انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: آموزش ساخت سرور خانگی به زبان ساده  (دفعات بازدید: 18147 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین nixoeen

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 3363
  • جنسیت : پسر
  • masoft قدیم
پاسخ : آموزش ساخت سرور خانگی به زبان ساده
« پاسخ #15 : 26 اسفند 1391، 07:47 ب‌ظ »
نرم افزارهایی مثل اوبونتو وان و دراپ باکس برای سینک کردن از اصول همین روش استفاده میکنند؟
عموما خیر. اون‌ها تنها Client هستند، در نتیجه نیازی به چنین چیزی ندارند.
هنگامی هم که نیاز به راه اندازی یک سرور برای دریافت پیغام‌ها به صورت سریع‌تر دارند، از روشی به نام NAT Traversal استفاده می‌کنند. اطلاعات بیشتر در مورد NAT Traversal به صورت مختصر در ویکی‌پدیا هست: لینک

آدرس وبسایتمون رو چطوری روی وردپرسی که نصب کردیم تنظیم کنیم تا از توی شبکه اینترنت کاربرها با بازکردن آدرس سایت، این وردپرس براشون خونده شه؟
اگر این کار رو بکنیم مخالف قرار داد شرکتی که ازش اینترنت گرفتیم نیست؟ خلاف نیست؟
باید از DynamicDNS استفاده کنید.
این کار خلاف نیست، ولی بعضی ISPها با اون راحت نیستند و پورت ۸۰ رو می‌بندند. در اون صورت باید روی پورت دیگه‌ای، مثلا ۸۱ این کار رو انجام بدید. امکان Redirect کردن روی یک پورت دیگه هم توسط بعضی سرویس‌دهنده‌های DynamicDNS فراهم میشه.

فقط باید حواستون باشه که اگر از طریق کامپیوتر خودتون (مثلا توسط وب‌سایت) ایمیلی بفرستید عموما SPAM محصوب می‌شه. راه حل اینه که از یک MTA در اینترنت استفاده کنید یا اینکه یک MTA در کامپیوتر خودتون راه بندازید و اون همه ایمیل‌ها رو به یک MTA دیگه انتقال بده.

این روش امنیت لازم رو داره؟ وب سرور جلوی دسترسی به پوشه های دیگه سیستم رو می گیره؟
کاملا بستگی به تنظیماتتون داره.

اگر آپاچی نصب کرده باشیم و این رو نصب کنیم، در کار هم تداخل ایجاد نمی کنند؟
فرقی نمی‌کنه، ولی Apache سنگین‌تره. و اگر قرار باشه با هم اجرا بشن، باید برای پورت‌های مختلفی یا IPهای مختلفی تنظیم بشن.

تغییر آی پی دینامیک فقط با خاموش-روشن کردن مودم تغییر میکنه؟
خیر، گاهی ممکنه با تموم شدن Lease Time هم IP عوض بشه.
« آخرین ویرایش: 26 اسفند 1391، 07:50 ب‌ظ توسط nixoeen »

آفلاین Iman17

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 439
  • جنسیت : پسر
پاسخ : آموزش ساخت سرور خانگی به زبان ساده
« پاسخ #16 : 06 خرداد 1392، 10:16 ب‌ظ »
چه جوری میشه فهمید پورت 80 باز شده؟!
Fedora 20 - 64 bit - Xfce 4.10

آفلاین محمدرضا ح.

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3119
  • جنسیت : پسر
  • Your Future is our Past!
پاسخ : آموزش ساخت سرور خانگی به زبان ساده
« پاسخ #17 : 06 خرداد 1392، 10:23 ب‌ظ »
چه جوری میشه فهمید پورت 80 باز شده؟!

با استفاده از نرم افزار nmap میتونی IP اون سیستمی که میخوای بدونی چه پورتهایی باز داره رو بررسی کنی. برای سیستم خودت هم که معلومه دیگه! ۱۲۷.۰.۰.۱ رو اسکن میکنی :)

اینطوری :

nmap 127.0.0.1
بعد لیستی از پورتهای باز رو بهت میده.

البته راههای دیگر هم هست (فراوون!) .
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین callmanager

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 48
  • try to learn , try to do
    • Maziar Sojoudian
پاسخ : آموزش ساخت سرور خانگی به زبان ساده
« پاسخ #18 : 06 خرداد 1392، 10:55 ب‌ظ »
چه جوری میشه فهمید پورت 80 باز شده؟!

