پیام ابراهیمی
Hero Member
آفلاین
تعداد ارسال: 977
|
 |
« پاسخ #30 حاضر: 04 دي 1387,ساعت 13:13:48 » |
|
خوب بهتره یه جلسه ی اولیه بزاریم. قرار نیست جای خاصی باشه. میتونه تو خیابون هم انجام شه. اینجوری میشه فهمید کیا همکاری میکنن و کیا فقط کلمه ی همکاری رو میگن! اینجوری هر کی میتونه بخشی از کارو تا شروع جلسه ی رسمی اول به عهده بگیره و کارا سریعتر پیش بره!
|
|
|
|
آیسهیل
Hero Member
آفلاین
تعداد ارسال: 987
فقط آزا:دی
|
 |
« پاسخ #31 حاضر: 04 دي 1387,ساعت 22:49:36 » |
|
به خدا هستم. کی و کجا ...
|
کوروشکبیر: فرمان دادم بدنم را بدون مومیایی و تابوت به خاک بسپارند تا ذرّات بدنم خاک ایران را تشکیل دهد.
|
|
|
پیام ابراهیمی
Hero Member
آفلاین
|
 |
« پاسخ #32 حاضر: 05 دي 1387,ساعت 17:45:18 » |
|
والا مکانش رو نمی دونم. میتونتیم هر کدوم از روزای هفته، مثلا چهارشنبه ساعت 7 عصر یه جایی که برا همه نزدیک باشه یه جلسه بزاریم. مثلا شاه گلی راحته اما سرده، ولی عصر جای مناسبی نداره، نمی دونم جاشو شما تبریزیا بهتر از من باید بدونین!
|
|
|
|
آیسهیل
Hero Member
آفلاین
|
 |
« پاسخ #33 حاضر: 05 دي 1387,ساعت 21:45:53 » |
|
من هم تبریز رو آنچنان نمیشناسم (اصلا نمیشناسم!) ولی آدرس بدین پیدا میکنم! البته آدرس باید شفاف باشه که از کسی آدرس نپرسم؟!؟ ویلا باید یه بار برم ایران گردی !!! 
|
کوروشکبیر: فرمان دادم بدنم را بدون مومیایی و تابوت به خاک بسپارند تا ذرّات بدنم خاک ایران را تشکیل دهد.
|
|
|
Linux
Sr. Member
آفلاین
تعداد ارسال: 296
|
 |
« پاسخ #34 حاضر: 05 دي 1387,ساعت 22:15:51 » |
|
شاه گلی جای خوبیه برای قرار گذاشتن ولی همون طور که دوستمون گفت هوای اونجا خیلی سرده.
اون یکی پارکها هم سردن و هم برای قرار گذاشتن زیاد مناسب نیستن.
به نظر من یا باید سردی شاه گلی رو تحمل کنیم و یا توی یک کافیشاپی چیزی قرار بزاریم.
|
Before death knock on your door,share whatsoever you have.You can sing a beautiful song? sing it,share it. You can paint a picture? Paint,share it ... come across a man who has not much to share
|
|
|
پیام ابراهیمی
Hero Member
آفلاین
|
 |
« پاسخ #35 حاضر: 07 دي 1387,ساعت 12:16:03 » |
|
فک نمی کنم برای قرار اولیه تعدادمون از 5-6 نفر بیشتر باشه. یا بریم شاه گلی تو اون بوفه های روبروی هتل پارس یا بریم یه کافی شاپ راحت مثلا تو ولی عصر. تا فردا تصمیم بگیرین که قرارو چهارشنبه بزاریم
|
|
|
|
پیام ابراهیمی
Hero Member
آفلاین
|
 |
« پاسخ #36 حاضر: 14 دي 1387,ساعت 13:19:14 » |
|
به به. میبینم که کسی جواب نداد و همه بی خیال شدن.
