10 مرداد 1389,ساعت 01:54:59 *
خوش آمدید، مهمان - لطفاً جهت ثبت نام اینجا و جهت ورود اینجا کلیک نمائید.
آیا ایمیل فعال سازی حساب کاربریتان را از دست داده‌اید؟

لطفاً جهت ورود نام‌کاربری و کلمهٔ‌عبورتان را وارد نمائید
اخبار: خبر، مصاحبه، نقد و بررسی و بیشتر... هر هفته در رادیو لینوکس‌اف‌ام

فهرست   جستجو ورود عضویت  
صفحه: [1] 2 3   پایین
  ارسال به دوستان  |  چاپ صفحه  
نویسنده عنوان: امكان نصب kde در اوبونتو بدون نياز به اينترنت  (دفعات بازدید: 3186 بار)
0 کاربر عضو و 1 مهمان درحال مشاهده عنوان.
OpenS
Full Member
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 205

« حاضر: 10 مرداد 1388,ساعت 23:42:26 »

سلام دوستان

ميخواستم ببينم ميشه kde 4.2 رو بدون دسترسي به اينترنت انجام داد ؟؟

متاسفانه كوبونتو رو هم ندارم

من سرچ كردم پستي در اين زمينه پيدا نكردم
« آخرین ویرایش: 13 مرداد 1388,ساعت 21:36:24 توسط Hosein-Mec » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است
ROSHA
ناظر انجمن
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1112

Be Free

« پاسخ #1 حاضر: 11 مرداد 1388,ساعت 00:14:16 »

با تهیه دی وی دی Homa 9.04.1  می تونید میزکار KDE 4.2.2 رو از روی اون بدون اتصال به اینترنت نصب کنید  Wink
گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

قبل از ایجاد یک تاپیک برای حل مشکل خود :

۱. گوگل دوست شماست . در گوگل جستجو کنید...
۲. جستجو در آرشیو انجمن های همین فروم و فروم سایت ubuntuforums.org
۳. پرسش و پاسخ از طریق کانال های IRC
OpenS
Full Member
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #2 حاضر: 11 مرداد 1388,ساعت 13:07:01 »

ممنون

جايي نيست روي نت كه من از يه كامپيوتر ديگه دانلود كنم بعد اونجا اجرا كنم؟؟؟
amir mehri
Hero Member
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 911

درورد بر اوبونتو

« پاسخ #3 حاضر: 11 مرداد 1388,ساعت 13:51:28 »

منظورتون اینه

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,10472.0.html

وبلاگم
http://gnupc.blogspot.com/
http://amirgnu.blogspot.com/

خرید اوبونتو و مخازن به صورت مستقیم
http://gnushop.blogspot.com/
OpenS
Full Member
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #4 حاضر: 12 مرداد 1388,ساعت 11:25:06 »

منظورم اينه مثلا اينجا KDE4 هست واسه دانلود http://packages.ubuntu.com/search?keywords=kde4

حالا من از بين اينا بايد كدوماشو نصب كنم تا دسكتاپم kde بشه؟؟؟

نرم افزاراش فعلا مهم نيست فقط خود دسكتاپ رو ميخوام

فكر كنم بايد همشو بگيرم؟؟؟

بعد خوب ترتيب نصبش چه جوريه؟؟
« آخرین ویرایش: 12 مرداد 1388,ساعت 11:31:45 توسط OpenS » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است
Freeman
High Hero Member
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2212

« پاسخ #5 حاضر: 12 مرداد 1388,ساعت 17:00:03 »

منظورم اينه مثلا اينجا KDE4 هست واسه دانلود http://packages.ubuntu.com/search?keywords=kde4

حالا من از بين اينا بايد كدوماشو نصب كنم تا دسكتاپم kde بشه؟؟؟

نرم افزاراش فعلا مهم نيست فقط خود دسكتاپ رو ميخوام

فكر كنم بايد همشو بگيرم؟؟؟

بعد خوب ترتيب نصبش چه جوريه؟؟

سلام عزیز

کی دی ای یه دسکتاپ با کلی نرم افزار و پیش نیاز و .. هست و اما یک راه جذاب که نمیدونم چرا کسی تو فکر این راه نیست  Grin

من وقتی اوبونتو داشتم و اینترنت دایال اپ این ترفند بکار میبردم اول synaptic رو وا میکردم بعد پکیج دلخواه رو انتخاب میکردم که در این مورد شما باید پکیج

kubuntu-desktop

رو با سرچ توی سیناپتیک بدست بیارید و تیک نصب ان را بزنید که این خوده پکیج و وابستگیهاش رو برای نصب انتخاب بمیکنه سپس از منوی file گزینه gnereate package download script کلیک کنید اون لینک تمام پکیجهای مورد نیاز رو در محلی دلخواه ذخیره میکند که میتوانید ان لیست که همشم لینک مستقیم فایلها هست رو در جایی مثلا کافی نت با یک دانلود منجر بسادگی دریافت کنید و سپس به پوشه ارشیو تو لینوکس انتقال بدید
« آخرین ویرایش: 13 مرداد 1388,ساعت 00:46:41 توسط حسن حبیبی » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

