میگیره و باید به هش اعلام کنی که مثلا این شبکه داخلی شما قابل اعتماده

البته بهت بگم که من خودم بدون مشکل یه شبکه داخلی (البته با روتر) درست کردم بدون مشکل

من یه مودم ایدی اس ال - با چهار پورت لن گرفتم که روتر و دی اس ان سرور هم هست
دو تا کامپیوتر دارم که از دی اس ان آیپی میگیرن و به اینترنت وصل میشن
تمام وقت هم به هم و صل هستند و کل دو تا کامپیوتر هم شیر هستند

راستی - یه دقتی بکن ببین تو قسمت نرم افزاریت مشکلی نیست - مثلا تو گیتت کارت ها با هم مشکل ندارند؟ و یا مثلا درست آیپی دادی؟؟؟؟؟؟؟؟
آی پی شون از کجا میاد - دی اس ان راه اندازی کردی؟؟؟؟؟؟؟

دستی آی پی میدی ویا ....

یه دفعه شبکتو درست و جامع شرح بده که بفهمم چی میگی

اگه میشه تو پینت هم نقشه شبکتو  بکش و آپلود کن تا ببینم - ممنون
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR

آفلاین اسماعیل اکبری

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 189
    • مرکز خدمات انفورماتیک ساینا
پاسخ به: یک شبه راهنما برای Samba
« پاسخ #23 : 18 آذر 1387، 09:45 ق‌ظ »
سلام
طیق شکل که پیوست کردم کابل کشی کردم.
Ip چهار کامپیوتر اتو ماتیک هست و به این صورت IP می گیرند 192.168.1.2 الی 5 . بعد داخل اوبونتو فقط Samba و Samba Client نصب کردم و داخل ویندوز کلیه تنظیمات اشتراک گزاری فایل را نصب کردم و به راحتی 3 کامپیوتر دیگر که ویندوز هستند با هم در ارتباطند.
ابتدا کار بعد نصب اوبونتو همه سیستم ها با هم ارتباط دارند ولی بعد از Restar قطع می شود. یک کارت شبکه دیگه به سیستم اضافه کردم و یک کابل دیگر از سیستم به هاب گزاشتم
مشکل تا اینجا رفع شد و به اینترنت و سیستم های دیگر دسترسی داشتم. ولی بازم مشکل دیگری اضافه شد ](*,) ](*,) :'(
هر 3 دقیقه یک کانکشن جدید اضافه میشه و اینترنت قطع می شود . وقتی که یک کارت شبکه بود کانکشن IO بود و با اینترنت بدون مشکل کار می کردم ولی وقتی کارت های شبکه دو تا شد خودش کانکشن با اسم های ppp0 تا ppp5 می ساخت و اینترنت قطع می شد تا کانکشن رو تغییر بدم
و هم چنان من این مشکل ها را دارم  ](*,)
من و تو می توانیم ...

آفلاین سید محمود رضا سجادی

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
  • جنسیت : پسر
    • مرکز برنامه نویسی ایران
پاسخ به: یک شبه راهنما برای Samba
« پاسخ #24 : 20 آذر 1387، 10:09 ق‌ظ »
بزار یکم فکر کنم و از دوستام بپرسم ببینم چیزی پیدا میکنم یا نه!

خبرشو بهت میدم

دوستان دیگه هم لطفا نظرشونو بگن
حتما راه گشاست

راستی یه نکته ای
من تو پست قبلیم چند جا دی ان اس و دی اچ سی پی رو قاتی ور قاتی نوشتم (ببحشید  :oops:)
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR

آفلاین علیرضا طالقانی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • جنسیت : پسر
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
پاسخ به: یک شبه راهنما برای Samba
« پاسخ #25 : 20 آذر 1387، 10:17 ق‌ظ »
سلام اسمائیل جان
این مورد شما رو هر سری می بینم! ولی راستش یکمی غیر عادی به نظر می رسه. ممکنه تداخل از بسته یی دیگه باشه. با دیسک لایو ی بار دیگه تست کن و یا اگه حوصله داری مجدد نصب کن. ضمنا سمبا رو بگذار خود سیستم موقع share کردن اولین پوشه ات نصب کنه. این که می فرمایید کانشکن میزنه! برای چی ppp0 داری؟
مگه نت روی مودم نیست؟ خب لزومی نداره ppp0 داشته باشی...
چون منم چیزی شبیه همین رو توی خونه دارم. به راحتی هم کار می کنه. حتی پوشه های share شده روی VirtualBox هم از سیستم های دیگه قابل دستیابی هستن.

@};-
احتمالا یکمی با حوصله تر باید ی بررسی کنی ;)
موفق باشی
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین اسماعیل اکبری

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 189
    • مرکز خدمات انفورماتیک ساینا
پاسخ به: یک شبه راهنما برای Samba
« پاسخ #26 : 20 آذر 1387، 11:18 ق‌ظ »
سلام علیرضا
من از روی مودم طبق شکل پیوستی که گزاشتم اینترنت می گیرم. سمبا هم از روی Share نصب کردم.
اگه این مشکل ppp0 حل بشه مشکلی نیست من 2تا کارت شبکه نصب می کنم فقط حل بشه  ](*,)
در ضمن من اوبونتو را 2 بار از ابتدا نصب کردم ](*,) :'(
من و تو می توانیم ...

آفلاین علیرضا طالقانی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • جنسیت : پسر
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
پاسخ به: یک شبه راهنما برای Samba
« پاسخ #27 : 20 آذر 1387، 11:21 ق‌ظ »
اوهوم!  مودم ات مگه LAN نداره! خب باید وب-کنسول هم داشته باشه و بتونی pppoe رو به همراه NAT/DHCP روی مودم راه اندازی کنی.
روی این کار کردی؟
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین اسماعیل اکبری

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 189
    • مرکز خدمات انفورماتیک ساینا
پاسخ به: یک شبه راهنما برای Samba
« پاسخ #28 : 20 آذر 1387، 02:23 ب‌ظ »
اوهوم!  مودم ات مگه LAN نداره! خب باید وب-کنسول هم داشته باشه و بتونی pppoe رو به همراه NAT/DHCP روی مودم راه اندازی کنی.
روی این کار کردی؟
وب- کنسول مودم با فایرفاکس باز نشد به همین دلیل از ویندوز با اینترنت اکپلورر باز کردم. چیزی در مورد NAT/DHCP پیدا نکردم. یه قسمت پیکربندی داشت که آی پی مودم و آی پی دوم و Getway از این چیزا تنظیم شده بود. من IPSecond را به DHCP تغییر دادم و ذخیره کردم. :D :oops:
حالا دیگه وب- کنسول نه توی ویندوز باز می شه نه اوبونتو  ](*,) :-"
در ضمن اینترنتم قطع نشد داره هنوز کار می کنه ولی مشکل تغییر کانکشن را دارم :-k
من و تو می توانیم ...

آفلاین علیرضا طالقانی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • جنسیت : پسر
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
پاسخ به: یک شبه راهنما برای Samba
« پاسخ #29 : 20 آذر 1387، 02:41 ب‌ظ »
البته ابن موضوع و راه و روش اش دو سه بار دیگه کامل روی پست های دیگه بررسی شده.
احتمالا باید مود ت رو ریست کنی!‌(همون سوئیچ کوچیک پشت اش که باید چند ثانیه یی نگه داری) و مجدد وصل بشی و تنظیم کنی ایش.
ی سرچ بزن!‌ در مورد ش چند سری صبحت شده. ;)
ضمنا اگه دیدی لازمه ی تماش با پشتیبانی ISP ی خودت بگیر و راهنمایی در مورد پیکربندی pppoe روی مودم ات ازشون بخواه.
@};-
موفق باشی
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel