انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: فریز شدن روی لوگو اوبونتو در هنگام نصب  (دفعات بازدید: 135 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین No.1

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 7
سلام خسته نباشید یه مشکل دارم من بار اول که اوبونتو اومدم نصب کنم فن لبتابم روی ماکسیمم دور خودش رفت و یه مدت صبر کردم اما فریز شده بود و دیگه لبتاب خاموش کردم و بیخیال نصب دوباره شدم
تا این که
 بعد یه ماه دوباره میخوام نصب کنم ](*,)
همون نسخه رو دوباره روی فلش بوت کردم ولی این دفعه حتی خبری از فن هم نبود و فریز شد...
نمیدونم چیکار کنم یه چندتا سایت خارجی هم رفتم کدایی از قبیل
xdriver = mesa
و
acpi_osi = !acpi_osi="windows 2009"
و اینجور چیزا هم زدم اما تغییری نکرد
مدل لبتابم هم
N551 Vx
Nvidia 960m gtx
core i7 7500hq اگه اشتباه نکنم
و صفحه نمایش 4K
ممنون میشم کمک کنید ;D

آفلاین md2014

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 418
  • جنسیت : پسر
پاسخ : فریز شدن روی لوگو اوبونتو در هنگام نصب
« پاسخ #1 : 12 خرداد 1396، 12:06 ب‌ظ »
کدوم نسخه اوبونتو؟
با nomodeset فکر کنم حل بشه.
http://support.reliablesite.net/kb/a240/how-to-set-nomodeset-into-the-grub-bootloader-debian-and-ubuntu-intel-core-i7-3770.aspx

تو انجمن هم قبلا بحث شده.

آفلاین No.1

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 7
پاسخ : فریز شدن روی لوگو اوبونتو در هنگام نصب
« پاسخ #2 : 13 خرداد 1396، 09:04 ق‌ظ »
ممنون از پاسخي كه دادين و واقعا سرچ كردم و اين monodeset رو هم بهش اضافه كرده بودم البته يه شكل ديگه i915... يه همچين كدي بود گفتم شايد مشكل از monodeset نيسته
اما اين كدي كه شما دادين مشكلمو حل كرد❤️
فقط يه سوال ديگه كامل نصب شد فقط من لبتابم رزولوشنش 4k هستش و ايكون ها خيلي كوچيك ان چندجا ديدم نوشته بود با
Grub_gfxmode
ميتونيد تغييرش بديد
و من روي همين حساب گذاشتم روي 1920*1080 و گراب ابديت كردم و ريست كردم اما موقعي كه بالا اومد يه alert داد كه متنشو نخوندم  ](*,)  و الان رزولوشن من رو 800*600 قفل شده چندين رزولوشن مختلف رو هم زدم ولي درست نشد حتي رزولوشني كه ويندوزم روي اون ست شده :(
ممنون ميشم در اين باره هم كمك كنيد❤️

آفلاین No.1

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 7
پاسخ : فریز شدن روی لوگو اوبونتو در هنگام نصب
« پاسخ #3 : 13 خرداد 1396، 11:05 ق‌ظ »
inix -G را هم زدم این خروجی رو داد
Graphics:  Card-1: Intel Skylake Integrated Graphics
           Card-2: NVIDIA GM107M [GeForce GTX 960M]
           Display Server: X.Org 1.18.4 drivers: fbdev (unloaded: vesa)
           Resolution: 800x600@75.00hz
           GLX Renderer: Gallium 0.4 on llvmpipe (LLVM 3.8, 256 bits)
           GLX Version: 3.0 Mesa 12.0.6

آفلاین No.1

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 7
پاسخ : فریز شدن روی لوگو اوبونتو در هنگام نصب
« پاسخ #4 : 13 خرداد 1396، 10:57 ب‌ظ »
تشکر
حل شد مشکل از ابدیت نبودن کارتگرافیکم بود.