Hosein-LS
عضو کاربران ایرانی اوبونتو
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2266

« پاسخ #6 حاضر: 12 مرداد 1388,ساعت 21:40:57 »

راه راحتتر اینه که بسته ی kubuntu-desktop و تمام پیش نیازهاش رو از طریق uspc دانلود کنید.
Freeman
High Hero Member
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #7 حاضر: 12 مرداد 1388,ساعت 22:26:22 »

بله اون راه حسین عزیزم گفت میشه  Wink یادش بخیر کلی چیز دانلود میکردم میاوردم با فلش تو خونه  Grin راستی برخی دانلود منجر ها میتونن کل لیست متنی تهیه شده با سیناپتیک رو بگیرن و از توش لینکها رو بخونن و در لیست دانلود خودشون اد کنند Smiley

« آخرین ویرایش: 12 مرداد 1388,ساعت 22:31:22 توسط حسن حبیبی » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

OpenS
Full Member
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #8 حاضر: 12 مرداد 1388,ساعت 23:34:58 »

ممنون از حسن آقا و حسين آقاي عزير

حسن جان اين آرشيو لينوكس كه گفتي ميشه بيشتر توضيح بدي؟؟؟؟

من اين روشي كه شما گفتين رو چه جوري تو كافي نت پياده كنم اونا كه اوبونتو ندارن نرم افزار uspc رو هم ندارن كه!!!!

اون راه فلشي كه گفتين رو من ميخوام بدونم چه جوريه چون منم دقيقا همين راه رو ميخوام

ممنون

موفق و پيروز باشيد
Freeman
High Hero Member
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #9 حاضر: 13 مرداد 1388,ساعت 00:59:15 »

ممنون از حسن آقا و حسين آقاي عزير

حسن جان اين آرشيو لينوكس كه گفتي ميشه بيشتر توضيح بدي؟؟؟؟

من اين روشي كه شما گفتين رو چه جوري تو كافي نت پياده كنم اونا كه اوبونتو ندارن نرم افزار uspc رو هم ندارن كه!!!!

اون راه فلشي كه گفتين رو من ميخوام بدونم چه جوريه چون منم دقيقا همين راه رو ميخوام

ممنون

موفق و پيروز باشيد

درسته تو میری کافی نت که احتمالا ویندوز هست با IDM و حتی اجازه نصب چیزی هم نداری خب راهکار چیه  Huh?  این که شما ابتدا لیست دانلود درست کنی خب اون لیست برای لینوکسه و برای نمایشش تو ویندوز برای باید پسوندش رو بزاری

کد:
.txt

حالا شما توی کافی نت یا دانشگاه همون فایل متنی رو باید مثه یه فایل متنی عادی بدی به همین IDM تا کل لینکهاشو بر داره و اد کنه تو خودش دانلود منجرهای دیگه هم هستند اینکار رو میکنند بهر حال اینگونه شما میتونی هر چی دوس داری دانلودش کنی اما برای نصب چی کل چیزایی که دانلود کردی بیار در لینوکس و در اینجا کپی کن

کد:
/var/cache/apt/archives

البته قائدتا باید دسترسی روت داشته باشی که متناسب با میزکار الانت میشه

کد:
sudo nautilus

و در KDE هم که در اینده خواهی داشت میشه

کد:
sudo dolphin

سپس بسادگی دستور نصب پکیج مورد نظرتو بزن که در این مورد میشه

کد:
sudo apt-get install kubuntu-desktop

همچنین میتونی حتی تو اون پوشه ارشیو هم نریزی بلکه با ترمینال بری در پوشه داخل فلشت ( حتی نیاز به کپی تو هاردم نیست ) و این دستور بزنی

کد:
sudo dpkg -i *.deb

به همچنین با همین ترفند هر چی دوس داری میتونی بگیری بیاری خونه نصب کنی  Grin دوستای دیگه هم که دیال اپ دارند پس دیگه نباید با این روش بهانه ای داشته باشند   Smiley

مثلا دوستی تو بخش اسکای نت واسه اپدیت هسته گیر بود خب با همون دیال اپ باث بزنه

کد:
sudo apt-get update

و سپس از همون سیناپتیک بزنه که کل اپدیتها mark بشه و با این روش لیستشو بسازه و ... بگیره بیاره کل اپدیتها رو تو خونه نصب کنه

موفق باشی  Wink
« آخرین ویرایش: 13 مرداد 1388,ساعت 01:20:33 توسط حسن حبیبی » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

OpenS
Full Member
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #10 حاضر: 13 مرداد 1388,ساعت 11:17:49 »