به راحتی :
netstat -an | grep 80


این البته بهتره :
telnet 127.0.0.1 80
« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1392، 11:04 ب‌ظ توسط callmanager »

آفلاین Iman17

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 439
  • جنسیت : پسر
پاسخ : آموزش ساخت سرور خانگی به زبان ساده
« پاسخ #19 : 07 خرداد 1392، 12:47 ق‌ظ »
نقل‌قول
LAN IP Address رو بذارید IP خصوصی کامپیوتر خودتون که احتمالا با 192.168 شروع میشه. اگر می‌خواید HTTPS هم داشته باشید، باید همین کار برای پورت 443 هم تکرار بشه.
متوجه نشدم...یعنی هر چی IP خصوصی کامپیوتر؟ یعنی هر چی خواستیم می تونیم بذاریم یا چیزه خاصی باید باشه؟
الان این تنظیماتی Virtual Server ای هست که من روی مودم ساختم. ولی شک دارم Server IP Address درست باشه!
https://www.dropbox.com/s/5k1brbnaow03u8g/Screenshot%20from%202013-05-28%2000%3A39%3A35.png

من اون آدرس رو خودم بهش همون آدرس مودمم رو دادم ولی مشکل بعدی اینه که نمی دونم اصلا چه طوری به اون پوشه ای که ساختم باید دسترسی داشته باشم.
تو سایت http://freedns.afraid.org یه آدرسس به ساب دامینم اختصاص داده شده که وقتی اون رو میزنم به صفحه ی تنظیمات مودم منتقل میشم (!).
ممنون میشم کمک کنید.


همچنین با سپاس از حقیری و callmanager
« آخرین ویرایش: 07 خرداد 1392، 12:49 ق‌ظ توسط Iman17 »
Fedora 20 - 64 bit - Xfce 4.10

آفلاین محمدرضا ح.

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3119
  • جنسیت : پسر
  • Your Future is our Past!
پاسخ : آموزش ساخت سرور خانگی به زبان ساده
« پاسخ #20 : 07 خرداد 1392، 12:49 ق‌ظ »
در تنظیمات مودم ، پورت مودم رو بزار هر چیزی غیر از ۸۰. مثلا پورت ۸۱ :) .
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین کیان

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2326
  • جنسیت : پسر
پاسخ : آموزش ساخت سرور خانگی به زبان ساده
« پاسخ #21 : 07 خرداد 1392، 02:43 ب‌ظ »
http://freedns.afraid.org
اما حتما می‌دانید هر بار مودم خود را خاموش و روشن کنید، ip جدیدی به شما تعلق می‌گیرد («آی‌پی داینامیک» که به گوشتون خورده؟). پس باید هر بار ip جدید رو اینجا وارد کنید. اما راه ساده‌تری هم هست. از همان نوار کناری روی Dynamic DNS کلیک کنید. پایین صفحه سابدامین ساخته شده را می‌بینید. روبروی آن نوشته Direct URL. کافی است هر بار مودم ریست شد، روی آن کلیک کنید تا ip جدیدتان خودکار تنظیم شود
این رو ببین: http://www.noip.com/downloads.php?page=linux

آفلاین آرمان اسماعیلی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1261
  • جنسیت : پسر
پاسخ : آموزش ساخت سرور خانگی به زبان ساده
« پاسخ #22 : 07 خرداد 1392، 05:53 ب‌ظ »
این رو ببین: http://www.noip.com/downloads.php?page=linux
اگر درست متوجه شده باشم، تنظیم ip رو خودکار می‌کنه دیگه؟ من البته ساده‌ترین روششو گفتم. می‌شه همین لینک رو با wget و چند تا سوییچ غیرضروری انداخت تو کران.
هوشمندانه بپرسیم: http://wiki.ubuntu.ir/SmartQuestions
برای کسانی که بلد نیستند جست‌و‌جو کنند: http://lmgtfy.com و http://usethefuckinggoogle.com
یه سایت جالب: http://100mb.nl

آفلاین Amir (شفقی)

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1735
پاسخ : آموزش ساخت سرور خانگی به زبان ساده
« پاسخ #23 : 13 خرداد 1392، 09:16 ق‌ظ »
با تشکر از دوستان به خاطر این مطلب .

کسی کتاب یا ایبوک ردیف توی این موضوع داره. لینک دانلودش رو قرار بدید.
چون قصد دارم یه سرور خونگی البته با امنیت خوب داشته باشم.
نکته بعد. اوبونتو خوبه یا اینکه از یه توزیع سرور استفاده کنم؟
با تشکر
« آخرین ویرایش: 13 خرداد 1392، 09:18 ق‌ظ توسط Amir (شفقی) »

آفلاین ژ

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
  • جنسیت : پسر
پاسخ : آموزش ساخت سرور خانگی به زبان ساده
« پاسخ #24 : 13 خرداد 1392، 02:39 ب‌ظ »
من الان تو ویرچوال ماشین ابونتو دارم میخام ببینیم تنظیمات همینه بیشتر منظور تنظیمات IP مودمه

