28 اسفند 1388,ساعت 19:15:43 *
خوش آمدید، مهمان - لطفاً جهت ثبت نام اینجا و جهت ورود اینجا کلیک نمائید.
آیا ایمیل فعال سازی حساب کاربریتان را از دست داده‌اید؟

لطفاً جهت ورود نام‌کاربری و کلمهٔ‌عبورتان را وارد نمائید
اخبار: هفت سین اوبونتویی!

فهرست   جستجو ورود عضویت  
صفحه: 1 ... 9 10 [11]   پایین
  ارسال به دوستان  |  چاپ صفحه  
نویسنده عنوان: چرا اوبونتو کار می کنیم؟  (دفعات بازدید: 19659 بار)
0 کاربر عضو و 1 مهمان درحال مشاهده عنوان.
h4x0r
Sr. Member
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 265

« پاسخ #150 حاضر: 30 دي 1388,ساعت 15:27:47 »

من از اوبونتو (linux ( استفاده میکنم چرا ؟
چون هروقت بیکار میشم یک نرم افزار جدید نصب میکنم.
چون تو اینترنت میگردم که ترفندی یاد بگیرم
چون خوشکل
چون کارایی میکنه که ویندوز نمیتونه
چون ویروس ممنوع
چون سبکه
چون ...................
ولی یک ضعف داره البته ضعف لینوکس نیست
اونم این که یک ide مثل dreamveawer نداره Cry

IDE که زیاد هست از eclipse و netbeans و aptana بگیر تا kompozer و  bluefish و اینا  Grin
گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

تا تیرماه ۱۳۸۹ نیستم
snake
Hero Member
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 968

« پاسخ #151 حاضر: 30 دي 1388,ساعت 20:53:44 »

سلام
این تاپیک رو تازه دیدم منم گفتم یه 2تائی دلیل بیارم.

موقعی که لپ تاپ رو خریدم محبور بودم از ویستا استفاده کنم و بهمین دلیل بعد از چند سال دوباره رفتم سراغ ویندوز (آحه پولشو داده بودم دیگه ) دیدم خیلی هم بد نیست اما راستش دنیای لینوکس برا به دو دلیل راحتتر بود

دلیل اول: دیگه توی لینوکس به همه چیز عادت کرده بودم هر وقت مشکلی داستم دوستان زیادی توی این فروم داشتم که کمکم می کردند در حالیکه در دنیای ویندوز متخصصان زیادی وجود نداشتند و یا اگه بودند مثل خود ویندوز closed source بودند(البته این بخاطر دلیل دوممه)

دلیل دوم و اصلی:  لینوکس یه اعتقاده، اعتقاد به آزادی ، اعتقاد به رهائی . چیزی که در ویندوز به آدم نمی دن. فکر کنید یک ماشین می خرین بهتون می گن فقط حق داری با هاش رانندکی کنی حق نداری یه بار هم در کاپوت رو بالا بزنی ببینی توش چه خبره . در لینوکس یاد گرفتم که آزاد باشم و این آزادی رو به بقیه هم هدیه بدم.

در اصل لینوکس روح آزادی طبیعت در دنیای خشک دیجیتاله( اگه فلسفی گفتم منو ببخشید اما به نظرم واقعا همینطوره) . آرامش همیشه با راحتی بدستنمی یاد خیلی ها در عین مشکلات بسیار آرامند . همیشه نصب راحت یک مودم و یا کارت صدا برای آدم جالب نیست.
امید وارم درک کنید منظورم چیه
با تشکر

Linux is not a word,It's a SPRITE
sayres
High Sr. Member
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 599

« پاسخ #152 حاضر: 30 دي 1388,ساعت 21:56:03 »

با snake در مورد اول کاملا موافقم Grin

به خدا شکایت می کنم از مردمی که در جهالت زندگی میکنند وبا گمراهی میمیرند
amir2009
Jr. Member
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 53

« پاسخ #153 حاضر: 01 بهمن 1388,ساعت 23:06:33 »