ممنون خيلي كامل جامع و عالي=D>

جدا ممنون
Hosein-LS
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #11 حاضر: 13 مرداد 1388,ساعت 16:07:33 »

در پست قبلیم لینک تاپیک معرفی uspc رو گذاشتم که اگر دقت می کردید لینک دانلود نسخه ی ویندوزی این برنامه در اون تاپیک وجود داره !  Wink
« آخرین ویرایش: 13 مرداد 1388,ساعت 16:09:12 توسط Hosein-Mec » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است
Freeman
High Hero Member
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #12 حاضر: 13 مرداد 1388,ساعت 19:06:45 »

در پست قبلیم لینک تاپیک معرفی uspc رو گذاشتم که اگر دقت می کردید لینک دانلود نسخه ی ویندوزی این برنامه در اون تاپیک وجود داره !  Wink

ببین حسین یه چیز مهم هست اونم اینه وقتی اینجوری که گفتم عمل بشه صرفا پکیجهای مورد نیاز دانلود میشه نه اضافی چون احتمال داره طرف خیلی چیزها رو نصب کرده باشه الان مثلا به چهار تا دپدنسی بند باشه ( کلا میگم نه صرفا کاره این دوست عزیز )خب اینجوری صرفا همون چیزای مورد نیاز میره تو لیست دانلود نه دپدنسیهایی که از قبل تو سیستم نصب باشه ولی اون نرم افزار uspc میاد هر چی وابستگیه میگیره که خب خیلی دانلود الکی میشه ( تستش کردم قبلا ) تازه جدای از اینکه طرف تو خیلی کافی نتها و امکان مشابه نمیتونه چیزی نصب کنه مجاز نیست

نکته دوم هم اینه که این روش اصلا بند ویندوز و نرم افزار خاصی نیست اگه فرد جایی یه لینوکس و یا ویندوز و یا مک ببینه میتونه لیست دانلود رو بده به دانلود منجرش و بگیره بیاره خونه بدون وابستگی به سیستم عامل یا نرم افزاری خاص  Smiley

Hosein-LS
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #13 حاضر: 13 مرداد 1388,ساعت 19:27:14 »

ببین حسین یه چیز مهم هست اونم اینه وقتی اینجوری که گفتم عمل بشه صرفا پکیجهای مورد نیاز دانلود میشه نه اضافی چون احتمال داره طرف خیلی چیزها رو نصب کرده باشه الان مثلا به چهار تا دپدنسی بند باشه ( کلا میگم نه صرفا کاره این دوست عزیز )خب اینجوری صرفا همون چیزای مورد نیاز میره تو لیست دانلود نه دپدنسیهایی که از قبل تو سیستم نصب باشه ولی اون نرم افزار uspc میاد هر چی وابستگیه میگیره که خب خیلی دانلود الکی میشه ( تستش کردم قبلا ) تازه جدای از اینکه طرف تو خیلی کافی نتها و امکان مشابه نمیتونه چیزی نصب کنه مجاز نیست

نکته دوم هم اینه که این روش اصلا بند ویندوز و نرم افزار خاصی نیست اگه فرد جایی یه لینوکس و یا ویندوز و یا مک ببینه میتونه لیست دانلود رو بده به دانلود منجرش و بگیره بیاره خونه بدون وابستگی به سیستم عامل یا نرم افزاری خاص  Smiley

نکات مهمی بود. ممنون حسن جان ...  Wink
Freeman
High Hero Member
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #14 حاضر: 13 مرداد 1388,ساعت 20:14:41 »

و اما کشفی نو  Grin

تو این فکر بودم  Roll Eyes چگونه وقتی اصلا بهر دلیلی سیناپتیک نداریم چنین لیست دانلودی بسازیم  Huh? مثلا نسخه سرور نصب کردیم و یا اصلا یه کوبونتو فابریک بی اینترنت و یا هر توزیع دیگه ای مبتنی بر دبیان دارید خلاصه هر موجودی که سیناپتیک توش نیست و یا میل ندارید ازش استفاده کنید راهکار چیه  Wink ؟

این اسکریپت رو که با پایتون نگاشته شده دانلود کنید و اونو در پوشه خانگی خودتون بزارید !

سپس برای مثال شما همین پکیج kubuntu-desktop رو لازم دارید و یا هر پکیجی کافیه در ترمینال بزنید :

کد:
python grabpackages.py -o download_script_file kubuntu-desktop

به جای download_script_file هم هر نامی میتونید بزارید این اسم اون لیستیه که برای ما میسازه برای مثال

کد:
python grabpackages.py -o list kubuntu-desktop

پس از زدن دستور و کمی مکث این عین همون لیست رو با صرفا پکیجهایی که نیاز دارید و نه اونها که نصبه برای شما میسازه و بقیه مسائل لازم رو هم که در بالا گفتم  Wink

موفق باشید

صفحه: [1] 2 3   بالا
  ارسال به دوستان  |  چاپ صفحه  

رفتن به: