انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اخطار در مینت ۱۸.۱  (دفعات بازدید: 820 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mehdi_esf

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 15
  • جنسیت : پسر
  • به نام بی نام او
اخطار در مینت ۱۸.۱
« : 05 بهمن 1395، 10:36 ب‌ظ »
سلام

دوستان عزیز من در اکثر مواقع که از مدیریت فایل استفاده می کنم اخطاری که در عکس زیرهست رو می گیرم که باید کد ورودی لینوکس روبدم تا رفع بشه.لطفا راهنماییم کنید این اخطار چیست و راه رفع کلیش چیه؟

http://www.upload-photos.ir/images/55724594846018140376.jpg

ببخشید من تازه کارم در گنو/لینوکس

The New Day Has Come

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 12437
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • صفحهٔ ویکی
پاسخ : اخطار در مینت ۱۸.۱
« پاسخ #1 : 06 بهمن 1395، 11:53 ق‌ظ »
چرا داری از کاربر ریشه استفاده می‌کنی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ali76

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
  • جنسیت : پسر
پاسخ : اخطار در مینت ۱۸.۱
« پاسخ #2 : 06 بهمن 1395، 12:35 ب‌ظ »
سلام
دستور زیر رو امتحان کنین :
sudo nemo --fix-cache
اگه جواب نداد یه سر به این لینک هم بزنین
http://askubuntu.com/questions/673739/a-problem-has-been-detected-with-your-thumbnail-cache-fixing-it-will-require-ad

آفلاین ali76

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
  • جنسیت : پسر
پاسخ : اخطار در مینت ۱۸.۱
« پاسخ #3 : 06 بهمن 1395، 12:42 ب‌ظ »
چرا داری از کاربر ریشه استفاده می‌کنی؟
دانیال جان با توجه به اینکه نمو از ایشون پسورد برای دسترسی روت رو می خواد من فکر نکنم ایشون با کاربر ریشه باشن چون کاربر ریشه دیگه نیازی به وارد کردن دوباره ی پسور روت رو نداره
چیزی که ظاهرا اتفاق افتاده ٬ مشکل در کش thumbnails ایشون هستش که نمو از ایشون دسترسی روت رو می خواد تا اونا رو تعمیر کنه

آفلاین s1mpleworld

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 283
  • جنسیت : پسر
پاسخ : اخطار در مینت ۱۸.۱
« پاسخ #4 : 06 بهمن 1395، 02:10 ب‌ظ »
سلام

دوستان عزیز من در اکثر مواقع که از مدیریت فایل استفاده می کنم اخطاری که در عکس زیرهست رو می گیرم که باید کد ورودی لینوکس روبدم تا رفع بشه.لطفا راهنماییم کنید این اخطار چیست و راه رفع کلیش چیه؟

http://www.upload-photos.ir/images/55724594846018140376.jpg

ببخشید من تازه کارم در گنو/لینوکس

درود.

اصلاح: الان که عکس رو دقیق دیدم و اون اخطار بالا رو دیدم، ظاهرا حق با دوست عزیز ali76 هستش. پست اصلاح شد
« آخرین ویرایش: 06 بهمن 1395، 02:12 ب‌ظ توسط s1mpleworld »
تا اطلاع ثانوی ...

آفلاین mehdi_esf

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 15
  • جنسیت : پسر
  • به نام بی نام او
پاسخ : اخطار در مینت ۱۸.۱
« پاسخ #5 : 09 بهمن 1395، 04:00 ق‌ظ »
سلام بر همه دوستان

بدلیل مشکلاتی که داشتممجبور شدم کلا دیسترو عوض کنم و مجددا نصب کنم.هنوز که با این مشکل بر نخوردم.خیلی ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن
The New Day Has Come

آفلاین Sadegh Alirezaie

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 138
  • جنسیت : پسر
  • Pythonista
    • WebGo!
پاسخ : اخطار در مینت ۱۸.۱
« پاسخ #6 : 10 بهمن 1395، 01:07 ق‌ظ »
سلام بر همه دوستان

بدلیل مشکلاتی که داشتممجبور شدم کلا دیسترو عوض کنم و مجددا نصب کنم.هنوز که با این مشکل بر نخوردم.خیلی ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن

اگر دوباره همین مشکل براتون پیش بیاد، بازهم از اول نصب میکنید؟
Poor Are Those Who Have Eyes But Can Not See

آفلاین mehdi_esf

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 15
  • جنسیت : پسر
  • به نام بی نام او
پاسخ : اخطار در مینت ۱۸.۱
« پاسخ #7 : 10 بهمن 1395، 04:23 ق‌ظ »
سلام بر همه دوستان

بدلیل مشکلاتی که داشتممجبور شدم کلا دیسترو عوض کنم و مجددا نصب کنم.هنوز که با این مشکل بر نخوردم.خیلی ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن

اگر دوباره همین مشکل براتون پیش بیاد، بازهم از اول نصب میکنید؟

سلام

فقط همین یک مشکل نبود و چند مشکل دیگه هم داشتم از جمله از کار افتادن کامل کارت شبکه وایرلس و ..... که هر چی توی گروه تلگرامو چند گروه لینوکس دیگه پرسیدم هیچ جوابی پاسخ کار من نبود ومجبور شدم مجددانصب کنم.شما راه بهتری سراغ داشتی؟لطفا راهنمایی کن برای دفعه بعد استفاده کنم.تشکر
The New Day Has Come

آفلاین mehdi_esf

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 15
  • جنسیت : پسر
  • به نام بی نام او
پاسخ : اخطار در مینت ۱۸.۱
« پاسخ #8 : 27 بهمن 1395، 03:05 ب‌ظ »
سلام

بزرگواران وقتی درحال وبگردی هستمدر لینوکس مینتکه دسکتاپم هست ناگهان ارتباطم با نت قطع میشه ومانند عکس زیر هیچ جوابی نمی گیرم و باید وای فای رو قطع و وصل کنم تا نت مجددا وصل بشه.چند بار توضیع رو مجددا نصب کردم ولی بازم همین مشکل رو دارم.این مشکل فقط با وای فای دارم چه به مودمم وصل باشم و چه به گوشی.در موقع بروز این مشکل گوشی من وخانمم به مودم وصل هست و مشکلی نداشت.لطفا راهنماییم کنید.

http://www.upload-photos.ir/images/37191178807756919490.png
The New Day Has Come

آفلاین ali76

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
  • جنسیت : پسر
پاسخ : اخطار در مینت ۱۸.۱
« پاسخ #9 : 27 بهمن 1395، 10:06 ب‌ظ »
دوست عزیز ای کاش این مطلب رو تو تاپیکی مجزا می نوشتین که بشه بهتر کمک کرد ولی خب به هر حال ...
چیزی که من حدس می زنم اینه که power manage‌r به صورت خودکار برای اینکه مصرف باتری شما کمتر بشه به طور خودکار میاد و وای فای رو قطع می کنه و اما کاری که شما باید بکنین :
اول دستور پایین رو بزنین تا اسم اینترفیس وای فایتون رو بدست بیارین :
ifconfig(مثلا مال من wlp2s0 هستش ولی مال شما می تونه هر چی مثلا wlan0 یا ... باشه)
حالا دستور زیرو بزنین تا power manage‌r برای این مودم غیر فعال بشه :
sudo iwconfig wlp2s0 power offالبته همون طور که خودتون هم می دونین wlp2s0 اینترفیس منه و باید اینترفیس خودتون رو به جای wlp2s0 بنویسین
حالا برای چک کردن خروجی دستور زیر رو بزنین :
iwconfig wlp2s0
حالا نیگاه کنین ببینین که جلوی Power Management: مقدار off نوشته شده باشه
نتیجه رو اعلام کنین ...

آفلاین mehdi_esf

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 15
  • جنسیت : پسر
  • به نام بی نام او
پاسخ : اخطار در مینت ۱۸.۱
« پاسخ #10 : 28 بهمن 1395، 05:50 ق‌ظ »
دوست عزیز ای کاش این مطلب رو تو تاپیکی مجزا می نوشتین که بشه بهتر کمک کرد ولی خب به هر حال ...
چیزی که من حدس می زنم اینه که power manage‌r به صورت خودکار برای اینکه مصرف باتری شما کمتر بشه به طور خودکار میاد و وای فای رو قطع می کنه و اما کاری که شما باید بکنین :
اول دستور پایین رو بزنین تا اسم اینترفیس وای فایتون رو بدست بیارین :
ifconfig(مثلا مال من wlp2s0 هستش ولی مال شما می تونه هر چی مثلا wlan0 یا ... باشه)
حالا دستور زیرو بزنین تا power manage‌r برای این مودم غیر فعال بشه :
sudo iwconfig wlp2s0 power offالبته همون طور که خودتون هم می دونین wlp2s0 اینترفیس منه و باید اینترفیس خودتون رو به جای wlp2s0 بنویسین
حالا برای چک کردن خروجی دستور زیر رو بزنین :
iwconfig wlp2s0
حالا نیگاه کنین ببینین که جلوی Power Management: مقدار off نوشته شده باشه
نتیجه رو اعلام کنین ...

دادا من دستور iwconfig wlp3s0 power off رو که می زنم الان که با گوشی کانکت هستم ارور می گیرم :
Error for wireless request "Set Power Management" (8B2C) :
SET failed on device wlp3s0 ; Operation not supported.
و خروجی دستور iwconfig wlp3s0 هم هست :

iwconfig wlp3s0
wlp3s0    IEEE 802.11  ESSID:"AndroidAP" 
          Mode:Managed  Frequency:2.462 GHz  Access Point: 14:1F:78:F1:39:EB   
          Bit Rate=72.2 Mb/s   Tx-Power=20 dBm   
          Retry short limit:7   RTS thr=2347 B   Fragment thr:off
          Encryption key:off
          Power Management:off
          Link Quality=70/70  Signal level=-30 dBm 
          Rx invalid nwid:0  Rx invalid crypt:0  Rx invalid frag:0
          Tx excessive retries:0  Invalid misc:1   Missed beacon:0

من با مینت ۱۸ اصلا توی شش ماهی که کار کردم این مشکلات رونداشتم و توی این ورژن ۱۸٫۱ دارم اذیت میشم.به نظرت چکار باید کرد؟
   
The New Day Has Come

آفلاین ali76

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
  • جنسیت : پسر
پاسخ : اخطار در مینت ۱۸.۱
« پاسخ #11 : 28 بهمن 1395، 12:19 ب‌ظ »
قبلا یه جایی داشتم یه مطلبی می خوندم که برای بعضی کارت شبکه ها امکان تغییر power manage‌r رو غیر فعال کردن تا ایجاد مشکل نکنه (به طور پیش فرض روی off قرار دادن) به خاطر همونم با زدن دستورات sudo iwconfig wlp2s0 power off / on ارور Operation not supported می ده و درواقع به صورت پیش فرض روی Power Management:off هستش
ظاهرا شرایط شما هم از هموناست ....
به هر حال لطف کنین مدل کارت شبکه تون رو بگین این طوری بهتر می شه کمک کرد اگه نمی دونین می تونین خروجی دستور زیر رو بزارین :
lspci | grep -i net

آفلاین mehdi_esf

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 15
  • جنسیت : پسر
  • به نام بی نام او
پاسخ : اخطار در مینت ۱۸.۱
« پاسخ #12 : 28 بهمن 1395، 12:55 ب‌ظ »
قبلا یه جایی داشتم یه مطلبی می خوندم که برای بعضی کارت شبکه ها امکان تغییر power manage‌r رو غیر فعال کردن تا ایجاد مشکل نکنه (به طور پیش فرض روی off قرار دادن) به خاطر همونم با زدن دستورات sudo iwconfig wlp2s0 power off / on ارور Operation not supported می ده و درواقع به صورت پیش فرض روی Power Management:off هستش
ظاهرا شرایط شما هم از هموناست ....
به هر حال لطف کنین مدل کارت شبکه تون رو بگین این طوری بهتر می شه کمک کرد اگه نمی دونین می تونین خروجی دستور زیر رو بزارین :
lspci | grep -i net

ممنون بابت راهنمایی

بفرمایید خروجی دستور :

03:00.0 Network controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL8821AE 802.11ac PCIe Wireless Network Adapter
04:00.1 Ethernet controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller (rev 12)
The New Day Has Come

آفلاین ali76

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
  • جنسیت : پسر
پاسخ : اخطار در مینت ۱۸.۱
« پاسخ #13 : 28 بهمن 1395، 01:18 ب‌ظ »
ورژن کرنل شما چنده ؟ (با دستور زیر) :
uname -a
از Additional Drivers نگاه کنین درایور وایرلس شما نصب باشه (اگه نصب نبود خودتون نصبش کنین (ترجیحا اونی که جلوش proprietary داره و ورژنش بالاتره)
----------------
اگه اینها جواب نداد مجبوریم به صورت دستی backports کرنل رو نصب کنیم ...

آفلاین mehdi_esf

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 15
  • جنسیت : پسر
  • به نام بی نام او
پاسخ : اخطار در مینت ۱۸.۱
« پاسخ #14 : 28 بهمن 1395، 01:39 ب‌ظ »
ورژن کرنل شما چنده ؟ (با دستور زیر) :
uname -a
از Additional Drivers نگاه کنین درایور وایرلس شما نصب باشه (اگه نصب نبود خودتون نصبش کنین (ترجیحا اونی که جلوش proprietary داره و ورژنش بالاتره)
----------------
اگه اینها جواب نداد مجبوریم به صورت دستی backports کرنل رو نصب کنیم ...

ورژن کرنلم هم Linux 4.8.0-36-generic #36~16.04.1-Ubuntu SMP Sun Feb 5 09:39:57 UTC 2017 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux و البته لینوکس مینت هست و فاقد Additinal Driver هست و توگوگل سرچ کردم که ریپیزیتوریش روی این ورژن نصب نشد.کارت گرافیک نرم افزار نصب داره اما کارت شبکه نداره
The New Day Has Come