ممنون

آفلاین Yaser-16

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
  • جنسیت : پسر
پاسخ : آموزش ساخت سرور خانگی به زبان ساده
« پاسخ #25 : 30 خرداد 1392، 02:48 ب‌ظ »
من تو مرحله ی آخر مشکل دارم
دستور توی ترمینال جواب نمی ده
yaser@PC:~$ ifconfig eth0
Command 'ifconfig' is available in '/sbin/ifconfig'
The command could not be located because '/sbin' is not included in the PATH environment variable.
This is most likely caused by the lack of administrative privileges associated with your user account.
ifconfig: command not found
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین آرمان اسماعیلی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1261
  • جنسیت : پسر
پاسخ : آموزش ساخت سرور خانگی به زبان ساده
« پاسخ #26 : 30 خرداد 1392، 02:56 ب‌ظ »
من تو مرحله ی آخر مشکل دارم
دستور توی ترمینال جواب نمی ده
yaser@PC:~$ ifconfig eth0
Command 'ifconfig' is available in '/sbin/ifconfig'
The command could not be located because '/sbin' is not included in the PATH environment variable.
This is most likely caused by the lack of administrative privileges associated with your user account.
ifconfig: command not found
با sudo اجراش کن.
روش همیشگی اینه که ‎/sbin/ifconfig رو به PATH یوزرت اضافه کنی.
« آخرین ویرایش: 30 خرداد 1392، 02:57 ب‌ظ توسط آرمان اسماعیلی »
هوشمندانه بپرسیم: http://wiki.ubuntu.ir/SmartQuestions
برای کسانی که بلد نیستند جست‌و‌جو کنند: http://lmgtfy.com و http://usethefuckinggoogle.com
یه سایت جالب: http://100mb.nl

آفلاین Yaser-16

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
  • جنسیت : پسر
پاسخ : آموزش ساخت سرور خانگی به زبان ساده
« پاسخ #27 : 30 خرداد 1392، 06:22 ب‌ظ »
خوب این طور که معلومه واسه من کار نمی کنه
اینم اطلاعات:
yaser@PC:~$ sudo ifconfig eth0
[sudo] password for yaser:
eth0      Link encap:Ethernet  HWaddr 00:30:67:9f:74:0d 
          inet addr:192.168.1.50  Bcast:192.168.1.255  Mask:255.255.255.0
          UP BROADCAST RUNNING MULTICAST  MTU:1500  Metric:1
          RX packets:7825 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
          TX packets:8189 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
          collisions:0 txqueuelen:1000
          RX bytes:7185287 (7.1 MB)  TX bytes:1021687 (1.0 MB)
          Interrupt:43 Base address:0xc000

http://upload7.ir/viewer.php?file=27801615798115751113.png

http://upload7.ir/viewer.php?file=38844457030845552873.png

سه تا ساب دامین ساختم یکیشون توی مرورگرم می  ره تو تنظیمات مودمم:
yaseryaser.chickenkiller.com   
این دوتا اینو نشون می ده که فکر کنم علی القاعده باید همین بیاد،آرمان امتحان کرد و رو سیستمش چیزی نمیاد
yas55.mooo.com
yaseryaser.mooo.com
http://upload7.ir/images/99461391460349583052.png

تو هر سه تا آی پی یکیه فقط آدرشون فرق می کنه
-----------------------------------------------
یه چیز رو تصحیح می کنم
گفته بودم این لینک می ره تو تنظیمات مودم،بعد ری استارت دیگه نمی ره،اصلا چیزی بالا نمیاد
yaseryaser.chickenkiller.com   

از آپاچی هم استفاده می کنم،نرم افزار ی که تو راهنما اومده رو هم تست کردم ولی فرقی نداره
« آخرین ویرایش: 30 خرداد 1392، 07:46 ب‌ظ توسط yaser-16 »
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین K-FIVE

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
  • جنسیت : پسر
پاسخ : آموزش ساخت سرور خانگی به زبان ساده
« پاسخ #28 : 16 خرداد 1394، 07:22 ب‌ظ »
درود / ساده بود / ممنون
ایا تنظیمات مربوط به مودم روتر تفاوتی داره
در مودم من ASUS N10 فقط همین تنظیمات هست
http://up.pda-planet.com/up93-2/www.pda-planet.com_sh-m.png
ک اعمال کردم طبق راهنمایی و جستجو در گوگل
http://screenshots.portforward.com/routers/Asus/RT-N10/WAN_-_Virtual_Server.jpg
اما :
نقل‌قول
*X در PVCX یک عدد است و مربوط به سرویس دهنده‌ی اینترنتتان می‌شود. مثلا vpi و vci من هست صفر و سی‌و‌پنج. پس باید PVC2 را انتخاب کنم. روش ساده‌تر اینه که یکی یکی همه را انتخاب کنید تا بالاخره تنظیماتش فعال بشه
رو ندارم
پوشه رو در home ساختم
و مسیر رو در lighttpd هم ویرایش کردم کردم
دامین هم درست شده
کجا رو اشتباه کردم!!!
ممنون

********************
ویرایش :
در حال حاظر صفحه سرور اپاچی رو ک قبلا نصب داشتم میاره
Apache2 Ubuntu Default Page
********************
« آخرین ویرایش: 16 خرداد 1394، 07:30 ب‌ظ توسط K-FIVE »