این چه جور کار کردن و تصمیم گیریه منم نمی دونم. حتی کسایی که می گفتن ما حتما کمک می کنیم، همکاری می کنیم و ... هیچ خبری ازشون نشده از دوشنبه ی پیش تا حالا.
|
|
|
|
m.m.y
Newbie
آفلاین
تعداد ارسال: 21
|
 |
« پاسخ #37 حاضر: 07 بهمن 1387,ساعت 01:46:08 » |
|
سلام از مهر ماه که در تبریز ساکن شدم ، برام جالب بود که 99.9 درصد کامپیوتری های اینجا نمیدونند لینوکس چیه به هر حال من هم اعلام آمادگی میکنم و علاقه مندم در این زمینه همکاری کنم .
|
|
|
|
|
آیسهیل
Hero Member
آفلاین
|
 |
« پاسخ #38 حاضر: 14 بهمن 1387,ساعت 00:26:47 » |
|
آقا از این چاه واسه ما آب در نیومد!  تصمیم گرفتم دست به کار بشم و سایت تبریز لاگ رو راه اندازی کنم. حالا به نظر شما آدرسش چهطوری باشه بهتره؟ http://www.tabrizlug.ir/http://www.tablug.ir/منتظر نظرات هستم که بلافاصله ثبتش کنم.
|
|
|
|
alis313
Sr. Member
آفلاین
تعداد ارسال: 310
هو معکم اینما کنتم
|
 |
« پاسخ #39 حاضر: 14 بهمن 1387,ساعت 01:22:11 » |
|
سهیل جان من تبریزی نیستم ولی تبریزی ها را دوست دارم. اگر اجازه بدید و فضولی محسوب نشه tablug.ir خیلی رند و مختصره به نظرم قشنگه. البته نظر با شما اذری های عزیزه. تبریز شهر با صفاییه دو بار اومدم خیلی ازش خوشم میاد مخصوصن محله قدیمی مارالان.
|
|
|
|
Freeman
High Hero Member
آفلاین
تعداد ارسال: 2227
|
 |
« پاسخ #40 حاضر: 14 بهمن 1387,ساعت 03:08:03 » |
|
تبریز یه شهر جدا پیشرفته و بزرگیه منم رفتم چون رفتم منم نظر میدم  همون http://www.tablug.ir خوبه تو ذهن میشینه
|
|
|
|
آیسهیل
Hero Member
آفلاین
|
 |
« پاسخ #41 حاضر: 14 بهمن 1387,ساعت 10:10:14 » |
|
ما که کوچیکتر از اونیم تا حرف آقای حبیبی رو زمین بندازیم. فدای TUX 313 خوبم هم بشم. دامنه TABlug.ir ثبت شد، تا نیم ساعت دیگه هم اکتیو میشه. به همه آذری زبانها تبریک میگم.
|
|
|
|
Freeman
High Hero Member
آفلاین
تعداد ارسال: 2227
|
 |
« پاسخ #42 حاضر: 14 بهمن 1387,ساعت 10:25:46 » |
|
تبریک سهیل جان و تبریک بهمه اوپن سورسی های اذری زبون  ایشالا که موفق باشید
|
|
|
|
آیسهیل
Hero Member
آفلاین
|
 |
« پاسخ #43 حاضر: 14 بهمن 1387,ساعت 12:04:46 » |
|
دامنه TABlug.ir ثبت شد. میتونید WhoIS بگیرید. دامنه که ثبت شد .. هاست هم که از ریسیلر خودم میدم. ایشالا تا فردا هم NSهاش ست میشه و میریم برای نصب CMS. به نظر شما چه CMSی برای این کار بهتره. البته این نظر شخصی منه که بهتره فرومها مون رو همین سایت گسترش بدیم. حالا نظر شما دوستان چی هستش ؟ ... هر کی مایل هستش که تو این کار گروهی ما رو یاری کنه، یا علی بگه بیاد جلو ... منتظر هستم.
|
|
|
|
Linux
Sr. Member
آفلاین
تعداد ارسال: 296
|
 |
« پاسخ #44 حاضر: 14 بهمن 1387,ساعت 19:56:28 » |
|
نمیدونی چقدر خوشحال شدم  راستی از آقای حیدری خبر نداری؟
|
Before death knock on your door,share whatsoever you have.You can sing a beautiful song? sing it,share it. You can paint a picture? Paint,share it ... come across a man who has not much to share
|
|
|
|