سلام  Smiley
منم میخواستم نظرم رو بگم.راستش گذشته از اینکه اوبونتو(لینوکس)توانایی انجام خواسته های ما رو داره یه چیزی داره که ویندوز نداره.آزادی این همون چیزیه که در تموم لایه های زندگی کاربر نفوذ میکنه وباعث رشدش میشه!
روحیه آزاد و میل به کار گروهی ورشد جمعی.با زحمت نکته ای رو بدست میاری و براحتی بدیگران هدیه میدی و خودتو درون دریایی میبینی که از قطره قطره کاربران درست شده و خودتو تنها حس نمیکنی.
همین روحیه کاری کرده برای مشکل کسی که اصلا نمیدونی کجاست وقت بگذاری در صورتی که هیچ نفع ظاهری نداره(نا محرمان این خانه از درک این مطلب عاجزند  Wink)
برای من که این طوری بوده والان درزندگی بیشتر اجتماعی شدم و سعی میکنم ببخشم تا بدست بیارم.کمک کنم تا کمکم کنند....
همین قدر برام کافیه  Cheesy
Hosein-LS
گروه راهبران
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2236

« پاسخ #154 حاضر: 02 بهمن 1388,ساعت 00:10:19 »

سلام  Smiley
منم میخواستم نظرم رو بگم.راستش گذشته از اینکه اوبونتو(لینوکس)توانایی انجام خواسته های ما رو داره یه چیزی داره که ویندوز نداره.آزادی این همون چیزیه که در تموم لایه های زندگی کاربر نفوذ میکنه وباعث رشدش میشه!
روحیه آزاد و میل به کار گروهی ورشد جمعی.با زحمت نکته ای رو بدست میاری و براحتی بدیگران هدیه میدی و خودتو درون دریایی میبینی که از قطره قطره کاربران درست شده و خودتو تنها حس نمیکنی.
همین روحیه کاری کرده برای مشکل کسی که اصلا نمیدونی کجاست وقت بگذاری در صورتی که هیچ نفع ظاهری نداره(نا محرمان این خانه از درک این مطلب عاجزند  Wink)
برای من که این طوری بوده والان درزندگی بیشتر اجتماعی شدم و سعی میکنم ببخشم تا بدست بیارم.کمک کنم تا کمکم کنند....
همین قدر برام کافیه  Cheesy

+1

mhtb
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

« پاسخ #155 حاضر: 07 اسفند 1388,ساعت 22:20:36 »

من یکی که اولین بار از سر داشتن تجربه جدید به ابونتو روی آوردم.نمی د.نم چرا با این که همیشه با ویندوز راحت تر بودم ولی عاشق ابونتو هستم.شاید فکر کنید این طرز فکر از روی احساساته و ... ولی نمی دونم ابونتو چی داره که منو جذب می کنه.حتی بعد از این که با کوبونتو،سوزه،فدورا و...کار کردم.ولی بعد از مدتی کار با هر کدوم پشیمون شدم و به همون ابونتو باز گشتم.ولی باز هم می گم.به جز یک دفعه تا به حال به تنهایی ابونتو رو روی سیستمم نصب نکردم.همیشه با ویندوز همراه بوده.اون یک دفعه هم نتونستم همه ی نیاز هامو برطرف کنم.ولی خیلی دوست دارم پیشرفت ابونتو رو که روز به روز زیاد میشه تو ایران ببینم.
parsbin
Jr. Member
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 50

« پاسخ #156 حاضر: 16 اسفند 1388,ساعت 20:09:42 »

با ویندوز شاید بشه گفت راحت ترم
منتها از ویروس و ویروس بازی و دردسر آنتی ویروس و اینا دیگه خسته شدم.از این که هر جوجه هکری با یک تروجان کل زندگی آدم رو میتونه در بیاره.
همچنین از ارورهای عجیب و غریب و هنگ کردن های گاه و بیگاهش هم خسته شده بودم.
شش ماهی میشه از توزیع Mint  استفاده میکنم.خوب جواب داده برام و راضیم.
و از این که همه چیز مثل ویندوز حاضر و آماده نیست و آدم با ویندوز پیشرفت چندانی نمیکنه ولی در لینوکس باید تحرک داشت تا بشه دووم آورد  و این باعث پیشرفت آدم میشه هم بسیار راضیم!
صفحه: 1 ... 9 10 [11]   بالا
  ارسال به دوستان  |  چاپ صفحه  

رفتن به: